Aan het einde van elke maand geef ik mijn maand met je doornemen. Wat ik zoals heb gedaan in die maand. Maar ook in het kort hebben over mijn blog. Heb ik mijn doelen behaald. Welke blog is goed gelezen of misschien wel heel slecht. In mijn maandoverzicht april 2018 zal het allemaal voorbij komen.

April begon met Pasen. De dag dat ik gewoon moet werken. Maar daarna door ging naar Rotterdam. De stad wat voor mij altijd weer thuis komen is. Die avond verzwikte ik mijn voet en werd ik ziek. Zodanig ziek dat ik nog een lange weg te gaan hebt. Echte post is cool is al weer voor de 6de keer werd gehouden. Super dat ik ook dit keer weer mee mocht doen. De maand waarin de kou ineens plaats maakte voor hele hoge temperaturen. Om vervolgens weer de winterjas te voorschijn te toveren. Typisch Nederlands. Koningsdag voor een groot deel aan mij voorbij ging. En ik en mijn vriend vandaag al weer 5 jaar geleden elkaar tegen kwamen tijdens Koninginnedag.

Maandoverzicht april 2018:

Best gelezen artikel van april:

Niet zo gek dat mijn oude berichten van Koningsdag en Moederdag het erg goed doen. Met drie hele grote uitschieters namelijk:

De Koningsdag bingo is echt de uitschieter boven alles uit. Best grappig aangezien het vorig jaar niet zo veel deed.

Maar uiteraard heb ik ook een blog van deze maand die het best bezocht is en dat is: Waarom staat mijn blog even stil. Hierin vertel ik waarom het zo stil is rond mijn blog. Jullie lieve woorden doen mij heel veel goeds. Bedankt daarvoor.

Vanaf dat ik met BMelloW ben begonnen heb ik elke maand meer bezoekers gehad. Eerst groeide ik met 300  bezoekers per maand maal al snel werden dat er 1000en per maand er bij. Uiteindelijk wist ik dat er een stilstand aan kon komen. En als je ineens niet in staat bent om te bloggen dan is de kans op een terug val in bezoekers niet zo gek. Van 27 plus blogs per maand naar 6 is een groot verschil. Hierdoor heb ik voor het eerst dat ik met minder bezoekers af sluit. Aangezien dit mij niet verbaast en bloggen en bezoekers deze maand niet op mijn prioriteiten lijst stond kan ik me hier ook niet zo druk om maken. Ik weet dat het vast en zeker goed komt.

Mijn blog BMelloW:

Ik gaf vorige maand al aan minder te gaan bloggen. Voor even. Toen wist ik uiteraard nog niet dat ik ziek zou worden. En zeker niet langdurig. Ik kan dan ook geen toezegging doen over wanneer ik zal of kan bloggen. Dat is erg afhankelijk hoe ik me voel. Of eigenlijk hoe mijn lichaam er op die dag aan toe is. Op sommige dagen lukt typen niet en op weer andere dagen lukt schrijven weer niet.

Helaas weet ik nog steeds niet hoe en wat. Over drie weken kan ik bij een specialist terecht en hoop ik betere medicijnen te krijgen en een definitieve uitslag van wat er nu precies aan de hand is. En natuurlijk dat ik beter word.

Hoe was mijn maand?

Tja hoe mijn maand was hoef ik dan ook niet heel erg uit te leggen. April was niet mijn maand. Als je van de een op andere dag je handen nog maar beperkt kan gebruiken is dat al erg genoeg. Maar zelfs lopen is op sommige dagen een uitdaging. Nee april was niet mijn maand.

Maar ik blijf hoopvol en hoop dan ook op herstel. Eerst uitzoeken wat er nu precies met mij aan de hand is.

Pasen

Maandoverzicht april 2018 Pasar malam istimewa Ahoy in bejac met Ant

In de Becak op de foto met mijn liefste. Foto gemaakt op de Pasar malam Istimewa

Eerste Paasdag

Na ‘s ochtends te hebben gewerkt zijn we naar Rotterdam gereden. Altijd thuiskomen voor mij omdat ik hier eigenlijk vandaan kom. Een rondje Kuip is dan ook vaste prik. Iets wat mijn lieve gezin bestaande uit allemaal 020ers voor mij over moet hebben. LOL Die dag zijn we naar de Ahoy gegaan. Er was een pasar malam aan de gang. Iets wat ik zo nu en dan leuk vind om te bezoeken. Er zijn er 4 die ik elk jaar probeer te bezoeken. Namelijk in de Rai, Ahoy, Zeist en in Burgers zoo.

