4 In Blog/ Mijn kind is anders/ Persoonlijk

Ik zoek jou!!!

Is jouw kind anders of misschien ben jij het zelf wel. Dan zoek ik jou!!! BMelloW.nl.

Ik zoek jou!!! Een oproep aan mijn lezers. Al een tijd denk ik er over na om een nieuw rubriek in het leven te roepen. Een rubriek gemaakt met jouw medewerking. En nu is het zo ver. Ik heb het voldoende uitgewerkt om aan jou te vragen om hulp.

Nog voordat mijn blog online ging schreef ik een stuk over mijn zoon die anders is. Ik had het stuk geschreven voor iedereen die met ADHD te maken heeft. En hoop dat mensen zichzelf in het verhaal  zal herkennen en inzien dat ze er niet alleen voor staan.

Vanaf dat ik dat stuk heb geschreven inmiddels al weer een aantal maanden geleden worstel ik met het idee om hier een rubriek van te maken. En nu heb ik de knoop doorgehakt. Ik wil een rubriek maken met bijzondere kinderen. Kinderen die anders zijn.

Wat hun anders maakt kan van alles zijn. Het kan zijn:

 • ADHD, ADD
 • Autisme
 • blind
 • doof
 • down syndroom
 • hoogbegaafd
 • ziekte
 • enz.

Is jouw kind anders of misschien ben jij het zelf wel. Dan zoek ik jou!!!

Wat verwacht ik van jou?

Ben jij bereid om een vragen lijst in te vullen? Of er zelf een mooi verhaal van te maken aan de hand van de vragen lijst. Geef jij mij daarbij toestemming om jouw bericht op mijn blog te plaatsten. Dit mag anoniem maar mag ook met naam. Ben je een blogger of vlogger dan mag dit uiteraard met een  link naar jouw site.

Wil jij je verhaal delen met je wereld? Er voor zorgen dat er meer begrip komt voor het anders zijn. Wil jij mij helpen dan zoek ik jou?

Voor meer informatie kan je contact op nemen met mij. Stuur een email naar: bmellowblog@gmail.com onder vermelding van mijn kind is anders.

Met deze oproep hoop ik dat jij mij kan helpen. Zo niet misschien ken jij wel iemand die dat wel kan. Iemand die anders is. Geef het alsjeblieft door.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Géke
  02/12/2018 at 17:58

  Dag Melanie!

  Ik heb je site met veel interesse gelezen. Mijn nieuwsgierigheid werd alleen maar groter. Vandaar deze mail. Ik ben een bedrijf in glascreaties begonnen. Sieraden, workshops, Glas-in-lood, Tiffany etc. Daarnaast ben ik bezig om een site op te zetten met als titel Creatief & Bijzonder. Er zijn zoveel mensen met talent en bijzondere verhalen, looks etc. Wat ik graag wil is een samenwerkingsclub opzetten met inspirerende mensen.
  Mocht je geïnteresseerd zijn dan hoor ik graag van jou.
  Groetjes,

 • Reply
  Ilse van Kreanimo
  04/05/2017 at 17:27

  Heel veel succes met je nieuwe rubriek. Ik ben nu al benieuwd!

 • Reply
  Saskia
  03/05/2017 at 13:35

  Je mag mij eventueel een emailtje sturen op contact@iliveformydreams.com over mijn dyscalculie en hoe ik hiermee leef/omging vroeger. Ik heb er zelf al een aantal artikelen over gedeeld op mijn blog: iliveformydreams.com (zoekfunctie: dyscalculie mocht je deze willen lezen)

  • Reply
   BMelloW
   06/05/2017 at 14:31

   Top Saskia ik heb je dan ook een email verstuurd. Ik wacht je verhaal af. groetjes.

  Leave a Reply