Je baby’s eerste jaar zit vol bijzondere mijlpalen. Het eerste lachje, de eerste stapjes, de eerste woordjes… Leg al deze belangrijke momenten vast met de nieuwe Sophie de giraf photo cards van  het Nederlandse merk Milestone™.

Gemma Broekhuis heeft deze fotokaarten bedacht en ontwikkeld en Milestone™ opgericht. Milestone™ maakt sinds die tijd de mooiste kaarten van duurzame kwaliteit in mooie geschenkverpakkingen.

Photo kaarten van Milestone™ zijn er in verschillende uitvoeringen, van zwangerschap, eerste jaar tot leuke dagjes uit, allemaal prachtige cadeau’s om de waardevolle momenten in jouw kindjes leven vast te leggen.

Met de Sophie de giraf photo cards van Milestone™ zorg je dat je baby’s eerste jaar onvergetelijk wordt. Je neemt de kaart die hoort bij het moment, schrijft daar de datum op en neemt een foto van je baby met de kaart. Zo krijg je een prachtige fotoserie met alle mijlpalen uit het eerste jaar, voorzien van een wel heel bijzondere Sophie de Giraf datering. Een prachtige verzameling herinneringen, waarvan je nog vaak zult genieten.

Ik heb dit nooit gehad voor mijn kinderen. En dat vind ik erg jammer. De bijzondere momenten vast leggen is zo belangrijk. Je vergeet er een hoop. En op deze manier blijven de herinneringen bij je.

In de mooie scharnierbox van de Sophie de giraf photo cards van Milestone™ zitten 24 geïllustreerde kaarten met alle momenten van je baby’s eerste jaar. Geschikt voor jongens én voor meisjes. Het perfecte babyshower- en kraamcadeau! Of voor je eigen babyboek natuurlijk.

Sophie de giraf photo cards van Milestone™, 24 luxe kaarten in een mooie cadeauverpakking. Verkoopprijs € 13,95
Het is onder anderen te koop bij de Bruna

Leuke nieuwe Sophie de giraf photo cards van Milestone

Winactie:

Zijn deze Milestone™ kaarten niet geweldig. Helaas heb ik zelf geen baby meer. Maar dit is een geluk voor jou. Ik mag een set van de Sophie de giraf photo cards van Milestone™ weg geven.

Ben jij zwanger of ken je iemand die zwanger is. Grijp dan je kans en doe mee!!!!

Wat moet je doen?

  • Like mijn Facebook ( delen is lief niet noodzakelijk)
  • Laat hieronder weten dat je mee doet.

En de winnaar is Kirsten. Heel veel plezier met je Sophie de giraf photo cards van Milestone™

Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

Leuke nieuwe Sophie de giraf photo cards van Milestone

Maak jij al gebruik van Milestone™ kaarten? Voor wie doe je mee aan de winactie?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This