Aan het einde van elke maand geef ik mijn maand met je doornemen. Wat ik zoals heb gedaan in die maand. Maar ook in het kort hebben over mijn blog. Heb ik mijn doelen behaald. Welke blog is goed gelezen of misschien wel heel slecht. In mijn maandoverzicht juni 2018 zal het allemaal voorbij komen.

Begin dit jaar wilde ik mijn maandoverzicht een nieuw jasje geven. Meer foto’s van mij en mijn gezin delen. Delen wat wij die maand allemaal hadden gedaan. Maar ik merk dat dit niet werkt voor mij. Steeds minder deel ik van mijn gezin. Ik merk dat ik hun steeds meer privé wilt houden. Mijn zoons willen al niet herkenbaar op mijn blog of sociale media. Mijn dochter zag je regelmatig voorbij komen. Maar dit voelde niet meer goed. Op Instagram deel ik nog wel eens een foto waarbij zijn niet meer herkenbaar in beeld is. Daar heb ik vrede mee. Zo zal ik zo nu en dan nog eens een foto van mijn gezin delen.

Ik vind het lastig. Als mama blogger niet tot nauwelijks mijn kinderen in beeld. Kan dit? Ik worstel hier heel erg mee. Ik hoop dat je dit kan begrijpen.

Hoe ik dit ga aanpakken. Wat ik wel en niet wil. Ik ben er nog niet over uit.

Doordat ik nog altijd ziek ben ga ik er minder op uit. Ik merk dat ik liever thuis ben of bij familie en vrienden. Van dit soort momenten maak ik weinig foto’s en de foto’s die ik daarvan maak deel ik niet met de wereld.

Door dit alles ben ik tot de conclusie gekomen dat het geen nut heeft om mijn maandoverzicht voort te zetten zoals ik dat voor ogen had. Hoe dan wel. En of ik er mee door gaat ik ben ook hier nog niet over uit.

Maar wat bracht deze maand mij allemaal….

Maandoverzicht juni 2018:

Best gelezen artikel van mei:

Ik merk dat veel van mijn oude blogs het nog altijd erg goed doen. Dankzij Pinterest. Zo merk ik dat rond een bepaalde feestdag dat er ineens veel van mijn berichten gelezen worden over de desbetreffende feestdag. Maar dat vooral de oude blog berichten gevonden worden. Nu beginnen mijn blogs van vorig jaar over de zomer zijn weg te vinden op Pinterest.

Zo doen mijn ijsjes knutselen met peuters het erg goed en Auto bingo en speurtocht voor onderweg. Beide berichten van vorig jaar.

Het nieuwe bericht dat het goed doet is 10 leukste doeboeken voor kinderen. Eigenlijk schreef ik het vorig jaar al maar heb ik het geupdate naar 2018.

Ook heb ik een overzicht van de leukste schoolagenda’s van 2018. Deze wordt steeds meer bezocht.

Gelukkig kan ik zeggen dat na twee maanden steeds een stukje in de min te hebben afgesloten ik nu weer een maand kan afsluiten in de plus. Jullie weten mijn blog weer meer te vinden. Bedankt hiervoor. Mijn doel van vorige maand heb ik dan ook gehaald. Yeah.

Mijn blog BMelloW:

Je leest het al ik zit vol met vragen over mijn blog. Ik wil het een en ander gaan veranderen. Al weken ben ik hier over na aan het denken. En om hier goed over na te kunnen denken en ook aan te kunnen werken ga ik vanaf nu echt nog maar 3 dagen in de week bloggen. Even op de rem trappen. Dit geeft mij de kans om aan mijn blog te werken. Dingen op een rijtje te zetten. En de perfecte periode daarvoor is de zomervakantie. Een periode dat het toch iets rustiger is. De periode dat veel bloggers deze tijd gebruiken om aan hun blog te werken of gewoon een time out te nemen.

De dagen dinsdag, donderdag en zaterdag kan je een bericht van mij verwachten.

Wat wil ik tijdens deze time out gaan doen?

Ik zit vol ideeen. Maar ik heb er niet genoeg de tijd voor om ze echt uit te gaan werken. Kijken of ze haalbaar zijn. Kijken wat ik er allemaal voor nodig hebt. enz.

