0 In Blog/ Persoonlijk

Maandoverzicht december 2017

Maandoverzicht december 2017 BMelloW.nl (1)

Aan het einde van elke maand zal ik mijn maand met je doornemen. Wat ik zoals heb gedaan in die maand. Maar ook in het kort het hebben over mijn blog. Heb ik mijn doelen behaald. Welke blog is goed gelezen of misschien wel heel slecht. In mijn maandoverzicht zal het allemaal voorbij komen.

Voorheen schreef ik een blogbericht overzicht. Aan het einde van de maand gaf ik een overzicht van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen. Eerder gaf ik al aan dat ik het een en ander ga veranderen.

Mijn favoriete blogs van andere bloggers zal niet meer voorbij komen in deze overzicht. Ik wil leuke blog berichten meer direct gaan delen op sociale media in plaats van hier in een overzicht. Dit geeft de blogger direct de erkenning en niet veel later.

Dus bij deze mijn blogbericht overzicht in een nieuw en hopelijk verbeterde versie….

Maandoverzicht december 2017:

Blogbericht:

Om maar meteen te beginnen met mijn best gelezen bericht en dat is niet zo verrassend. Vorig jaar deed dit bericht het ook erg goed. Al in oktober waren mensen weer vol op zoek naar dit bericht. Na een update kon het inmiddels verouderde blog er weer volop tegen aan voor dit jaar. En dat heeft zijn vruchten af geworpen. Ik heb het over: lelijkste kersttruien. Eigenlijk had ik deze al vorige maand online geplaatst. Maar in de maand december is het pas echt veel gelezen.

Vooral mijn DIY voor kerst van vorig jaar zijn veel gelezen. Pinterest vond deze DIY’s en dat heeft me goed gedaan. Vooral Kerstster maken van touw en kerstballen maken van modge waren erg populair.

Hoe was mijn maand?

Het was een hectische maand. Misschien is het je wel opgevallen dat ik niet alle dagen netjes een blog online plaatste en ook niet allemaal op mijn vaste tijd van 6.00 in de ochtend. Privé voelde ik totaal geen kerststress maar online des te meer. Het heeft mij een wijze les geleerd en volgend jaar pak ik het heel anders aan. Hoe? daar heb ik nog een heel jaar om over na te denken.

Logé:

De komende twee maanden hebben we een logé. Een pittige dame die zich wel laat horen. Ik heb het over onze tijdelijke Agapornis Amy.

Hema kerst event:

Aan het begin van de maand was de Sint in het land. Hier deden wij niks aan. Schoen mocht er geplaatst worden op vrijdagen en zaterdagen. Maar dit werd door de jongens meestal vergeten. En daardoor ook door mij. Sint verliep hier dus erg rustig.

Direct nadat de boot vertrokken was naar Spanje en Nederland weer wat gekalmeerd was. Ging ik naar een bloggers event waar ik me erg op had verheugt. Een aantal eerder ontmoeten bloggers zou ik weer gaan ontmoeten en een aantal waar ik wel contact mee hebt maar nog niet eerder had ontmoet zou ik ertegen komen. Alleen om die reden had ik er al zin in. Ik was uitgenodigd door de Hema voor een kerst event. We werden onder gedompeld in echte kerstsfeer. Met natuurlijk alles wat de Hema te bieden heeft/ had voor de kerst. Van eten tot kleding en hoe kan het ook anders decoratie. We konden er lekker eten, drinken, dansen, kaarten schrijven voor eenzame ouderen en een houten snij plank laten bewerken. En tot slot kregen we ook nog een super leuke goody bag mee. Verwend en voldaan ging ik naar huis.

Sneeuw:

Het is niemand ontgaan het heeft gesneeuwd in Nederland en hoe. Ik zakte tot ver voorbij mijn enkels weg in de sneeuw. Ik haat sneeuw en kou. Maar ergens vind ik het ook fantastisch. Hoe vaak maak je mee dat er zo veel sneeuw valt. We waren dan ook savonds laat nog met de kinderen naar buiten gegaan om met ze sneeuwballen gevecht te houden en ze door de straten voor te trekken op de slee.

Mooie momenten creëren.

Helaas was het na het verdwijnen van de sneeuw spek glad. Hoe voorzichtig ik ook was. Met fiets en al gleed ik de brug over bij de Marnix bad en met mij vele anderen. Dagen pijn gehad in mijn lichaam maar vooral mijn rechter grote teen voelt nog altijd niet oké. Gelukkig is het goed afgelopen. De schrik zat er goed in.

