Het is bijna zo ver. Carnaval tijd. Vier jij het? Weet jij al wat je aan gaat trekken? Ik verzamelde een aantal simpel te maken DIY-‘s voor een carnavals kostuum.

Op donderdag is het tijd voor de crea cross uitdaging. En deze week is de uitdaging carnaval. Ik wilde meerdere simpele carnavals kostuums maken. Is het niet dat ik even was vergeten dat mijn kinderen deze week al vakantie hebben. Ik heb dan niet alleen kostuums van mezelf maar ook een aantal van Pinterest gevonden. DIY-‘s die zo makkelijk zijn om te maken. Dat iedereen het kan maken.

Confetti bril

Moeilijkheidsgraad: ★   ☆ 

Tijdsduur: <30 minuten

Benodigdheden:

  • Confetti
  • Mod podge
  • Oude bril
  • Kwastje of spons

Werkbeschrijving:

Ik heb een overvloed aan brillen van de bioscoop. Ken je dat, elke keer je brillen vergeten en daardoor weer een nieuwe moeten aanschaffen? Zo’n bril kan je voor dit project perfect gebruiken.

Mod podge en confetti je bril totdat er niets meer bij kan, en dan nog een beetje meer. Goed laten drogen en klaar is de bril.

Simpel te maken kostuum ideeën voor carnaval
Tutu, Hoe te maken zonder naaimachine.

DIY Tutu zonder naaimachine

Of je het voor een kind maakt of voor jezelf. Deze tutu is super simpel en snel te maken. Ik maakte deze tutu al meerdere keren voor mijn dochter en ook een keer voor mezelf. Zelfs als je niet handig bent kan jij deze maken.

Maak het in de kleur(en) van je keuzen en leer hoe je het moet maken. Of geïnspireerd door Nederland.

Maskers maken

Maak zelf een masker of ben je meer van de super helden. Ik heb ze gemaakt van karton. Maar het karton kan je vervangen voor foam of vilt. Ik leg het je stap voor stap uit hoe je het kan maken.

Vaiana bloemen krans van papier

Bloemen krans

Ik heb deze vrolijke krans gemaakt van papier. Dit kan je uiteraard ook vervangen voor vilt of foam. Zo is het beter bestand tegen alle omstandigheden.

Hoe maak ik zelf makkelijk en goedkoop verkleedkleding voor Halloween. BMelloW.nl

DIY zombie kleding

Hoe maak je zelf zombie kleding? Hoe maak je de kleding vies en bloederig met alles wat je in huis hebt. Ik vertel je er alles over.

Simpel te maken kostuum ideeën voor carnaval

Leuke diverse carnaval ideeen van Pinterest:

Zit er een leuke DIY voor jou tussen? Vier jij carnaval? Zo ja als wat of wie ga jij verkleed?

Veel knutsel plezier,

Melanie

Linkparty crea cross BMelloW.nl

Crea cross 2019

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. In het nieuwe jaar gaan we Crea cross nog leuker maken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers.

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo.

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien.

Lodiblogt

Vandaag is Lodi co- host. Lodiblogt heeft een super leuke blog waar je van alles kan lezen over lifestyle, kinderen en leuke DIY,s.

Ook ben ik erg benieuwd naar wat Lodi heeft bedacht voor de crea cross uitdaging van deze week. Vergeet dan ook niet een kijkje te nemen bij Lodiblogt.

Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer een skater outfit.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken.

Inlinkz Link Party

Pin It on Pinterest

Share This