Zo wil ik deze zomer een KVK nummer gaan aanvragen bij de belastingdienst. Ik wil een YouTube kanaal gaan beginnen en daar de moeilijkere DIY’s met video gaan vastleggen. Dat ik dit ga doen staat voor mij vast. Maar ik twijfel over de wanneer. Met een Peuter fulltime in mijn midden is het lastig om video opnames te gaan maken. In het ergste geval wacht ik hiermee totdat zij naar school gaat. ( Nog 11 maanden geduld)

Verder ben ik met iets anders bezig. Althans aan het brainstormen hoe ik dit moet gaan aanpakken. Het hoe en wanneer aan het uitwerken. Zodra ik daar alles voor rond hebt zullen jullie het zeker te weten komen.

De ideeen en plannen liggen voor een groot deel al klaar. De puntjes op de i nog. Nu nog het wanneer bepalen. Zolang ik ziek ben durf ik zo en zo geen knopen door te hakken. Nog altijd heb ik goeie en slechte dagen. Bloggen vind ik super leuk, maar mijn gezondheid maakt het mij wel moeilijk. Het plan wat ik heb liggen gaat veel meer van mij vragen. Heel veel meer.

Nieuw leven inblazen:

Ook wil ik al mijn oude blogpost een nieuw leven in blazen. Misschien is het je al opgevallen dat ik een nieuw logo hebt en dat de kleuren op mijn blog zijn veranderd. Ookal zijn teal en turquoise mijn favoriete kleur, ik vond het niet meer passen bij mijn blog. De vrolijke kleuren passen (in mijn ogen) meer bij een DIY en knutsel blog. Het schrijven over het mama zijn zal ik zeker blijven doen maar wel veel minder. Langzaam aan zullen er dingen op mijn blog gaan veranderen. Sommige dingen zullen direct duidelijk worden. Anderen niet zo.

Mijn time out zal dus niet mijn blog maar ook het lees genot voor jou moeten verbeteren. Als je nog op of aanmerkingen voor mij hebt dan hoor ik ze graag. Zijn er dingen die je graag op mijn blog wilt zien. Is de nieuw lay out van mijn blog beter of niet. Zo niet wat niet. Met jouw hulp en input kan ik mijn blog nog beter maken. Zodat jij mijn lezer er nog meer plezier uit zal halen. Daar doe ik het tenslotte voor. 

Doel voor deze maand:

Mijn doel is om deze maand zoveel mogelijk van mijn oude berichten te verbeteren.

Hoe was mijn maand?

Mijn maand is zins ik ziek ben geworden een beetje stil komen te staan. Ik probeer mijn leven wel weer op te pakken. Maar zoals ik hierboven al liet weten, ik heb goeie en slechte dagen. Ik neem niet langer meer mijn pijnstillers in. Dit omdat ik er niet aan verslaafd wil raken. Maar ook omdat ik de pijn wil voelen zodat ik weet waar mijn grens ligt. Met de pijnstillers ging ik vaak toch nog even door. Met het gevolg dat ik aan het eind van de dag te veel pijn en te moe was om ook nog maar iets te kunnen.

Het ziekenhuis staat voor een raadsel wat ik nu hebt. Wel weten ze wat het allemaal niet is. Fijn hoor ik ben nu al meerdere keren door de molen gehaald. Vele ziektes zijn uitgesloten. Het is dan ook dubbel. Blij dat ik zo veel niet hebt. Maar ja nu wil ik weten wat dan wel.

Prednison moet nu voor verlossing gaan zorgen. Maar eerlijk. Het doet niet zo veel voor me. Nog niet althans. Over 3 weken moet ik weer naar het ziekenhuis. Dan moet de Prednison zijn maximale werking hebben gedaan. Zo niet tja wat dan? Ik denk daar nog maar niet over na.

Vier maanden geleden is het al weer dat mijn leven er van de een op andere dag zo anders uit kwam te zien. Was ik me altijd al bewust van de kleine dingen in het leven. Nu nog meer.

Als ik je een ding mee mag geven… Een wijze les. 

Geniet van de kleine dingen in het leven. Echt, deze kleine dingen zijn wat het leven zo de moeite waard maken.

En met deze wijze woorden sluit ik af.

Dit was mijn maandoverzicht juni 2018. Tot slot wil ik jou nogmaals vragen. Wat vindt je van mijn nieuwe indeling? Is dit handig of toch niet? Wat zal jij op DIY gebied graag van mij willen zien? Is er een knutsel techniek waar je meer over wilt weten, wilt leren? Laat het mij weten in een opmerking. Met jouw input kan ik mijn blog verbeteren voor jouw leesgemak en plezier.

Ik wil je een hele mooie zomer wensen en als je op vakantie gaat, hele fijne vakantie vol mooie momenten.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This