Aan het einde van elke maand geef ik mijn maand met je doornemen. Wat ik zoals heb gedaan in die maand. Maar ook in het kort hebben over mijn blog. Heb ik mijn doelen behaald. Welke blog is goed gelezen of misschien wel heel slecht. In mijn maandoverzicht mei 2018 zal het allemaal voorbij komen.

Ligt het aan mij of is deze maand om gevlogen. Voor mijn gevoel is deze maand nog maar net begonnen. Toch zitten we al weer in juni.

Mei was net als april een rustige maand met toch een paar hoogtepunten. Ook deze maand heb ik het vooral rustig aan moeten doen. Als je mij volgt zal je weten dat ik onverwachts ziek ben geworden. Dit beïnvloed alles. ik moet het rustig aan doen. Probeer ik op een dag iets meer te doen dan eindig ik de dag met meer pijn en lig ik al rond 20.00 te slapen.

Rustig aan doen is niet echt mijn ding en valt me dan ook zwaar. Net als dingen uit handen geven. Ondanks dat maak ik kleine vorderingen en ben ik al blij met de ini mini stapjes vooruit. Iets waar ik me aan vast hou.

Maar wat bracht deze maand mij allemaal….

Maandoverzicht mei 2018:

Plan with me. Bullet journal indeling voor juni 2018 monthly

Best gelezen artikel van mei:

Uiteraard deden de berichten over Moederdag het erg goed. Ook deze maand was een hanger voor Moederdag een van de best gelezen berichten. Eigenlijk doet deze het het hele jaar door erg goed.

Welke artikelen het altijd goed doen zijn de berichten over bullet journaling. Er staan er meerdere in mijn lijst die erg hoog scoren. Zo ook deze maand weer eentje..

De best gelezen artikelen die ik deze maand heb geschreven is de bullet journal indeling voor juni 2018. Deze spread is ook een van mijn favoriete. En kennelijk ook bij veel van jullie. Ik kreeg zo veel mooie complimenten. Werd er stil van.

Mijn blog BMelloW:

Als je mij al een tijdje volgt weet je dat ik veel meer artikelen schreef. Dit is nu een stuk minder. Dit gaat helaas ook nog niet veranderen. Ik probeer de frequentie weer wat op te krikken, alleen lukt mij dit niet altijd. Ik doe mijn best. In mijn hoofd ben ik alle dagen druk aan het werk met mijn blog. Maar helaas laat mijn lichaam dit nog niet altijd toe. Dit zie ik ook terug in mijn cijfers. Ik sta nu weer waar ik was in januari. Nog steeds een mooi aantal bezoekers. Maar wel de helft minder dan in maart.

Ondanks de daling heb ik er vrede mee. In maart gingen twee artikelen mega viraal op Pinterest. Ik wist dat dit niet oneindig door kon gaan en een terug val goed mogelijk was. Dat ik veel minder artikelen schrijf en veel minder actief ben op sociale media heeft er ook zeker mee te maken. Wat ik al zei ik heb er vrede mee.

Doel voor deze maand:

Mijn doel is om deze maand niet meer bezoekers te verliezen en het stabiel te houden. En vandaar uit hoop ik weer te kunnen groeien.

Hoe was mijn maand?

Het kan toch niemand ontgaan zijn hoe heerlijk het weer was deze maand. Het was in dit deel van Nederland erg droog, weinig regen en heerlijk. Hooikoorts viert hoogtijd dagen maar mijn gewrichten waren erg blij met de warmte.

Net als vorige maand is het vrij rustig verlopen. Deze maand stond vooral in het teken van familie.  Gezellige momenten creëren met familie. Deze heb ik de laatste tijd nogal verwaarloost. Van verjaardagen tot vroeg in de nacht op het balkon bij kletsen. Familie van mijn vriend mogen ontmoeten die even in Nederland waren. Kortom veel lovely moments with family.

Omdat elke inspanning nog steeds een grote is en me volledig kan uitputten heb ik niet veel kunnen ondernemen. Soms even naar de kinderboerderij. Soms mee naar zwemles maar vooral heel rustig aan doen.

Reumatoloog

Ook kon ik na weken wachten terecht bij de reumatoloog. Iets waar ik uiteraard met gemengde gevoelens op zat te wachten. Maar na weken onzekerheid wel zo fijn. Hopen op duidelijkheid.

Ik werd wel even met mijn neus op de feiten gedrukt. Zo veel schrijnende gevallen zag ik bij de reuma centrum rond lopen. Of beter gezegd strompelen. De vooral bejaarde met een paar jongere waaronder ik. Ja tussen al deze mensen ben ik jong.

Na veel onderzoeken kon ik weer gaan. En nu kon het wachten weer beginnen. Aanstaande dinsdag mag ik weer terug komen en krijg ik de uitslag. Dan weet ik of het reuma is of toch iets anders. En als het reuma is dan weet ik ook wat voor een type reuma. Een plan van aanpak zal er dan voor mij geschreven worden. En hopelijk….. hopelijk zal er dan snel grotere verbeteringen zijn.

Dit was mijn Maandoverzicht mei 2018 De maand die beheerst werd door het ziek zijn. Ondanks dat heb ik zo nu en dan best kunnen genieten. Wat was jou hoogte punt in mei?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This