Als je mij al langer volgt dan weet je dat ik gek ben op bordspellen maar vooral van Monopoly. Toen ik deze nieuwe uitgave van Monopoly voorbij zag komen wist ik deze moet ik hebben. Opgegroeid met Mario en Luigi kon ik het niet laten….

Hasbro was zo vriendelijk om mij een aantal nieuwe producten op te sturen. Voordat Monopoly gamer met je gaat bespreken neem ik je eerst mee in de wondere speelgoed wereld van Hasbro…

Monopoly gamer en meer leuke speelgoed van Hasbro. mighty muggs Rocket raccoon en transformers Bumble Bee

Transformers Bumble Bee

In de jaren 80 of 90 welk tijdperk dan ook waren de Transformers al op de tv. Trouw keek in naar de belevenissen van de Transformers tegen de Deseptecons. Mijn favoriete Transformer was altijd de geen met de minste woorden… Bumble Bee. Door geluiden te maken, communiceert hij met anderen. Ik was dan ook blij verrast dat ik over deze Bumble Bee ter beschikking kwam. Ik weet niet wie er blijer zijn…. Ik of mijn jongens. 

Vorig jaar schreef ik over een andere Transformer al een uitgebreide review. Bumble Bee is hier niet anders in. Behalve dat het Bumble Bee is. Ik verwijs je dan ook naar mijn review van vorig jaar als je meer details wilt hebben.

Bumble Bee is onder andere te koop bij Bol.com Voor €45,98

Monopoly gamer en meer leuke speelgoed van Hasbro. mighty muggs rocket raccoon

Mighty Muggs Rocket Raccoon

De Mighty Muggs zijn te koop in vele verschillende uitvoeringen. Ik heb de Rocket raccoon en als een van de weinigen vrijwel nergens te verkrijgen. (Althans toen ik zocht op het World Wide Web) Ondanks dat zijn de in de basis allemaal het zelfde. De verschillende figuren kunnen met een druk op het hoofd van gezicht veranderen. Grappig en zeker een leuk cadeau voor de verzamelaar van een van de actie figuren. 

De Mighty Mugss zijn onder anderen te koop bij Bol.com. voor een variërende prijs met een gemiddelde van €12,- a €13,-

Trap er niet in

Wie weet de drollen te vermijden terwijl hij geblinddoekt tussen de poep door loopt? Dit hilarische spel is geschikt voor de wat jongere spelers. Morgen komt hier een review en winactie van online. Dusssss hou het in de gaten…

Trap er niet in is onder anderen te koop bij Bol.com voor €18,69

Monopoly gamer van Hasbro review

En dan nu de Monopoly gamer……

Het spel ziet er veelbelovend uit. De bekende karakters zijn aanwezig. Mario, Luigi, Prinsess Peach en Toad.  De overige bekende mario figuren kan je los kopen voor €3,97. Was een leuke toevoeging geweest als een schoen cadeau maar ook perfect voor een advent kalender cadeautje. 

Wat mij direct opvalt is dat het bord niet groot is. Ook is er geen geld zoals we dat gewend zijn van de Monopoly clasic. Kleine muntjes en wat kaarten dat is het…

Lees ook eens: review Monopoly clasic nieuwste editie.

De kaarten bestaan uit  eigendomsbewijzen, Grand prix kaarten en elk figuur heeft zijn eigen kaart waar opstaat wat zijn of haar speciale krachten zijn.

Ook in dit spel heb je straten. Elke straat is 1 tot 5 munten in aanschaf. En redelijk makkelijk aan te schaffen. Het spel is niet al te moeilijk, eigenlijk makkelijker dan de klassieker. 

Een mega pluspunt vind ik toch wel dat de Monopoly gamer minder lang duurt dan de clasic. Het spelen van een bordspel kan soms zo lang duren. Kinderen verliezen hun aandacht. (Ik ook.) Dit spel duurde bij ons een uurtje. En ook al moet ik het nog vaker testen om de tijd vast te kunnen stellen. Ik denk dat je dit wel als gemiddeld kan nemen. Puur gebaseerd op mijn ervaring en hoe het spel gespeeld wordt.

Monopoly gamer en meer leuke speelgoed van Hasbro. Monopoly gamer de spelfiguren

Lees ook eens: My Little Pony speelgoed

Monopoly gamer Mariokart wat vind ik er van:

Ik en mijn kinderen zijn fan. Natuurlijk speelt de bekende karakters een grote rol. Zoals ik al zei ik ben een Mario fan vanaf dag 1. Het spel is simpel en duurt niet te lang. Mooi vormgegeven. 

Mario gamer Mario kart editie is onder anderen te koop bij Bol.com En hier momenteel het voordeligst. €23,79 normaal ongeveer €30,- tot €33,-

Let op!!! de prijzen verschillen nogal per site en winkel. Zeker nu de feestdagen steeds dichter bij komen zijn bedrijven steeds meer aan het stunten met hun prijzen. Hou de aanbiedingen dan ook goed in de gaten. 

Ik hoop dat je wat aan mijn overzicht hebt van nieuwe speelgoed van Hasbro. Maar vooral dat je nu een beter beeld hebt van Monopoly gamer de Mariokart editie. Heb je nog vragen en opmerkingen dan hoor ik het graag. 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

In deze blog maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de affiliate marketing uitleg voor meer informatie. 

Pin It on Pinterest

Share This