Het is weer crea cross tijd. Maar dit keer maak ik niks. Dit keer laat ik jou mijn favoriete crea cross DIY’s van 2018 zien. Welke het meest gelezen zijn. Welke ik het leuks vind maar ook welke ik van mijn andere creatievelingen het leukst vind. Lees met mij mee voor nog een laatste kijkje in 2018.

Ik hoop dat je fijne kerstdagen hebt gehad. Is het niet ongelooflijk dat we al weer bijna in 2019 zitten. En dit is al weer het laatste van crea cross voor 2018.

Vandaag geen emotionele opsomming van 2018. Maar direct de leukste DIY’s van 2018.

Als eerste neem ik je mee naar de meest gelezen DIY’s van 2018.

BMeloW’s meest bezogte DIY’s van 2018

LEGO opdrachten kaartspel

LEGO opdrachten kaarten.

Een reeks kaarten die het spelen met LEGO een uitdaging maken. Binnen een korte tijd was deze al een paar honderd keer gedownload. Speciaal voor de feestdagen had ik er een vervolg voor gemaakt.

Hoe maak je beelden en schilderijen geschikt voor buiten.

In deze blog leg ik uit hoe je een schilderij of een beeld zo kan bewerken dat een binnen beeld of schilderij ook buiten geplaatst kan worden. Met het begin van de zomer was dit kennelijk de tijd om een tutorial te geven over dit onderwerp.

Pandacorn Sinterklaas surprise.

Pandacorn surprise.

Sinterklaas was nog maar net in het land toen ik deze Surprise maakte met mijn buurmeisje. Niet alleen vind in het een van de leukste DIY’s van 2018. Het was er ook eentje die in een korte tijd heel erg veel bezoekers op leverde.

Mijn favoriete Crea cross DIY’s van 2018

Vaiana bloemen krans van papier voor mijn dochter

Vaiana bloemen krans.

Dit is echt mijn meest favoriete. Het was leuk om te maken. En dan het resultaat. Van te voren had ik wel het idee in mijn hoofd, maar geen idee hoe ik het zou gaan maken. Gelukkig pakte het goed uit.

Nu je weet wat mijn favoriete Crea cross DIY’s van 2018 zijn neem ik je graag mee naar mijn meest favoriete van mijn andere creatieve collega’s.

Mijn meest favoriete van mijn andere creatieve collega’s

Kreanimo

Om te beginnen met Ilse van Kreanimo. De bedenkster van deze super leuke uitdaging. Zij haakte een enhoorn tasje. Ik kan echt niet haken. Maar voor dit tasje wil ik graag weer eens een poging wagen.

Mama duizendpoot

En dan heb je Natascha, net als ik een co-host en blogger op Mama duizendpoot. Natascha is geweldig met de naaimachine. Wat ik echt super leuk vond, en nog makkelijk te maken is zijn de maskers van bosdieren. En laat deze dieren zonder naaimachine te maken zijn.

Crea cross 2019

Je weet nu welke mijn favoriete Crea cross DIY’s van 2018 zijn. Tot slot wil ik je nog een ding vertellen. Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. In het nieuwe jaar gaan we Crea cross nog leuker maken. Zowel voor de bloggers onder ons. Maar ook voor de niet bloggers maar bezoekers van onze blogs.

Elke week hebben we een uitdaging voor iedereen om aan mee te doen. Naast Natasha en ik is er nu ook elke week plaats voor een 3 de co-host. Deze blogger krijgt een link van ons alle drie en een eervolle vermelding op Sociale media. Voor de overige bloggers….. plaats een link in de linkparty naar jouw blog en vergroot je bereik.

Voor de niet bloggers kan je ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Doe je mee aan de crea cross gebruik dan #creacross zodat wij jouw creatie zien.

Voor meer info kijk dan even op de blog van Kreanimo, zij legt het allemaal goed uit.

Of volg de bord op Pinterest:

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken. En neem een kijkje bij Natasha van Mama duizendpoot.  Beide dames vertellen wat hun favoriete crea- cross DIYs zijn van 2018.

Denk je dit lijkt mij wel wat die crea- cross, je kan altijd mee doen. Drop eventueel een link van de opdracht in de onderstaande link. Of gebruik #creacross op je sociale media zodat wij kunnen zien dat je mee doet. In het nieuwe jaar gaan wij gezellig verder met crea cross. Omdat dit de laatste crea-cross van 2018 is wil ik iedereen alvast een fantastische nieuw jaar wensen.

Inlinkz Link Party

Pin It on Pinterest

Share This