Inmiddels is het juni. Nog maar een paar weken en het is weer Vaderdag. Weet jij al wat je gaat kopen voor Vaderdag? Een paar sokken of een stropdas kan je altijd kopen. Maar zeg nu zelf. Dat is best wel een standaard iets om te geven. Van die cadeaus die je geeft als je het even niet meer weet. Inspiratie loos. En om dat juist te voorkomen, heb ik 5 leukste Vaderdag cadeau’s voor je gevonden.

Vijf leukste Vaderdag cadeau’s van; niet zo aller daagse tot gewoon erg leuk. Er zit vast wel iets voor je bij om te geven aan je vader of opa.

# 1 Levensgrote Super papa.

Hoe grappig is dit. Bij de Karton winkel kan je een levensgrote superman of beter gezegd Super papa bestellen. Zorg ervoor dat op Vaderdag jouw papa helemaal in het zonnetje gezet wordt met deze levensgrote Super papa!
Een levensgrote kartonnen figuur waar je het hoofd van papa op kunt zetten! Zeker weten dat hij zich zeer vereerd voelt als hij dit krijgt op Vaderdag. Naast dat deze erg leuk is  voor Vaderdag is dit ook geweldig om in de tuin te plaatsen als je vader Abraham ziet.

# 2 Geweldige vader shirt.

Bij Teezily kan je shirts in verschillende modellen en kleuren bestellen met een tekst die ik erg leuk vind. En niet geheel onbelangrijk, deze shirts zal elke vader met trots dragen.

#3 Vertel eens papa, vertel eens.

Als boekenworm kan ik het niet laten om er een boek tussen de top 5  leukste Vaderdag cadeau’s te plaatsen. Maar dit is niet zomaar een boek. Het is een boek die je uiteindelijk weer terug krijgt. Vertel eens papa, vertel eens is een herziene uitgave van Pap, vertel eens, Je geeft een ultiem cadeau. wil je alles weten van je vader? Zijn  levensverhaal, de herinneringen, dromen en wensen van je vader. Door de boeiende, leuke en onverwachte vragen in het boek in te vullen ontstaat er een uniek en persoonlijk boek. Nadat je vader het boek heeft ingevuld geeft hij het weer terug aan jou. Zo is er altijd een blijvende herinnering.

#4 Verkade giftbox

Wie houd er nu niet van chocolade. Er zijn er maar weinig die er niet van houden. Een grote kans dat jouw vader het dan ook niet bepaald vervelend zal vinden om de Verkade giftbox  cadeau te krijgen. Ik weet zeker dat ik mijn vader en vriend hier erg blij mee zal maken.

Lees ook eens: Medaille voor Vaderdag.

#5  Magnetisch dartboard voor je sleutels

Soms kom je iets tegen dat totaal nutteloos is maar toch weer niet. Met de magnetische dartboard voor je sleutels zal je vader zijn sleutels niet snel meer kwijt zijn. De ultieme cadeau voor vaders die altijd hun sleutels kwijt zijn.

Leukste Vaderdag cadeau's,

5 Super leuke Vaderdag cadeau’s

Wat vind je van de 5 leukste Vaderdag cadeau’s? Is het iets voor jouw vader of opa? Of heb je al een super leuke Vaderdag cadeau gevonden? Zo ja wat ga je geven?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This