0 In Persoonlijk

Mijn bucket list. To do before I turn 50.

Mijn bucket list. To do before I turn 50. BMelloW.nl

Een bucket list. Steeds meer mensen hebben er eentje. Voor sommige een doel om hun lijst ook daadwerkelijk af te kunnen strepen binnen een bepaalde tijd. Voor anderen blijft het bij de wensen en doen er weinig mee. Omdat ik niet wist tot welke in behoor heb ik nooit een bucket list gemaakt.

Als eerste Happy new year!!!! Dat 2018 een fantastisch jaar mag worden.

Met een bucket lijst heb ik altijd iets van hmm leuk maar waarom? In plaats van het op te schrijven is het niet beter om het gewoon te doen. Wat is het nut van een bucket list?

Deze vragen zorgde er voor dat ik een bucket list niet zo goed snapte. Totdat ik van de week een 18 doelen aan mezelf stelde voor 2018. Eigenlijk is dit een bucket list in het klein. En toen besefte ik dat een bucket list niet alleen uit onmogelijke dingen hoeft te bestaan. Zo zijn er echt een aantal dingen die ik al heel lang wil, die eigenlijk makkelijk te doen zijn. Die geen ingewikkelde toeren of om veel geld vragen. En zo ontstond naast mijn 18 doelen een bucket lijst. Een bucket lijst die ik graag voor mijn 50ste wil aflopen. Een stok achter de deur hebben om ze ook echt te gaan doen.

Mijn bucket list. To do before I turn 50.

Een aantal reizen wil ik maar wat graag maken. En tot nu toe ontbrak het geld. Met een groot gezin in de schoolvakanties er op uit gaan is niet bepaald goedkoop. En zeker de reizen die ik wil maken zijn niet bepaald goedkoop. Maar ik plaats ze er toch tussen. Wie weet winnen we ooit de 100 duizend…

Rond reizen:

 • Australië  met een camper
 • Amerika met een camper
 • Canada met een camper
 • Fietsvakantie door Vietnam
 • Backpacken met gezin door Indonesië. ( ook al heb ik dit ooit al gedaan ik wil dit met het gezin nog een keer doen)
 • Alaska. Niet bepaald warm maar dit lijkt me zo een fantastische ervaring. Het ruige landschap. Ongerept, weinig mensen.
 • Brazilië. Met namen een rondvaart over de Amazone en rond de Amazone.

Op vakantie naar:

 • Italië met namen Sicilië.
 • Aruba, Schoonfamilie ontmoeten.
 • IJsland
 • Noorwegen
 • Zweden
 • Schotland
 • Engeland
 • Suriname

Steden trips:

Er zijn een aantal steden die al heel lang op mijn lijst staan en sommige heb ik al eens mogen bezoeken. Soms meerdere keren. Maar wil ik graag als gezin nog een keer bezoeken. Of met een specifiek persoon.

 • Londen. Ik hou van deze stad. Graag wil ik hier een keer met het gezin een week verblijven ipv een weekend. De wens van mijn oudste zoon is om naar het Harry Potter park te gaan. En tja als mede Harry fan lijkt mij dit leuk om samen met hem te ondernemen.
 • Rome. Ook dit staat bij mijn oudste hoog op zijn lijst. Hij wilt specifiek het colosseum graag zien. Ik wil gewoon graag deze stad bezoeken.
 • Milaan. Oke hier wil ik gewoon schandalig veel geld uitgeven. Shop till you drop!! Vooral aan mooie schoenen.
 • New York. Ooit eerder geweest. Maar nog nooit met gezin. En dit is met stip mijn meest favoriete stad.
 • San Francisco. Deze stad lijkt mij echt geweldig.
 • Barcelona. Al eens geweest mijn mijn gezin is hier nog nooit geweest. Ook wil ik deze stad een keer alleen met mijn moeder bezoeken.
 • Giethoorn. Ja wel een dorp in Nederland. Iets wat je denk ik echt gezien moet hebben. Een bijzonder stukje Nederland.

Te doen:

Dingen die ik graag wil doen.

 • Indoor skydiven
 • Parachute springen. Al weet ik niet of dit nog mogelijk is met mijn slechte knieën.
 • Nieuwsjaar duik met mijn kids. Of zij er ook zo over denken. Lol
 • Salsa leren dansen. Deze houten hark wil het graag leren. Mijn vriend danst het een beetje en het is de favoriete muziek van mijn dochter. Zij heeft de heupen voor salsa. Ik helaas minder. Desalniettemin lijkt het mij een heerlijke dans om te leren.
 • Een stichting oprichten en daarmee kansarme kinderen in Indonesië helpen.
 • Disney land, Disney world en Euro Disney bezoeken.
 • Legoland bezoeken.

Zoals je ziet bestaat mijn lijst vooral uit reizen. Dit omdat ik er van overtuigd ben is dat reizen je een mooier mens maakt. Het leert je anders te kijken naar het leven en naar mensen. Elkaar beter begrijpen. Mijn leven heeft het heel erg verrijkt. En ik hoop dat ik het ook aan mijn kinderen door kan geven.

Een aantal dingen op mijn Bucket list kan ik al vrij snel afschrijven als ik dat zou willen. Voor sommige moeten we toch echt wel flink sparen. Maar daar wordt aan gewerkt.

Heb jij een bucket list? En zo ja wat staat er bij jou op nummer 1? Is er iets van mijn lijst wat jij ook graag zou willen doen of juist niet. Ik hoor het graag?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

schrift met reis foto's Mijn bucket list. To do before I turn 50.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply