Aan het einde van elke maand zal ik mijn maand met je doornemen. Wat ik zoals heb gedaan in die maand. Maar ook in het kort het hebben over mijn blog. Heb ik mijn doelen behaald. Welke blog is goed gelezen of misschien wel heel slecht. In mijn maandoverzicht februari 2018 zal het allemaal voorbij komen.

Voorheen schreef ik een blogbericht overzicht. Aan het einde van de maand gaf ik een overzicht van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen. Eerder gaf ik al aan dat ik het een en ander ga veranderen.

Mijn favoriete blogs van andere bloggers zal niet meer voorbij komen in deze overzicht. Ik wil leuke blog berichten meer direct gaan delen op sociale media in plaats van hier in een overzicht. Dit geeft de blogger direct de erkenning en niet veel later.

Dus bij deze mijn blogbericht overzicht in een nieuw en hopelijk verbeterde versie….

Maandoverzicht februari 2018:

Blogbericht:

Afgelopen maand gaf ik aan dat mijn blog geschreven over de bullet journal van de Action het erg goed deed. En nog steeds. Was het vorige maand in twee dagen meer dan 1000 keer gelezen. Deze maand was deze blog goed voor meer dan 3000 lezers. Echt bizar veel voor mij en mijn blog.

Maar er is nog iets bijzonders gebeurd. Althans ik vind het bijzonder. Vanaf dat ik deze blog ben begonnen is mijn beste zoutdeeg recept het best gelezen bericht. Veel uitgeprobeerd. Maar ook bijna is deze blog letterlijk woord voor woord over door een blogger overgenomen op haar blog. Een bericht dat het al zo lang goed doet en op nummer 1 staat. Ineens was in februari mijn zoutdeeg bericht niet meer mijn nummer 1. Ik zag het al een tijdje aan komen. Maar toch is het raar. Een jaar later is het niet meer mijn nummer 1. Ingehaald door Gesso wat is het en hoe te gebruiken. Meer dan 10000 keer gelezen in februari. Echt bizar veel.

Mijn best gelezen berichten gaan over verschillende knutsel technieken. Kennelijk is er veel vraag naar. Mijn vraag is dan ook aan jou, mijn lezer… Van welke knutsel technieken zou je graag meer willen weten/ leren?

Het verhaal van Pien een vrijgezelle moeder. Een Tinder date. BMelloW.nl

Best gelezen artikel van februari:

Maar er is natuurlijk ook een best gelezen artikel die ik in februari hebt geschreven. En eerlijk gezegd verbaasd mij dit niet. Een artikel dat uit twee delen bestaat en (al zeg ik het zelf) te hilarisch is om niet te lezen. Mijn gastblogger Pien en haar leven als vrijgezelle moeder. Heb jij haar verhaal al gelezen? Deel 1 en deel 2. Ik kan dan ook niet wachten tot Pien ons weer zal verblijden met een vervolg.

De maand februari is net een paar dagen korter dan de andere maanden. Bovendien heb ik een week lang geen nieuwe artikelen online kunnen plaatsen.

Nooit had ik verwacht dat ik de bezoekers aantallen van januari zou evenaren. Ik ging er vanuit dat ik met minder zou afsluiten. Hopen op gelijk spel. Maar niks is minder waar. Ook deze maand ben ik weer met een paar duizend gegroeid. Getallen waar ik erg blij mee bent. Het betekend dat ik toch iets goed doe. Bedankt dan ook voor het massaal lezen van mijn blog.

Hoe was mijn maand?

In januari schreef ik al dat ik moe was, op. En ook al vond ik dat ik mezelf een dikke vette schop onder de kont moet geven. Daar bleek niet veel van te komen. Ziek ben ik niet geweest tot nu toe, maar fit ook zeker niet. Lijkt wel of het niet wilt doorzetten. Met extreme vermoeidheid tot gevolg.

Mijn goeie voornemen om aan mijn lichaam/ gezondheid te werken is er dan ook niet van gekomen. Mijn blog op orde krijgen helaas ook niet. Maar dit kwam meer doordat ik meer dan een week uit de running was met mijn blog. Hier baalde ik enorm van. Geen artikelen vooruit werken. Nog oude verbeteren. En dat had ik voor mezelf als doel gesteld. Deze doelen neem ik dan ook mee voor maart. En hoop aan het einde van deze maand de doelen en meer te hebben gehaald. Even flink knallen dus.

Deze maand heb ik niet veel foto’s gemaakt. Niet zoveel als dat ik normaal doe. Van veel dingen heb ik dan ook geen foto’s. Jammer genoeg. Nog iets waar ik deze maand meer op ga letten. 

Maandoverzicht februari 2018 40ste verjaardag. BMelloW.nl

40st verjaardag:

7 februari was de dag dat ik 40 werd. Slik. ik vind het best wel een dingetje. 40 het klinkt meteen zoveel ouder dan een getal dat begint met een 3. Maar ik heb het overleefd.

Op het potje:

Mijn mooiste cadeau was toch wel mijn dochter die op mijn verjaardag besloot om op het potje en op de wc te gaan zitten. En ook nog deed waar het voor bedoeld was.

Al maanden probeer ik haar te laten zitten op haar potje of op de wc. Maar helaas. De mega trukendoos heb ik gebruikt, maar te vergeefs. Ze weigerde er niet alleen iets op te doen. Maar ook op te zitten. En uitgerekend op mijn verjaardag besluit ze dat ze haar luier uit wilt en net als haar pop op het potje te gaan zitten. Hopelijk is ze nu vrij vlot zindelijk.

Zoals ik al zei ik heb weinig foto’s gemaakt deze maand. En eerlijk ook weinig gedaan. Geen volgepropte agenda’s. Maar heerlijk thuis. Daar is het weer ook wel naar geweest. K*t kou. Maar toch heb ik deel mogen uitmaken van iets leuks….

