BMelloW

DIY blog met een vleugje lifestyle.

Welkom op mijn blog BMelloW. Om te kunnen samenwerken is het fijn als er duidelijkheid is voor beide partijen. Hier kan je alle informatie vinden die er nodig is voor een fijne samenwerking.

www.bmellow.nl

bmellowblog@gmail.com

Over Melanie

Mijn naam is Melanie Bleeker ik ben 41 jaar jong. Full time Mama van drie kinderen. Twee zonen 13 &10 en een dochter van 3. Zij zijn samen met mijn vriend mijn grootse inspiratiebron en drijfveer voor de blog.

Ik ben gek op alles wat met knutselen, tekenen, schilderen, scrapbooking,  bullet journaling en  lezen. Deze liefdes en passies zie je dan ook veel terug komen op mijn blog.

Zins oktober 2018 heb ik een KVK- nummer . Hierdoor kan ik mijn blog nog meer uitbreiden. Maar daar zal ik later meer over vertellen.

Wil je items naar mij opsturen dat kan altijd. Neem hiervoor even contact met mij op zodat ik je mijn gegevens door kan geven. Mail naar: bmellowblog@gmail.com

KVK- nummer: 72705043

 

Over BMelloW

BMelloW is sinds 1 december 2016 online en sindsdien een groeiende blog. BMelloW is een DIY-blog met een vleugje lifestyle. Vooral heel veel leuke DIY-projecten.

Ooit begon ik deze blog vol met herkenbare mama verhalen, reviews, winacties, tips, fashion en  dagjes uit. Je vind het nog terug op mijn blog al schrijf ik er vrijwel niet meer over. BMelloW is ondertussen echt een DIY blog geworden voor iedereen die wat DIY inspiratie kan gebruiken.

Elke donderdag en soms op zaterdag verschijnt er op BMelloW.nl een artikel geschreven door mij, Melanie.

Zins 25 maart ben ik een email lijst gestart. Met een week had ik al 120 die ik tot mijn creatieve BMelloW familie mag rekenen. 

Mijn doelgroep:

Een groot deel van mij lezers zijn vrouwen tussen de 18 en 54 jaar. Veelal moeders die zelf creatief zijn of zich graag laten inspireren.

 

Media Kit

Ik sta ingeschreven bij Link Pizza. LinkPizza is Nederlands grootste marktplaats voor authentieke sponsort content waar adverteerders en influencers elkaar vinden. In mijn sitebar zie je een Link Pizza link →

Of neem een kijkje bij Link Pizza voor mijn Media Kit.

Ik zal hieronder al mijn cijfers met je doornemen. Maar misschien wil je een pdf-bestand van mijn Media Kit. Dat kan door op de onderstaande ↓knop te drukken. Mijn Media Kit zal elke eerste van de maand worden geüpdate.

Statistieken

Unieke bezoekers

20796

w

Bezoekers

23435

Sessies

25737

5078

467

590

1263

Samenwerken

Persberichten / Persbureaus

Graag blijf ik op de hoogte van al het laatste nieuws. Uitjes, bijeenkomsten, nieuwe producten, workshops en presentaties zijn een aantal dingen waar ik maar wat graag van op de hoogte blijft. Voor berichten van onder andere persbureaus, uitnodigingen en andere nieuwtjes kan je contact met mij opnemen. Stuur hiervoor een mail naar: bmellowblog@gmail.com

Samenwerken

Er zijn diverse samenwerkingen mogelijk bij BMelloW.nl. Reviews, advertorials en winacties zijn een aantal manieren om samen te werken.

Voor een gesponsorde post of advertorial schrijf ik zelf mijn tekst. Aan het eventueel mee geleverde tekst zal ik ten alle tijden mijn eigen draai geven. Standaard zal ik 2 links aanleveren per artikel en je 1 keer op mijn sociale media noemen. Wilt u meer dan 2 links en een sociale media benoeming dan vraag ik een meerprijs per link.

Reviews

Producten mogen altijd worden opgestuurd. Het opvragen van mijn adres kan altijd.

Het opsturen van producten zorgt er niet meteen voor dat ik er ook daadwerkelijk er een review over zal schrijven. Mits ik het zelf aangeef. Een product reviewen tegen een vergoeding, is geen garantie dat ik een positieve review zal schrijven. Ten alle tijden zal ik een eerlijke review schrijven, zoals ik het product ervaar.

Winactie

Winacties zijn ook mogelijk om samen met BMelloW.nl op te zetten. Ik geef graag leuke producten weg. Winacties zullen met regelmaat gedeeld worden op mijn sociale media. Dit zorgt voor veel bekendheid.

Advertenties of banners

Ik plaats op mijn blog geen advertenties en banners. Ik vind het zelf niet fijn als ik een blog lees en doe het mijn lezers dan ook niet aan. 

Samengewerkt met:

★ Esprit ★ Aftershokz ★ Hands of my chocolate ★ Legoland Discovery Centre   Oberhausen ★ Sealife Oberhausen ★ Scarfz.nl ★ Lunchskins ★ Hasbro ★ Uitgeverij Clavis ★ Mio ★ Lucardi ★ Purpuz planner ★ Uitgeverij De Harmonie ★ Ravensburger ★ Uitgeverij Meis & Maas ★ Hemd voor hem ★ Otto ★ TMobile ★ Uitgeverij BBNC ★ Crafts and Co ★ Zoocchini ★

Prijs opgaven:

Prijzen:

  • Gesponsorde post of advertorial: €175,- 
  • Review uiteraard vraag ik het product. Dit product mag ik ten alle tijden houden. Afhankelijk van de product waarde kan ik er nog eens €50,- bij vragen.
  • Winactie opzet waarbij zowel ik als de lezers het product kunnen winnen vraag ik niet altijd een bedrag. Ook dit is afhankelijk van de waarde van het product. De bijkomende kosten kunnen oplopen tot €50,-

Alle prijzen zijn incl. btw.

Goeie doelen zal ik uiteraard deze bedragen niet vragen. Ook wil ik kleine ondernemers de kans geven. In dat geval valt er over de prijs worden onderhandelen.

Ik hoop dat ik je voldoende hebt geïnformeerd. Uiteraard mag je mij bij vragen altijd benaderen. Mailen kan naar: bmellowblog@gmail.com.

Melanie

Vragen, opmerkingen of samenwerken?

9 + 10 =

Email:

bmellowblog@gmail.com

Let's get sociale

Pin It on Pinterest