International love note is mijn ultieme Valentijn cadeau aan mijn allerliefste vriend, Anthony. De titel zegt het al. Een liefdes briefje van over de hele wereld. Wat dit in houd zal ik je uitleggen.

Op een Facebook groep waar allemaal internationale mensen zitten, kwam iemand met het idee. International love note. Ik had er nog nooit van gehoord maar toen zij het uitlegde vond ik het een erg leuk idee. Daar wilde ik wel aan meewerken. In een groep waar meer dan 100 duizend mensen zitten van alle plekken van de wereld moest het toch wel lukken. Al snel bleek de aanvraag zo groot dat er een eigen Facebook groep werd gemaakt. Zo leuk vond iedereen het idee.

International love note

Nu ben je vast nieuwsgierig. International love note houd in dat je vraagt aan iemand aan de andere kant van de wereld om een lief briefje te schrijven namens jou. Dat briefje wordt bij voorkeur gefotografeerd op een bekende locatie en als dat niet lukt op een mooie locatie.

Het idee is niet zo ingewikkeld. Schrijf zoveel mogelijk briefjes voor anderen en hoop dat je er ook zoveel mogelijk terug krijg. Dit is helaas niet altijd het geval geweest. Van sommige wilde ik niets er voor terug. Van andere kreeg je een van het internet afgehaalde foto met een tekst er op bewerkt. Nee dat is niet het idee er achter. Het idee is dat iemand anders net zo graag er de moeite en de tijd voor wilt nemen. Spread the love. 

Gelukkig krijg je ook van heel veel mensen wel een oprechte foto terug. Het is uiteindelijk toch vertrouwen hebben in de ander. Hopen op een foto. En dan ook nog 1tje waar er moeite voor is gedaan.

Dus bij deze mijn lieve schat. Mijn liefde voor jou is de hele wereld over geweest. Fijne Valentijn.

International love notes BMelloW

Sommige foto’s zijn toch echt wel een  stukje paradijs.

Natuurlijk kan je de foto’s op vele manieren verwerken. Je kan er een mooie fotoboek van maken. Een scrapbook of een explotion box. Helaas had ik er door tijdgebrek en een zieken boeg niet de tijd om het tot een mooier geheel te maken. En ergens vind ik dit ook wel wat hebben.

Lees ook eens: zoutdeeg handafdruk

Inmiddels heb ik meer dan de helft van de foto’s verwijderd. Mijn blog werd er nogal traag van. Met de paar foto’s die er nog over zijn zie je hopelijk wat het idee is. 

Ik ben benieuwd wat jij hebt gedaan voor je Valentijn. Vier jij het? En wat vind je van de International love notes?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This