Maandoverzicht februari 2018 huishoudbeurs pasar colours festival van istimewa events BMelloW.nl

De huishoudbeurs pasar colours festival:

Ik gaf het al als tip mee voor een leuk dagje uit. Nee ik heb het niet over de huishoud beurs. Want eerlijk waar ik snap niet dat mensen zich daar vrijwillig laten droppen voor een gezellig dagje uit. Maar de huishoudbeurs bestaat uit meer dan alleen de huishoudbeurs. Volg je me nog?

De huishoudbeurs bestaat uit drie delen:

  1. de huishoudbeurs zelf
  2. de negenmaandenbeurs
  3. pasar colours festival

En op de pasar colour festival was ik te vinden….

Een paar dagen voordat de huishoudbeurs begon werd ik gebeld. Of ik kon helpen. Voor een aantal dagen kwamen ze handen te kort op de pasar. Omdat ik bewust de weekenden leeg had gehouden in mijn agenda kon ik dus afgelopen weekend helpen.

Mijn vader werkt voor een pasar organisatie Istimewa events. En hun organiseerde de pasar colour festival in de Rai. Omdat ik wel eens eerder op een pasar had geholpen wist ik dan ook een beetje wat ik kon verwachten. Lange dagen, veel gezelligheid en lekker eten. Waar ik zou komen te staan was mij nog niet duidelijk. Maar hé het belangrijkste is de gezelligheid. En die is bij deze pasar organisatie nooit een probleem. ( En nee dat zeg ik niet omdat mijn vader er voor werkt.) Ik kwam er al voordat mijn vader actief er voor werkte.

Maandoverzicht februari 2017 De huishoudbeurs pasar colours festival BMelloW.nl

Zaterdag 24 februari

Bij binnenkomst werd mij al snel verteld dat ik achter de bar kwam te staan. Prima ik heb bar ervaring genoeg. Zowel er voor als er achter. AL snel had ik mijn draai gevonden en kreeg ik de vuurdoop.

Twee bekende artiesten traden deze dag op. De zaal liep dan ook vol en de drukte aan de bar kon beginnen.

Is het heel erg dat er een van hun niet ken. Ondanks dat de zaal uit zijn dak ging. Serieus volwassen overrijpe dames gleden nog net niet van hun stoel. Met opmerkingen als: “is hij niet geweldig” Ik knikte maar van ja. Maar eerlijk ik ben er niet van. En who the fuck is John de Bever. Moet ik hem kennen?

Een artiest ken ik dan wel. En had ik al eerder zien optreden. En wat mij altijd aan haar opvalt is haar vrolijke opgewekte voorkomen. De interactie met haar publiek. Kinderen waren weg van haar. Samen met haar, (ik heb het over Monique Smit) stonden kinderen uit volle borst met haar mee te zingen. Zo mooi om de blije gezichten op die kinderen hun gezichten te zien.

Dat ik na afloop een gesigneerde boek/ cd van haar kreeg voor mijn kleine meid vond ik ook echt super lief. Bedankt Pia voor het regelen. Kleine meid vind het boek geweldig.

Maandoverzicht februari 2018 huishoudbeurs pasar colours festival van istimewa events tante Lien BMelloW.nl

 Zondag 25 februari

De laatste dag van de huishoudbeurs. De dag dat er tijd was om even over de huishoudbeurs te lopen. De verschrikking. Er was maar 1 plus punt te vinden op de hele huishoudbeurs en dat was de 18 plus hoek. Een hoek dat een beetje verstopt was. Met reden. Maar voor mij en mijn mede collega het enigste plus punt op de beurs. In dit hoekje mocht je diverse sterke drank uitproberen. En er zaten zeker een aantal toppers bij. Maar ook een aantal missers. God wat waren sommige smerig.

Op deze dag traden ook weer divers artiesten op. En voor mij telde er maar eentje. Ik ga nooit met artiesten op de foto. Maar voor deze vrouw maak ik toch graag een uitzondering. Ik heb het over Wieteke van Dort ook wel bekend als tante Lien. Een beetje jeugd sentiment. En wat een mooi mens is het toch.

Eentje waar vele vrouwen rijen dik opgesteld stonden om naar afloop mee op de foto te kunnen is Tino Martin. Hij was de afsluiter van bekende artiesten voor de avond en daarmee ook de pasar. Ook hem ken ik niet. Maar kennelijk genoeg fans. En eerlijk is eerlijk. Hij deed het leuk.

Afbouw

En toen was de huishoudbeurs van 2018 afgelopen. Met de huishoudbeurs zelf had ik niks te maken. Maar wel met de pasar. Samen met een klein maar gezellig groepje kon het afbreken beginnen. Was mijn dag al om 4 uur in de ochtend begonnen, Ik ging door tot bijna 2 uur ‘s nachts. Kapot was ik. Niet echt aanspreekbaar meer. Maar het was super om mee te maken.

Beetje jammer dat de volgende ochtend om 8 uur al weer 3 kinderen op mijn bed aan het springen waren. Blij mij na een weekend niet te hebben gezien weer te zien. 

Maandoverzicht februari 2018:

Dit was mijn maand in het kort samengevat. Nou ja kort. Het is uiteindelijk een aardige lap tekst geworden. Op naar een nieuwe maand…

Maart:

Maart een maand waarin ik alle achterstand en eerder gemaakte doelen wil waar maken. Hopelijk de lente weer eens te zien gaan krijgen en blijft. Een maand die ik mag afsluiten met een super leuk uitje met de meiden. Dames ik heb er zin in..

Wat is jouw mooiste of leukste moment van deze maand?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This