Aan het einde van elke maand zal ik mijn maand met je doornemen. Wat ik zoals heb gedaan in die maand. Maar ook in het kort het hebben over mijn blog. Heb ik mijn doelen behaald. Welke blog is goed gelezen of misschien wel heel slecht. In mijn maandoverzicht maart 2018 zal het allemaal voorbij komen.

De maand maart was een rustige maand oor mij. Ik heb deze maand ook een stuk minder geschreven dan normaal. Ideeën genoeg hoor. Maar de energie en de tijd ontbreekt mij nogal. Een peuter dochter in huis die het bloggen niet makkelijk maakt. Haar middagdutje wilt ze ook steeds minder vaak nemen. Het moment voor mij om te kunnen schrijven, mails te beantwoorden enz. Steeds meer liep ik achter de feiten aan en dat zorgde er voor dat de zin er ook niet beter op werd. Het gezin vraagt veel van mij op het moment. En zij gaan voor. Daarom was er even minder te lezen op mijn blog.

In April zou ik met frisse moet beginnen. Ik had er zin in. Maar ik kom er niet aan toe. Ik ben ziek. Zit met een been omhoog en kan niet lopen. Het kleine beetje energie dat ik heb gaat niet naar bloggen. De blog van gisteren heb ik ook de hele dag over gedaan. Na het schilderde storten ik in. Dat was dus kennelijk al te veel gevraagd. Gelukkig heb ik de jongens die mij hielpen met onder anderen hun zusje anders was k de dag nooit door gekomen.

Maandoverzicht maart 2018:

Paashazen vouwen voor gevorderde

Best gelezen artikel van maart:

Oude Paas berichten van vorig jaar hebben het deze maand erg goed gedaan. En hebben mij hierdoor zeker geholpen om mijn doel te halen. Het leek er lang niet op dat ik meer bezoekers zou hebben dan de maand er voor. Ook niet zo gek als je bijna niet blogt. Maar uiteindelijk toch weer met meer bezoekers afgesloten. Paasbingo en paasdoos deden het erg goed. Ook werd er veel gezocht naar Hop de leukste paas film 

Maar wat is mijn best gelezen bericht van deze maand? Dat is mijn crea cross uitdaging geweest. Paashazen vouwen. Eentje die voor mij zo nu en dan ook echt een uitdaging was. Erg leuk dat deze goed gelezen is. Dan is mijn gevloek en getier niet voor niks geweest.

Mijn blog BMelloW:

Deze maand ga ik mijn doelen bijstellen. Aangezien ik mijn doel voor dit jaar al na een maand behaald had. Ik wil even de tijd nemen om alles goed te doen. Mijn blog goed na te lopen. Met het laatste was ik al begonnen.

Verder heb ik besloten om even terug te gaan naar 3 dagen per week bloggen. Dit geeft mij meer rust. Het is drastisch ik weet het. Maar ik beloof nu 6 dagen in de week te bloggen. In de praktijk kom ik daar echt niet aan. Beter beloof ik 3 dagen. Mocht ik dan een keer zin hebben dan kan ik altijd een keer extra bloggen. Ik heb besloten om op dinsdag, donderdag en zaterdag te blijven bloggen. Dinsdag en donderdag zal zoals het nu ook al is een creatieve blog zijn. Zaterdag zal variëren.

Even minder bloggen zal mij de kans geven om al het achterstallige werk weg te werken. Even de druk weg nemen. En dan hoop ik snel weer 6 dagen te gaan bloggen. Bovendien laat vooral de laatste week mijn gezondheid mij enorm in de steek. Bloggen kost mij fysiek veel kracht. Ik moet dus ook  echt even een stapje terug doen.

Hoe was mijn maand?

Ik had een rustige maand. Weinig afspraken staan. Even helemaal niks ook best lekker zo nu en dan.

Een maand waarin ik de eerste zonnestraal op mijn huid heb mogen voelen. Iets waar ik altijd intens gelukkig van word. Hallo lente.. Dag winter.

Slaapkamer switchen:

De jongens hebben onze slaap kamer gekregen. Hierdoor is hun kamer nu ineens 3 keer zo groot. De eerste dagen kon ik dan ook echt niet slapen. Na zoveel jaar lag ik niet meer in de kamer waar ik al die jaren had gelegen. Was voor iedereen wennen. Maar inmiddels is iedereen blij. Nu de kamers nog opknappen.

We besloten de kamers om te gooien omdat hun meer tijd in hun kamer door brengen. Ik slaap alleen maar in mijn kamer. Nu de jongens groter worden gun ik ze steeds meer een eigen plekje. Verhuizen is nu gewoon geen optie. De huizen prijzen liggen hier extreem hoog. Kopen kunnen wij hier niet. Ja een flatje misschien. Maar ik wil juist weg uit mijn flat. Naar een ruime eengezinswoning. Maar die zijn bijna niet meer te vinden onder de 450.000. Ik heb dat geld niet liggen.

Maandoverzicht maart 2018 snorkel spullen

Zwemdiploma

Mijn oudste de waterrat haalde weer een zwemdiploma. Snorkelen 2.  Het is wel mooi om te zien hoe goed hij is gaan zwemmen. Razendsnel en zijn techniek is echt super om te zien. Inmiddels al zo’n 13 diploma’s verder en nog lang niet van plan om te stoppen. 24 zwemdiploma’s kan hij er halen en hij is gaat er voor.  Maar ja…. Zucht, ik zit dus nog wel een paar jaar in het zwembad. Tegen de tijd dat hij (nog niet) klaar is kan ik weer van voor af aan beginnen met mijn dochter.

We sloten de maand af met allemaal een nieuw haar kapsel. Mijn grijze lokken zijn weer vakkundig weg gewerkt. Ook hier heb ik geen foto’s van.

Maandoverzicht maart 2018:

De maand dat mij geheel ontbrak aan energie. Ik ben vast nog heel veel leuke dingen ben vergeten te noemen. Volgende maand hopelijk weer een uitgebreider verslag.

Wat april me allemaal gaat brengen, ik heb geen idee. Voor nu zit ik al een week in de lappenmand en het ziet er niet naar uit dat ik hier de komende dagen uit kom. Wel hoop ik ondanks alles mijn doelen en checklist aan het eind van deze maand afgewerkt te hebben zodat ik gewoon weer 6 dagen kan gaan bloggen vanaf mei.

Wat was jou hoogte punt in maart?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

Pin It on Pinterest

Share This