Aan het einde van elke maand zal ik mijn maand met je doornemen. Wat ik zoals heb gedaan in die maand. Maar ook in het kort het hebben over mijn blog. Heb ik mijn doelen behaald. Welke blog is goed gelezen of misschien wel heel slecht. In mijn maandoverzicht januari 2018 zal het allemaal voorbij komen.

Voorheen schreef ik een blogbericht overzicht. Aan het einde van de maand gaf ik een overzicht van mijn best bezochten blogberichten. Maar ook berichten van andere bloggers die mij die maand zijn opgevallen. Eerder gaf ik al aan dat ik het een en ander ga veranderen.

Mijn favoriete blogs van andere bloggers zal niet meer voorbij komen in deze overzicht. Ik wil leuke blog berichten meer direct gaan delen op sociale media in plaats van hier in een overzicht. Dit geeft de blogger direct de erkenning en niet veel later.

Dus bij deze mijn blogbericht overzicht in een nieuw en hopelijk verbeterde versie….

Maandoverzicht januari 2018:

De Bullet journals van de Action. Wat vind ik er van. BMelloW.nl

Blogbericht:

Mijn best belezen berichten zijn eigenlijk die je hiernaast → in de zij balk ziet. Deze tel ik niet mee. Ik kijk echt naar het best gelezen bericht die ik in Januari heb geschreven. En eigenlijk hoef ik dit niet eens op te zoeken in mijn overzicht. Dit bericht is ruim 1000 keer gelezen in twee dagen tijd. Ik heb het dan over de review over de bullet journal van de Action.

To slot wil ik toch een cijfer met je delen. Iets wat ik niet had verwacht maar toch is gebeurd. Ik ben de 20.000 bezoekers voorbij. Echt top dat jullie mijn lezers mij steeds meer weten te vinden. En kennelijk leuk genoeg vinden om terug te komen. Mijn dank is heel erg groot.

Hoe was mijn maand?

Na de hectiek van de feestdagen bleef het hier onrustig. Ik werk normaal 2 halve dagen in de week en dat werd deze maand met nog zeker 1 a 2 dagen in de week uitgebreid. Heerlijk omdat ik zo de feestdagen weer een beetje hebt terug verdiend. Maar dit zorgde er wel voor dat ik in mijn chaotische hoofd het allemaal niet rustig kreeg. Uit balans gebracht, geen tijd voor veel dingen. Te moe voor vele anderen. Maar ondanks dat heb ik nog een aantal leuke dingen mogen ondernemen.

Traditie:

Het lijkt wel een traditie om op 1 januari er op uit te gaan. De natuur in. Verrot en moei, het maakt ons niet uit. Zolang het droog is moeten we even een frisse neus halen. En zo nu ook weer. Dit keer geen veren oord en uithoek, maar lekker in onze “Achtertuin” het Amsterdamse bos.

Maandoverzicht januari 2018 Dochter met stokjes eten. BMelloW.nl

Mijn mama jarig.

Aan het begin van de maand begint het bij mij al weer met een hele reeks aan verjaardagen. Met een van de belangrijkste toch wel mijn eigen mama. Zij werd 60 en dat moest gevierd worden door haar mee uit eten te nemen naar een Japans restaurant. Dit smaakt zoals altijd heerlijk. Mijn dochter heeft nooit zo het geduld om stil te zitten. Maar het willen eten met stokjes hield haar bezig. ( good to know). En denk maar niet arm kind geef haar dan een lepel. Nee zij wilde perse het zelf doen. Met stokjes. En dat ging haar nog best goed af.

Maandoverzicht januari 2018 schoorl aan het strand BMelloW.nl

Schoorl

Mijn favoriete plekje wel hier in Nederland is Schoorl. En zo kwam het dat wel ondanks het weer er toch even naar toe waren voor een kort bezoek. Het was zo koud die dag. Vooral mijn dochter vond het maar niks. Maar ik heb even de zee mogen zien en horen. Een betere start van het nieuwe jaar kan ik me niet wensen. 

Uitgeverij Harmonie presenteert... de nieuwe boeken gepresenteerd in de kleine komedie in amsterdam. BMelloW.nl

Harmonie

Nadat de eerste week van het nieuwe jaar weer in volle gang is was het tijd voor de presentatie van de boeken die uitgegeven gaan worden door uitgeverij de Harmonie in 2018. Samen met een goeie vriendin en boeken fanaat gingen we vol goeie moed er heen. Hoe dit afliep en wat er aan leuke en interessante boeken uit gaan komen lees dan mijn uitgebreide verslag over de Harmonie.

On your feet the musical. Beatrix theater BMelloW.nl

On your feet

Vlak na mijn moeder haar verjaardag is mijn bonus moeder jarig. En zo kwam het dat er weer een verjaardag gevierd moest worden. ( Wat een straf al die verjaardagen) Omdat mijn vader moest werken en zij alleen zou zijn besloten we er weer eens een musical avond tegen aan te gooien. En zo kwam het dat we er een gezellig dagje/ avondje van maakte door naar de musical on your feet gingen.

Nog meer verjaardagen

De volgende dag, na on your feet kon ik naar weer een verjaardag. Dit keer van mijn nichtje en haar vader die op dezelfde dag jarig waren. Super gezellig om weer even de familie bij elkaar te zien. Zeker omdat ik mijn schoonouders al een aantal weken niet gezien had. Net vers en “bruin gebakken” terug uit Aruba waar ze de feestdagen met familie hadden gevierd. ( heel vervelend).

Na al die verjaardagen zaten we al weer halve wegen de maand. Een maand dat is om gevlogen.

Blog event

Op dinsdag 23 januari gaf PR4kids een blog event. Hier kregen we de nieuwe zomer collecties te zien van diverse kinderkleding merken. Eerder schreef ik al over B-Noisy en ik kan je vertellen dat dit toch wel een merk is dat ik het leukst vind voor dit seizoen. Zeker voor de meiden. Welke mij nog meer zijn opgevallen. Daar lees je binnenkort meer over.

Maandoverzicht januari 2018 Logee Agapornis BMelloW.nl

Logé

Onze loge de Agapornis Amy is na twee maanden bij ons te zijn geweest weer terug naar haar baasje. Het is wel erg stil ineens in huis. Wel heeft het mij geleerd dat ik geen vogel wil. Oppassen geen probleem, maar zelf, nee dat niet. Op andermans dieren passen is dan ook de perfecte manier om te ondervinden of je klaar bent voor een huisdier. Hoe gek ik ook op dieren ben. Hoe erg ik een dier in huis ook mis. Ik weet wel dat een vogel het niet is. Ondanks het gemis weet ik ook dat er voorlopig geen dier in ons huis komt. Naast gebrek aan ruimte is er ook te weinig tijd voor.

De dromenvanger hoe te maken. Stap voor stap uitleg. Geschikt vanaf een jaar of 8 BMelloW.nl

Workshop

Op de laatste dag van de maand gaf ik een workshop aan een groep 8 a  9 jarige meiden. Super leuk om weer eens een workshop te geven. Dit keer was de dochter van een vriendin jarig en was ik gevraagd om een creatieve middag met ze te houden. Maar ja wat ga je doen? Ik besloot om dromenvangers met ze te maken. Was voor mij een goeie test om te zien of dit te doen is.

Wat waren de meiden geconsenteerd bezig. En wat hebben zij het top gedaan. Twee uur lang zijn ze er mee bezig geweest. De mooiste creaties zijn hier uit voort gekomen. Ik heb geen foto’s genomen in verband met de privacy van de kinderen. Wel kan je zelf aan de slag om deze mooie dromenvanger te maken.

Maandoverzicht januari 2018:

Dit was mijn maand in het kort samengevat. Ik merk vooral dat ik deze maand erg achter de feiten aan loop. Kom nergens aan toe. Hoop dat de komende maand mij toch meer regelmaat zal brengen. Ik merk dat ik daar veel behoefte aan heb na de afgelopen tijd. Een dikke vette schop onder mijn kont ga ik mezelf geven. Maar eerst ga ik door met verjaardagen vieren dit weekend.

Februari

Februari een maand waarin ik 40 word. Holly shit 40. Klinkt meteen zo oud nu er een 4 voor mijn leeftijd komt te staan. Een maand waarin ik een aantal doelen wil bereiken. Maar daar later meer over.

Wat is jouw mooiste of leukste moment van deze maand?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This