Lunchskins heb jij er wel eens van gehoord? Tot voor kort had ik er nog nooit van gehoord. Lunchskins zijn herbruikbare meeneemzakjes. De Lunchskins maken plastic zakjes overbodig. Voor kinderen was er al volop keus, vanaf nu kan iedereen op pad met een hippe Lunchskin. 

Over Lunchskins

Lunchskins is een onderdeel van 3greenmoms.com. Hun missie? Plastic vervangen door slimme, duurzame oplossingen die voor iedereen makkelijk toepasbaar zijn. De meeneemzakjes voor food en non-food zijn in verschillende maten verkrijgbaar: snack bag 16.5 x 8.9 cm, sandwich bag 16.5 x 16.5 cm en de big bag 20.2 x 17.8 cm. Lunchskins: school+work+travel+outdoor.  Kijk voor meer informatie en alle designs op www.lunchskins.eu

Lunchskins review

Milieuvriendelijk

De nieuwe designs zijn rustiger en zachter van kleur en hebben een meer volwassen uitstraling door de eigentijdse prints. De zakjes zijn er in verschillende formaten – handig plat zodat ze in elke tas passen – voorzien van een rits- of klittenband sluiting, voedselveilig en waterdicht. De gebruikte verf is 100 % vrij van lood, BPA’s en phthalaten. Door de materiaal mix van polyester en lichtgewicht katoen drogen de zakjes, na een wasbeurt onder de kraan of in het bovenste rek van de vaatwasser, zeer snel.

En goed om te weten:

met een Lunchskin bespaar je 500 plastic zakjes. Dus ook nog eens goed voor het milieu.

Voor wie het milieu een warm hart toedraagt en vaak onderweg is, zijn Lunchskins een must. De hippe, herbruikbare zakjes zijn niet alleen een uitkomst voor de boterhammen tijdens een dag outdoor, maar doen ook prima dienst als snackzakje tijdens de picknick, als vakantie tasje voor wat Eerste Hulp spullen of als make-up of telefoon tasje tijdens het sporten. Eenmaal thuis gaan ze onder de kraan of de vaatwasser in en zo zijn ze een paar uur later – droog en schoon – weer klaar voor eindeloos gebruik.

Lunchskins review

 

Conclusie:

Toen ik over de Lunchskins las wist ik nog niet zo goed wat ik er van moet denken. Dat het een bijdrage leverde voor een beter milieu was voor mij de doorslaggevend om het uit te proberen. Toen ik mijn tote bag binnen kreeg vond ik het model erg leuk om te zien. Doet mij denken aan een hippe papieren zak waar je in films ziet dat de kinderen hun lunch in hebben zitten. Lunchskins vervangt de plastic zak. Wat perfect voor mij is. Maar mijn kinderen vonden het maar een raar iets en prefereren hun broodtrommel.

Dat je met de lunchskins een bijdrage levert aan een beter milieu dat doet mij goed. Ik gebruik de Lunchskins dan maar wat graag voor mezelf, aangezien ik mijn brood altijd in een plastic zakje mee neem. Maar met de hippe Lunchskins behoort dit tot het verleden.

Een groot voordeel ten opzichten van een broodtrommel is dat een Lunchskins plat opgevouwen kan worden en dus vrijwel geen ruimte in beslag neemt. Perfect voor je lunch of om te gebruiken tijdens een Picknick. Na gebruik blijft er niet meer dan een platte Lunchskins over. Scheelt heel wat ruimte en spullen mee terug slepen.

Waar kan je het kopen?

Via de site www.lunchskins.eu zijn alle verkoopadressen in Nederland te vinden. Uiteraard vind je hier alle online verkooppunten.

Lunchskins heb jij er al eens van gehoord? Is het iets voor jou en je gezin?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

Pin It on Pinterest

Share This