Ken jij de Lucardi juweliersketen? Ik Kom er zo nu en dan. En nu kreeg ik de kans om bij Lucardi sieraden uit te zoeken. En dat bleek lastiger dan ik dacht. Zo veel pracht en praal, zie daar maar iets tussen uit te pikken. Maar het is me gelukt.

Lucardi juwelier is de grootste juweliersketen in Nederland. Waarschijnlijk zit er wel een bij jou in de buurt. Bij mij zit er eentje op het stadshart in Amstelveen. Hier kan ik Lucardi niet missen. Pal naast de Mac Donald. Kom je er vanaf de tram of metro altijd langs. Een blik in de winkel werpen is dan ook erg verleidelijk.

Door de open concept en het duidelijke indeling vind ik het een uitnodigende winkel. Het personeel is vriendelijk. De juwelen mooi, hip en betaalbaar.

Ben jij wel eens in Amstelveen gaan winkelen? Een echte aanrader. Met meer dan 200 winkels is dit winkelcentrum volledig overdekt. In 2013 en 2015 is Stadshart Amstelveen uitgeroepen tot ‘Beste winkelcentrum van Nederland’. Het winkelcentrum kreeg als enige Nederlandse winkelcentrum 4 sterren. Dit is een internationale classificatie die aangeeft hoe hoog de service van het winkelcentrum is. En luxe is het..

Collectie

Bij Lucardi kun je terecht voor de allerlaatste trends, maar ook voor de bekende klassiekers. Het assortiment bestaat uit een brede collectie sieraden in goud, zilver, staal, goldplated en bijou. Ook vind je de bekende merken als Casio, Esprit en Pulsar terug in de collectie. Wie op zoek is naar een kraamcadeau of kindergeschenk, kan bij Lucardi Juweliers kiezen uit een brede collectie van bijvoorbeeld kinderbestek, verzilverde rammelaars of een mooie verzilverde spaarpot. Aldus Lucardi.

Wat zal ik kopen?

Meestal kom ik bij Lucardi omdat ik weer eens een oorbel kwijt ben. Ik heb 6 gaatjes in mijn oren en zo nu en dan raak ik er eentje kwijt. In de ze winkel weet ik dat ik mooie, simpele niet al te duren sieraden kan krijgen. Het meeste wat er verkocht wordt is ook echt mijn smaak.

Maar wat zal ik nu kopen? Ik vond het lastig. Ringen vielen meteen af. Die heb ik genoeg en kan ik op het moment niet dragen door mijn allergie heb ik nu eczeem op mijn hand en met ringen wordt het erger. Bovendien heb ik zo een klein ring maatje dat in Nederland ze altijd vermaakt moeten worden. Las naden gaan bij mij altijd kapot. Dus een ring viel af.

Een ketting dan? Na even rond kijken zag ik genoeg mooie kettingen. Maar toen ik er even over na ging denken viel ook dit af. Mijn dochter gunt mij geen kettingen. Trekt er de hele tijd aan. Bovendien heb ik al een stuk of 20 kettingen. Al een lange tijd niet echt meer gedragen.

Maar wat dan wel?

Een Horloge? Nee daar heb ik een hele  mooie van liggen. Draag ik nooit omdat ik nog altijd de batterij vergeet te vervangen. Dan blijft een armband over. En na wat rond snuffelen leek mij dit de beste optie. Of toch niet…

Ik zag zilveren tanden doosjes en een muziek doosje. Hmmm lastige keuze.

Nee!!!! ik ga eens niet voor mijn kinderen shoppen. Maar echt voor mezelf. Armband it is…

Ik draag altijd zilver. Dat vind ik mooier dan goud. En nep materiaal kan ik niet tegen. Dus dat was duidelijk. Een zilveren armband zou het worden. Maar wat een keuze… Ik vond zo veel mooi. Uiteindelijk had ik het terug weten te brengen naar 4. De uiteindelijke keuze liet ik over aan mijn vriend.

 

De keuzen:

Deze zijn het geworden. Twee simpele armbanden. Waarvan eentje met de initialen van mijn kinderen. J.R.L. Dit wilde ik al heel lang. En nu heb ik het dan eindelijk. De andere is een popcornarmband, zo wordt het genoemd. De armbanden zijn precies zoals ik ze wil. Fijn en niet grof of breed. Dat staat bij mijn ielige polsen niet mooi. Ik ben er erg blij mee. Het voelt goed om weer eens een keer wat voor mezelf te hebben gekocht. Iets wat ik veel te weinig doe.

Wat vind jij van mijn keuze? Welk sieraad staat nog op jouw verlanglijstje? Of ben je net als ik iemand die zelden iets voor zichzelf koopt.

Deze blog is tot stand gekomen door middel van een samenwerking. Dit heeft echter geen invloed op mijn mening.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

Pin It on Pinterest

Share This