Film première:

Namens Linda mocht ik naar de film premiere van Jumanji in 4DX. Natuurlijk keek ik uit naar de film maar vooral naar de ervaring van 4DX. En wat een beleving is dit. Wat ik er van vind kan je lezen op mamaliefde haar blog.

Griep:

De griep epedemie is nu op zijn hoogte punt toch waren hier al eerder de kinderen en ik ziek. Gelukkig had ik alleen erg veel keelpijn en voelde ik me twee dagen echt verrot. Ondanks dat kon ik nog voor de kinderen zorgen. Helaas waren we bijna allemaal een aantal dagen niet op ons best. Kerstdiner van mijn jongste zoon kon helaas niet doorgaan hierdoor. Helaas hoort dit er ook bij. En met een gezin, zeker een groter gezin is de kans groot dat iedereen aan de beurt komt. Met een beetje pech tegelijk of achter elkaar.

Wijn proeverij:

Nog nooit was ik eerder bij een wijn proeverij geweest. En dit was wel een hele leuke. Met leuke en gezellige mensen. Lekker knus in een huis. Deze mensen hebben een liefde voor biologische wijnen en importeren ze uit Frankrijk. Was super leuk om mee te maken en zeker voor herhaling vatbaar. De gekochten wijnen maken de feestdagen iets om extra van te genieten. En zijn een feestje op zich.

Op de terug weg maar even op onverwachtse familie bezoek geweest in Almere.

De Kerstdagen:

Eerste kerstdag waren we bij mijn schoon familie. Wat erg gezellig was. Mijn schoonouders zitten lekker op Aruba en een ander deel van de familie was er niet bij wat het rustiger en minder luid maakte als anders. Je struikelde voor de verandering niet over elkaar heen op weg naar de wc. Ondanks dat je de andere familie leden miste, was dit heerlijk.

Tweede kerstdag bleven we lekker thuis. Mijn moeder die ik veel te weinig zie was lekker komen eten. Een heerlijke Indische rijsttafel had ik gemaakt.

Van beide kerstdagen heb ik geen foto’s. Mijn telefoon is niet te voorschijn gekomen. Offline. De herinneringen sla ik wel op mijn mijn geheugen. 

Derde kerstdag.:

Traditie getrouw gaan we elk jaar in de kerstvakantie naar de pasar malam in de Burgers zoo. En dit jaar verliep dit heel anders dan anders…

Mijn dochter zou verkleed worden als een Balinese. En mee doen op het podium. Maar mevrouw wilde niet. Vond het helemaal niks. Dus vond de mevrouw die dit regelde dat wij ( ik en mijn vriend)  ons dan maar moesten omkleden. En voor we het wisten waren we gehuld in Balinese kledij. Een bruid en bruidegom bovendien.  Of we dan ook maar even mee wilde dansen met de kinderen op het podium. Tja…. Oke daar stonden we dan. Voor lul. Mijn vader wist nergens van en die kwam aanlopen bij het podium en die ogen rolde zowat uit zijn kop. Alleen dat was al de moeite waard om voor lul te staan. Terwijl ik op het podium stond zag ik in mijn oog hoek een bekend gezicht. Een blogger die ik al een tijd met veel plezier volg. Sheila het was leuk om je te ontmoeten. Jammer dat ik je na het omkleden niet meer hebt gezien. Al met al wat het weer een heerlijk dagje.

Krijspaleis:

Wat doe je als het regent en je kind te veel energie heeft. Juist dan ga je naar een krijspaleis. Beter bekend als een speel paradijs. Om mijn ergernis level nog verder op te schroeven gingen we daarna ook nog maar even langs de Ikea. Nieuwe borden kopen om vast en zeker kapot te laten vallen.

Kapper bezoek:

Terwijl deze blog online komt een dag voor het einde van de maand. Terwijl jij dit zit te lezen is de kans groot dat ik bij de kapper zit. Eindelijk weer eens de kans heb om naar de kapper te gaan. Mijn pluizen bol weer in bedwang zien te krijgen. Het weer kambaar te maken. Ondertussen denk ik hard na over mijn dochter haar haar. Pony uit laten groeien of toch weer bij knippen. Dilemma dilemma.

Maandoverzicht december 2017:

Dit was mijn maandoverzicht december 2017. Nog maar een dag na deze en er is weer een nieuwe jaar. Een jaar waarin ik goeie voornemens hebt. En hopelijk een paar dromen mag gaan verwezenlijken. Ik kijk dan ook uit naar 2018.

Ik wens iedereen een fantastisch mooie jaarwisseling en een geweldig 2018 toe. Wat is jouw mooiste of leukste moment van deze maand?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply