Mijn maand in een overzicht. Het is weer terug van weggeweest. Een korte overzicht van mijn hoogte punten zowel prive als blog gerelateerd. Elke eerste zondag van de nieuwe maand zal ik met jou mijn maand met je doornemen.

Vanaf dat ik deze blog begon had ik elke maand een overzicht. Eerste jaar alleen over bloggen en voorig jaar meer prive. Maar vooral het laatste bleek niet echt mijn ding te zijn. Toch mis ik het om mijn maand overzicht met jou te delen.

Dit keer niet alleen prive maar vooral blog gerelateerd met een vleugje prive. Lees je met mij mee?

Maandoverzicht januari 2019 prive.

Dat januari voor mij niet al te best is begonnen zal sommige van jullie al wel gemerkt hebben. Misschien wel gelezen op mijn sociale media. Niet veel blogs zijn er deze maand online gekomen. Op Sociale media was het ook erg stil.

2019 begon ik ziek. Bijna de hele kerstvakantie heb ik in bed doorgebracht. Met drie kinderen en een man in huis en ziek zijn kwam er van bloggen niet veel terecht. En vond het ook wel even prima. Even opladen en het nieuwe jaar weer fris en fruitig beginnen.

Na de kerstvakantie dacht ik er weer vol tegen aan te gaan. Dat deed ik ook maar niet op BMelloW. Eerder heb ik al eens geschreven dat ik een onderneming ga starten. Ingeschreven bij de KVK. Maar al gaande heb ik mijn plannen bijdestuurd en het een en andere laten vallen. Maar daar straks wat meer over.

Het nieuwe jaar nog maar net begonnen begon ik volgoeie moed. De achterstand inhalen. Een paar nachten doorgehaald om mijn eigen doelen te kunnen halen. Totdat….

Ineens kreeg ik een telefoontje. Ik kon het niet geloven. Mijn neefje met wie ik ben opgegroeid. Een jaartje jonger dan ik. Vader van twee kinderen waarvan zijn zoon nog maar net 4 maanden jong is. Uit het oog verloren maar nooit uit mijn hart. Ooit deelde we alles. Hakten we op hardcore feesten en maakte wij Amsterdam onveilig. Ineens was hij er niet meer. Zomaar uit het leven weg gerukt.

Ik kan je vertellen dat het echt een schok was en nog steeds is. Hoe kan het zo jong. Zover wij allemaal wisten niks aan de hand. Gezond. Zijn doodsoorzaak nog altijd onbekend. En dat maakt het nog ongeloofwaardiger. Nog oneerlijker. Vol verdriet en vragen laat hij heel veel mensen achter.

Hoe dan ook januari was niet echt mijn maand… prive dan.

Nieuw gezinslid

toch sloot ik de maand leuk af. Al een paar weken zaten wij hier in huis te wachten tot wij een konijntje mochten ophalen. Na een paar jaar geen huisdieren miste ik het toch wel heel erg. En ik ben gek op konijnen. Al heel lang wil ik een Franse hangoor. En die is nu ons gezin komen verrijken. Het is een rammetje (mannetje) en luisterd (nog niet) naar de naar Charley. Een super lief en nieuwschierig beestje. Dat lekker door ons huis banjerd.

Maandoverzicht januari 2019 blog.

Omdat er niet veel blogs online zijn gekomen zie ik deze maand mijn bezoekers aantal dalen. Maar niet dramatisch zoals vorig jaar toen ik langdurig erg ziek werd. Nieuwschierig naar mijn cijvers? Check mijn Media kit.

Ik wist dat ik zou dalen in mijn bezoekers aantallen. Maar het kon mijn niet echt boeien. Te veel aan mijn hoofd. En te druk met iets anders.

Zoals ik al zei ben ik eerder naar de KVK gegaan. Mijn plannen zijn inmiddels bijgeschaaft. Aan het einde van deze maand hoop ik mijn tweede site te lanceren. Ik noem het mijn site en niet mijn blog. Dit omdat daar de nadruk niet ligt bij het bloggen maar het slechts een onderdeel is.

Wil jij als blogger of ondernemer meer leren over hoe je Pinterest kan inzetten voor meer bezoekers en omzet? Op mijn nieuwe site Go Pin It leer ik jou alles over Pinterest. Niet alleen geef ik tips maar je kan ook gebruik maken van mijn diensten. Interesse? Je kan mijn volgen op Facebook en je blijft op de hoogte. Ook van de lancering. Voor leden zal ik met een leuke actie komen.

Go Pin It kan je ook alvast volgen op Instagram en Pinterest.

Ook met BMelloW ben ik druk bezig. Mijn blogs voor deze maand staan al voor de helft klaar en de DIY’s zijn ook bijna allemaal al klaar. (Mij even kwaad maken doet wonderen). Volgende maand zal ik met de blog BMelloW een aantal dagen ofline zijn. Dan gaat mijn blog een transformatie doormaken. Mijn blog gaat een make- over krijgen. Vooral achter de schermen.

Weet je nog dat ik het had over een shop dat ik wilde beginnen? Tja die wil ik nog steeds. Maar niet meer zoals eerst. Hoe het er dan wel uit komt te zien. Ik ben het achter de schermen aan het uitwerken. Maar mijn blog zal ik er wel op inrichten zodat er langzaam aan producten verkocht kunnen gaan worden.

Een spannende en drukke tijd komt er dus voor mij aan. Ik heb er zo veel zin in.

Wat waren jou hoogtepunten van Januari?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This