Mede bloggers live ontmoeten. Best spannend!!! Eindelijk was het dan zo ver. Een aantal meiden waar ik leuk contact mee heb live ontmoeten. Voor het “eggie”. Onder het mom van een high tea elkaar beter te leren kennen. Lekker kletsen over van alles en nog wat. Maar natuurlijk ook over bloggen. Duh!

Gisteren was het dan zo ver. Een aantal mede bloggers zou ik gaan ontmoeten. Live. En dat is best wel spannend. Vragen gieren door mijn hoofd met mega snelheden. Vragen zoals: Hoe ga ik het vinden. Gaat het wel klikken tussen mij en de meiden. Hebben we wel wat te vertellen. Gaan de meiden elkaar wel leuk vinden. Ga ik het restaurant wel kunnen vinden. Kom ik wel op tijd. Rijd de trein wel. Wat is de beste manier om daar te komen. Wat moet ik aan. Help, wat moet ik aan!!! Zomaar een aantal vragen die door mijn hoofd spoken.

Het ontstaan

Een aantal maanden geleden benaderde ik Marileen van Mama issues en Dewi van Firma mama. Of de dames het leuk leek om een keer af te spreken. We volgde elkaar al een tijdje en hadden best veel contact met elkaar. Dewi maakte een groepsapp aan en zo is het balletje gaan rollen.

Nog steeds was de groep niet compleet. Zo ben ik een Facebook groep begonnen. En vandaar uit zijn we nog een aantal meiden gaan benaderen. En zo ontstond er een klein maar leuk groepje meiden die elkaar helpt met vragen over bloggen of andere dingen. Een groep meiden die elkaar oprecht steunt. En soms opbouwende kritiek geeft. Elkaar in de waarden laat. Echt een fijn groepje meiden al zeg ik het zelf.

Het etentje

Het etentje wat ik eerder al met Dewi en Marileen had besproken werd nu in de groep gegooid. Wie zag het wel zitten en waar?

De waar vraag werd al snel beantwoord. Aangezien iedereen vanuit heel Nederland moest komen was Utrecht voor de hand liggend. En zo werd het idee rond een etentje verder uitgewerkt. De datum en de aantal werd al snel bekend. En zo kon er iets concreets gepland gaan worden. Ik had een high tea bedacht zodat iedereen de kans had om elkaar in alle rust te ontmoeten. Geen nacht werk maar gewoon overdag. Op tijd weer thuis bij het gezin.

De dag

En daar kwam de dag steeds dichter bij. Een aantal bleken toch niet mee te kunnen. En sommige waren later bij de groep en hadden al andere verplichtingen. Jammer dus binnenkort maar een nieuwe poging. Vol spanning. Maar ook echt heel veel zin had ik er in. Een aantal meiden zou ik live gaan ontmoeten. Mede bloggers en gelijk gestemde zou ik ontmoeten. Best spannend.

Helaas kreeg ik op de ochtend zelf  een bericht van Marileen en Sandra dat ze door omstandigheden niet mee konden.

Erg jammer maar niks aan te doen. Er was nu nog maar een klein groepje meiden over Dewi, Cynthia van een thee lepel geluk en Marieke van Marieke blogt. en ik natuurlijk.

Wonder boven wonder was ik al snel in Utrecht en dus op plaats van bestemming. Ik stond nog maar net te wachten en daar kwam Marieke al aan gelopen. Ik herkende haar meteen. Samen gingen we alvast zitten in afwachting totdat Cynthia en Dewi er aan kwamen. Maar deze dames lieten op zich wachten. Waren verdwaald. De meiden die altijd op tijd zijn, waren te laat. En de meiden die vaak te laat komen waren, op tijd. Ik vind het wel komisch.

De thee was inmiddels koud. Maar hé dat mag de pret niet drukken. Dan maar snel aan de Cava. Het is ergens in de wereld immers 5 uur. De sandwiches smaakte heerlijk. De zoetigheid was naar mijn smaak soms te zoet. Maar al met al was restaurant Bis goed te doen. Maar eerlijk waar het belangrijkste was de gezelschap. De mede bloggers, de meiden bij elkaar. Een gezellig dagje weg.

Uiteindelijk hebben we onder het genot van een high tea elkaar beter leren kennen. Aan spraakwater was geen gebrek. Het ijs waas al snel gebroken. Verhalen over het mama zijn uitgewisseld. Maar ook over bloggen. Hoe kan het ook anders. Vragen over verschillende blog onderwerpen. Ik ben weer iets wijzer. Bedankt meiden.

Foto is gemaakt door Cynthia van een theelepel geluk.

Mede bloggers live ontmoeten, best spannend.

Alles wat er van te voren door mijn hoofd spookte bleek voor 100% mee te vallen. Het was gezellig. Net als over de app of via ons Facebook groepje. Steun en toeverlaat. Maar vooral gezellig.

Lees ook eens: dagboek van een blogger.

Meiden ik vond het top om jullie te ontmoeten. Het was super gezellig. En de volgende keer hoop ik dat jullie (de andere meiden) er ook bij zijn. Ja ook jullie nieuwe meiden. Hoe meer zielen hoe meer vreugd.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This