Welkom op mijn blog BMelloW. Om te kunnen samenwerken is het fijn als er duidelijkheid is voor beide partijen. Hier kan je alle informatie vinden die er nodig is voor een fijne samenwerking.

Over BMelloW

BMelloW is sinds 1 december 2016 online en sindsdien een groeiende blog. Elke maand groei ik met gemiddeld 3000 volgers. BMelloW is een DIY-blog met een vleugje lifestyle. Alles wat mij als creatieve duizendpoot bezighoudt in het dagelijks leven, komt voorbij op de blog. Vooral heel veel leuke DIY-projecten. Maar ook herkenbare mama verhalen, reviews, winacties, tips, fashion, dagjes uit.

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag verschijnt er op BMelloW.nl een artikel geschreven door mij, Melanie.

Mijn doelgroep:

Een groot deel van mij lezers zijn vrouwen tussen de 18 en 54 jaar. Veelal moeders die zelf creatief zijn of zich graag laten inspireren.

over mij BMelloW.nl

Over Melanie?

Mijn naam is Melanie ik ben 40 jaar jong. Fulltime Mama van drie kinderen. Twee zonen 13 & 10 en een dochter van 3. Zij zijn samen met mijn vriend mijn grootse inspiratiebron en drijfveer voor deze blog. Tussen de bedrijven door ben ik bezig met een bedrijf aan het opzetten.

Mijn leven draait om luiers en pubers. En alles daartussenin. Ik ben gek op alles wat met knutselen, tekenen, schilderen, scrapbooking, bullet journaling, lezen en fashion te maken heeft. Deze liefdes en passies zie je dan ook veel terugkomen op mijn blog.

Wil je meer weten over de persoon achter BMelloW. Klik dan hier. 

Media Kit:

Ik sta ingeschreven bij Link Pizza. LinkPizza is Nederlands grootste marktplaats voor authentieke sponsort content waar adverteerders en influencers elkaar vinden. In mijn sitebar zie je een Link Pizza link →

Of neem een kijkje bij Link Pizza voor mijn Media Kit.

Ik zal hieronder al mijn cijfers met je doornemen. Maar misschien wil je een pdf-bestand van mijn Media Kit. Dat kan door op de onderstaande ↓link te drukken. Mijn Media Kit zal elke eerste van de maand worden geüpdatet.

Mijn media kit als pdf

Statistieken:

BMelloW is een snelgroeiende blog. In december 2017 had ik als doel om in 2018 de 20.000 bezoekers te gaan halen. Dit haalde ik in februari van 2018 al. In maart kwam daar bijna 10.000 bij. Ver boven mijn eigen verwachting. Helaas werd ik daarna heel erg ziek. Ik moest het bloggen loslaten om te herstellen. Van 6 dagen bloggen ben ik noodgedwongen teruggegaan naar 3 dagen in de week bloggen. Dit geeft mij de kans om te herstellen. Hierdoor heeft mijn blog een enorme klap te verwerken gekregen. Ik zag mijn bezoekersaantal halveren. Gelukkig gaat mijn blog weer de goeie kant op. Mijn recordaantal heb ik nog niet doorbroken, maar er zit weer een enorme groei in.

Waarom ik dit meld? Simpel, ik ging zo hard omhoog. Binnen een jaar bijna 30.000 bezoekers vind ik een zeer mooi aantal. Tot nu toe zit ik elke maand rond de 30000 bezoekers met een enorme uitschieter in december 2018 met meer dan 40000 bezoekers.

  • Bezoekers:                    28901
  • Unieke bezoekers:      26310
  • Sessies:                          32164
  • Pinterest:                        3617    BMelloWNL
  • Instagram:                        587      bmellow.nl
  • Facebook:                         399      BMelloW.NL

Adres en kvk:

Wil je items naar mij opsturen dat kan altijd. Neem hiervoor even contact met mij op zodat ik je mijn gegevens door kan geven. Mail naar: bmellowblog@gmail.com

KVK- nummer: 72705043

Persberichten/Persbureaus

Graag blijf ik op de hoogte van al het laatste nieuws. Uitjes, bijeenkomsten, nieuwe producten, workshops en presentaties zijn een aantal dingen waar ik maar wat graag van op de hoogte blijft. Voor berichten van onder andere persbureaus, uitnodigingen en andere nieuwtjes kan je contact met mij opnemen. Stuur hiervoor een mail naar: bmellowblog@gmail.com

Roundies beach towels van Scarfsz.nl review

Samenwerken

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk bij BMelloW.nl. Reviews, advertorials en winacties zijn een aantal manieren om samen te werken.

Voor een gesponsorde post of advertorial schrijf ik zelf mijn tekst. Aan het eventueel mee geleverde tekst zal ik ten alle tijden mijn eigen draai geven. Standaard zal ik 2 links aanleveren per artikel en je 1 keer op mijn sociale media noemen. Wilt u meer dan 2 links en een sociale media benoeming dan vraag ik een meerprijs per link.

Reviews

Producten mogen altijd worden opgestuurd. Het opvragen van mijn adres kan altijd.

Het opsturen van producten zorgt er niet meteen voor dat ik er ook daadwerkelijk er een review over zal schrijven. Mits ik het zelf aangeef. Een product reviewen tegen een vergoeding, is geen garantie dat ik een positieve review zal schrijven. Ten alle tijden zal ik een eerlijke review schrijven, zoals ik het product ervaar.

Winactie

Winacties zijn ook mogelijk om samen met BMelloW.nl op te zetten. Ik geef graag leuke producten weg. Winacties zullen met regelmaat gedeeld worden op mijn sociale media. Dit zorgt voor veel bekendheid.

Advertenties of banners

Ik plaats op mijn blog geen advertenties en banners. Ik vind het zelf niet fijn als ik een blog lees en doe het mijn lezers dan ook niet aan. 

BMelloW.nl heeft onder andere al samengewerkt met:

★ Esprit ★ Aftershokz ★ Hands of my chocolate 2x ★ Legoland Discovery Centre   Oberhausen ★ Sealife Oberhausen ★ Scarfz.nl ★ Lunchskins ★ Hasbro 5x ★ Uitgeverij Clavis ★ Mio ★ Lucardi ★ Purpuz planner ★ Uitgeverij De Harmonie ★ Ravensburger 3x ★ Uitgeverij Meis & Maas ★ Hemd voor hem 2x ★ Otto ★ TMobile ★

Prijzen:

  • Gesponsorde post of advertorial: €175,- 
  • Review uiteraard vraag ik het product. Dit product mag ik ten alle tijden houden. Afhankelijk van de product waarde kan ik er nog eens €50,- bij vragen.
  • Winactie opzet waarbij zowel ik als de lezers het product kunnen winnen vraag ik niet altijd een bedrag. Ook dit is afhankelijk van de waarde van het product. De bijkomende kosten kunnen oplopen tot €50,-

Alle prijzen zijn incl. btw.

Goeie doelen zal ik uiteraard deze bedragen niet vragen. Ook wil ik kleine ondernemers de kans geven. In dat geval valt er over de prijs worden onderhandelen.

Ik hoop dat ik je voldoende hebt geïnformeerd. Uiteraard mag je mij bij vragen altijd benaderen. Mailen kan naar: bmellowblog@gmail.com.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This