Regelmatig zie je bij mij een review voorbij komen. Producten waarvan ik denk dat ze wel bij mij en mijn blog passen test ik dan. Dit vind ik niet alleen leuk om te doen. Het is voor jou mijn lezer misschien ook leuk om te weten wat een product doet.

Bedrijven laten altijd hun product op zijn best en mooist zien. Maar zoals we allemaal allang weten is dat niet altijd de waarheid. In mijn reviews vertel ik je wat ik er van vind. En uiteraard kan dit anders zijn dan de mening van een ander. Dat is het nu eenmaal met een product en meningen. Bij een ieder zal dit verschillen.

Als ik een review geef probeer ik dan ook altijd rekening te houden met anderen en hoe hun er tegen aan kunnen kijken. Dit vermeld ik altijd.

Zo ben ik door iemand beschuldigd dat ik mijn review over Monopoly niet eerlijk had gedaan. De persoon in kwestie vond het nodig om mij zwart te maken op Twitter. Prima Ik kan er niet wakker van liggen. Een ieder heeft recht op zijn mening. Ik dus ook.

Ik was oprecht blij met het product. En kan me voorstellen dat iemand die geen monopoly heeft er erg blij mee zal zijn. Ik vertelde wat er nieuw aan het spel was. Ook vertelde ik wat ik er minder aan vond. Dat ik in het einde van mijn review niet vertelde dat het product niet de moeite waard was vond de criticus niet oké. Ik gaf namelijk aan wanneer je het product wel of niet moet kopen. Aangezien dit voor iedereen weer anders is. Toch!!!

Mijn manier van reviewen zal dan ook niet bij iedereen in goed aard vallen. Maar zoals ik altijd zeg: ik ben niet op deze wereld gezet om het iedereen naar zijn zin te maken. Nog is dat mogelijk.

Maar even terug naar mijn verhaal:

Ik wilde nu het eind van het jaar nadert het hebben over mijn reviews. Op het moment dat ik de review gaf was ik er een aantal dagen, weken mee bezig geweest. Maar hoe denk ik er nu over. Soms maanden later. Gebruik ik het nog of eigenlijk niet meer. Zijn er toch nog mankementen naar voren gekomen of valt het allemaal wel mee.

Burgers Zoo

Dit was mijn eerste review en dit was geen samenwerking. Dit deed ik omdat ik hier graag kwam en mijn enthousiasme voor de dierentuin wilde delen. Toevallig was ik er gisteren weer eens. En nog altijd vind ik dit park een aanrader. Inmiddels zijn de nieuwe mangrove aangebouwd en open. Hier zijn we voor het eerst gaan kijken. Ik vond dit deel persoonlijk mooi maar niet interessant. Wel leuk dat er zo veel vlinders rond vlogen. Hiervan heb ik hele mooie foto’s kunnen maken. Persoonlijk denk ik dat het over een paar jaar als alles wat meer gegroeid is en de natuur zijn gang heeft kunnen gaan het meer de moeite waard zal zijn. Wordt dus nog vervolgd.

Mijn Favoriete haarverzorgingsproducten

Ik kan daar heel kort over zijn erg fijne producten. Maar mijn allergieën zijn weer eens flink aan het opspelen. Ineens kan ik nergens meer tegen en moet ik nood gedwongen Neutral producten gebruiken. Wat mijn haar niet ten goede komt. Hmmm misschien eens over schrijven.

de Trekz Titanium Mini van Aftershokz

Dit was mijn eerst review in opdracht. En ook meteen mijn duurste product. En vandaag de dag gebruik ik deze nog steeds. Elke keer als ik alleen ben op de fiets is dit de accessoire dat ik gebruik. Zo blij mee.

Hands Off My Chocolate.

Hands off my chocolate bonbons 

Lekkere chocolade en zeker de moeite waard. Al blijft het een duur product. Maar in de praktijk merk ik dat ik het om die reden niet koop.

Boss baby de leukste kinderfilm van het moment.

Deze film noem ik toch nog maar even. Niet alleen wordt deze review nog altijd opgezocht. Het is een van de favoriete films van mijn 2 jarige dochter. Fuck Frozen…Wekelijks moet deze film gekeken worden.

Roundies beach towels 

Hele fijne strand handdoek. Ging afgelopen zomer overal mee naar toe. Staat niet alleen mooi maar doet ook wat het moet doen. Blijft bovendien naar meerdere zwembad en was beuren mooi van kleur en vorm.

Lunchskins

Ik gebruik liever lunch boxen. Ik gebruik het vrijwel niet. Niks mis met het product maar ik vind een box toch handiger. Wel denk ik dat het dadelijk een leuk lunch tasje voor mijn dochter gaat zijn.

Transformers The Last Knight Turbo Changers figuren.

Blijft mooi maar in mijn huis wordt er al niet meer mee gespeeld.

Accessoires opknappen met verf van de Action en mod podge.

Wat vind ik van de Chalk paint van de Action?

Deze reviews zijn mijn best belezen blogs als het om reviewen gaat. Goed voor minimaal 2000 bezoekers per maand. Kennelijk is er veel vraag over de producten van de Action. Nu de spullen al weer een tijdje in de verf staan kan ik beter aangeven hoe de verf blijft. Maar ik kan zeggen dat het hier nog altijd er mooi uit ziet. Geen verf dat los heeft gelaten of van kleur is veranderd. Voor die prijs dus echt wel de moeite waard.

Play-Doh Spelen & Leren. 

Ik gaf al aan dat mijn dochter er nog te jong voor was toen ik de review schreef. Zins dien ook niet meer met haar getest. Wel ga ik er binnenkort mee aan de slag. Ze snapt tellen nu een stuk beter en denk ik dan ook wel klaar voor dit. Word vervolgd…

de fietsnavigatie Mio Cyclo 200.

Deze zomer veel gebruik van gemaakt. En zal ook deze zomer weer regelmatig gebruikt worden. Fijn om bij je te hebben. Maar ook als je wilt fietsen maar niet weet waarnaartoe. Deze navigatie laat je mooie routes zien.

Lucardi sieraden 

Ik draag mijn naam plaat armband elke dag en gaat niet eens meer af. De andere is helaas kapot gemaakt door onze loge de Agapornis de dwergpapegaai. Zijn snavel had het binnen een seconde kapot. Erg jammer.

Speelgoed review:

Ook heb ik de afgelopen maand reviews geschreven over diverse speelgoed. Hier kom ik later op de blog zelf nog terug. Dit omdat de kerstvakantie de perfecte moment is om het uit te proberen. En mogelijk nog meningen te herzien.

Reviews wat vind jij er van? Lees je ze graag of sla je ze graag over? Wat vind jij belangrijk aan een review? Ik hoor je menig graag. 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This