Vandaag is het weer zaterdag en dus tijd voor de rubriek geef mij er 5. In deze rubriek geef ik over een willekeurig onderwerp mijn top 5. Vandaag vertel ik de mooiste Paaseieren vind. Welke vind ik het mooist en zijn meer dan de moeite waard om te maken.

Vorige week had ik je al een aantel leuke Paaseieren voor jou op een rijtje gezet. Maar ik heb er nog meer gevonden. En eigenlijk vind ik deze 5 toch echt het mooiste. Als ik er vandaag nog de tijd voor heb ga ik ze zeker maken. En anders wel met Pasen. Ik vind ze zo leuk dat ik ze wel moet delen met jou. In willekeurige volgorde heb ik voor jou de mooiste Paaseieren.

#1     Cactus Paaseieren.

Quartz & Leisure ( zie bovenstaande foto↑) heeft deze super leuke cactus Paaseieren gemaakt. Zijn ze niet super. Ik vind het echt geniaal. Ze lijken net echt. En nog gemaakt van natuurlijke kleurstoffen, dus eetbaar. Dat is natuurlijk een pluspunt. Aangezien je niet altijd een ei nog kan eten nadat ze zijn beschilderd. Quartz & Leiasure legt duidelijk stap voor stap uit hoe ze de eieren beschilderd. Wil je weten hoe je de cactus Paaseieren kan maken, klik dan hier.

#2     Paashaas Paaseieren.

Bitte heeft deze simpele maar o zo leuke Paashaas eieren gemaakt. ( zie bovenstaande foto↑) Ik vind ze zo lief. Zo zie je maar dat iets wat zo simpel is zo leuk kan zijn. Dit misstaat op geen enkele Paastafel. Ook deze zijn weer zodanig gemaakt dat je ze nog kan eten. Doordat ze zo simpel zijn kan een kind vanaf een jaar of vier ze zeker wel maken. Althans een goeie poging wagen. Wil jij deze Paashaas Paaseieren ook maken, klik dan hier.

#3     Fruit en groenten Paaseieren.

Brit en co heeft deze leuke Fruit en groenten Paaseieren gemaakt. ( zie bovenstaande foto↑) Hoe creatief zijn ze wel niet. Maak samen met je kind hun favoriete groenten en fruit. Leer ze zo fruit en groenten te herkennen. Zo zijn deze fruit en groenten Paaseieren niet alleen erg leuk maar ook leerzaam. Wil je deze leuke Fruit en groenten Paaseieren maken. Klik dan hier.

Dawn Nicole Design

heeft een hele leuke watermeloen Paasei gemaakt. Ook zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

#4     Goudkleurige Paaseieren.

Hoe geweldig zijn deze goudkleurige Paaseieren van Martha Stewart.  ( zie bovenstaande foto↑) Deze eieren zijn niet echt geschikt om met kinderen te maken. Ook zal dit een uitdaging zijn om zo mooi en glad de goudkleurige laag op de eieren te krijgen. Maar als het je lukt dan heb je wel een mooie blikvanger in je huis. Wil je deze prachtige eieren maken, klik dan hier.

#5     Tie dye Paaseieren.

One little project at a time heeft deze super simpele maar o zo kleurrijke Paaseieren gemaakt.( zie bovenstaande foto↑)  Ik word hier dus vrolijk van. Een explosie aan kleur. Niet alleen ik maar waarschijnlijk je kind zal hier ook erg vrolijk van worden. Het mooiste van dit project is dat het zo simpel is dat zelfs de allerkleinste het kunnen maken. Let op dat je kind wel vies zal worden, zeker de allerkleinste. Ik raad een schort dan ook zeker aan. Wil je deze kleurrijke Tie Dye Paaseieren ook maken, klik dan hier.

Wil je nog meer eieren maken? Dan heb ik voor jou nog twee leuke DIY kinderknutsels om te maken:

2D Paasei van strijkralen en de Pinata Paasei.

Dit was het dan. Mijn meest favoriete en mooiste Paaseieren voor jou verzameld. Welke is jouw favoriet? Heb je zelf al Paaseieren gemaakt? Of ga je dan nog doen.

Morgen komt er geen nieuw bericht van mij op BMelloW. Het is immers ook zondag. Ik ga lekker al om 6 uur ‘s ochtends de deur uit om te werken, Wat ga jij doen met de Paasdagen? Nog leuke plannen of tips voor een dagje weg. Ik hoor het allemaal graag van jou.

Fijne Pasen,

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This