Voor de mensen die niet weten wat een pasar malam is: Pasar malam bekend avond markt. Iets wat in heel Azië  voorkomt. In de avond als de zon onder is en de warmte minder. komen de straten tot leven. Veelal gevuld met marktjes waar onder anderen overheerlijk eten gekocht kan worden.

Zo heb je ook verschillende organisaties in Nederland die het organiseren. Binnen of buiten, marktkraampjes die van alles verkopen. Is het van oorsprong vooral op Indonesië  en Azië gericht. Tegenwoordig vind je er steeds meer invloeden van andere landen terug. En dat alles onder het genot van muziek.

Ik kom er vooral voor de gezelligheid, mijn roots weer een beetje mee te krijgen maar vooral voor het heerlijke eten. O ja ik sla hier altijd mijn voorraad sambal in. Aangezien ze bij mij in het “dorp” niet veel meer verkopen dan de standaard supermarkt sambals. En die vind ik echt niks. Dat noemen wij in de familie jam.

Maandoverzicht april 2018 Pasen

Tweede Paasdag

Tweede Paasdag hebben we kunnen vieren en heb ik er ook van genoten. Met een heerlijk ontbijt zonder al te veel poespas, geniet ik altijd van het gezin aan tafel. Niets duurs en luxe. Lekker in onze pyjama. De kinderen die eieren schilderen en hun creatie daarna maar wat graag op wilden eten. Lekker kliederen aan tafel onder het eten. Alleen met Pasen mag dat. Na het ontbijten ook lekker lui gebleven. Soms ook wel erg fijn. Niet dat ik nog veel kon met een verstuikte voet.

Na Pasen ging het down hill met mij en is mijn leven stil komen te liggen. klinkt dramatisch maar ergens voelt dat ook wel zo.

Maandoverzicht april 2018:

Maandoverzicht april 2018 bloesempark Amsterdamsebos met mijn dochter

Bloesempark in het Amsterdamse bos

Ik hou van het Amsterdamse bos. Er is altijd wel wat te doen. Zo is er een keer per jaar een stuk bos dat in de bloei staat. De bloesempark wordt dit deel genoemd. Helaas is dit ook bij het grote publiek nu bekend en komen mensen vanuit alle windstreken er op af. Touringbussen met toeristen worden er op los gelaten. Was het ooit een oase van rust nu mag ja al blij zijn met een foto zonder vreemde mensen er op.

Ondanks dat ga ik er elk jaar weer heen.  Zo hebben we ook dit jaar een poging ondernomen om naar het bloesempark te gaan met mijn dochter en een vriendin. Ik had een “goeie dag” en nergens echt heel veel last van. Fietsen dat is weinig belastend voor de gewrichten… dacht ik. En met maar 10 minuten fietsen prima te doen.

Helaas had het de avond er voor flink geregend en was het park veranderd in een modder park. Ondanks dat blijft het elk jaar weer een genot en iets unieks om te zijn. Er stond een harde wint en die nam de blaadjes mee. Mijn dochter bleef maar roepen.

Mam het sneeuwt.

Met haar armpjes om hoog stond ze zich te vergapen aan de bomen. De blaadjes die als sneeuw door de lucht dwarrelde. Zo leuk om te zien. Even vergat ik alles en kon ik volop genieten. Eenmaal thuis was ik een wrak.Door dit ben ik nog meer gaan genieten van de kleine dingen. Dat deed ik al. Maar dit soort momenten zijn mij nu nog dierbaarder.

Koningsdag

Normaal gesproken loop ik en het gezin wel even door de straten te struinen op zoek naar iets leuks. Dit jaar niet. Ik wilde er toch even uit. Aangezien ik de laatste tijd er maar weinig op uit ga. Mijn nichtje en buurmeisje moesten optreden in het dorp. Een goed excuus om er even uit te gaan. Hun aan te moedigen. Even trost op ‘mijn meiden” te kunnen zijn. Heel lang zijn we niet gebleven. Na hun optreden ben ik naar huis gegaan om lekker met mijn knullen bord spellen te spelen.

Dit was mijn Maandoverzicht april 2018 De maand die beheerst werd door het ziek zijn. Ondanks dat heb ik zo nu en dan best kunnen genieten.

Wat was jou hoogte punt in april?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This