0 In Shoppen

Nais, het nieuwe kinderkleding merk.

Nais, het nieuwe kinderkleding merk. BMelloW.nl

Nederland is weer een kinderkleding merk rijker. Nais een stoer en sportieve kledingmerk voor jongens en voor meisjes. Vanaf deze winter zal Nais met hun collectie op de markt komen. En ik kan je een kijkje geven in de collectie.

Het ontstaan van Nais:

Na jaren lange verkoop van outletmerkkleding via “kinderkleding partytime”, begon het bij Janneke en Bas te kriebelen. “We vinden het geweldig te zien hoe blij en trots kinderen kunnen zijn met het krijgen van nieuwe kleding. Hoewel het op het moment nietop de planning stond, raakten de plannen zelf een merk te starten, begin dit jaar in een stroomversnelling. Helemaal toen onze contacten ons de juiste weg konden en wilden wijzen. Daar zijn we onwijs dankbaar voor.” Aldus Janneke en Bas

Waar komt de naam Nais vandaan?

De naam Nais is geïnspireerd op de namen van hun kinderen. Elise en Arlaine. Een combinatie van hun twee namen vormde samen Nais. Een duidelijke en krachtige naam. Past perfect bij de collectie.

De collectie:

De collectie is vrolijk, kleurrijk maar vooral stoer en sportief. In combinatie met design en leuke datails is Nais niet zomaar een kinderkledingmerk. Maar een merk waarin elk kind zich kan onderscheiden van de massa en een geheel eigen stijl neer kan zetten.

De wintercollectie:

Voor de jongens zien we veel hoodies, sweats, jongsbroeken en longsleeves met stoere tekstprints. Voor de meiden ook een comfortabele collectie met veel sweats, jurkjes, rokjes en longsleeves.

Over Nais Kidswear

Een vrolijk, sportief, hip en stoer kinderkledingmerk voor jongens en meisjes.

De collectie is verkrijgbaar in de maten 86 – 164. Voor een zeer aantrekkelijke prijs.   € 23,95 – € 39,95.

Wil je weten waar het te koop gaat zijn. Volg ze dan op Facebook en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees ook: Like flo girls najaarscollectie 2017

Ik ben benieuwd wat dit nieuwe kinderkledingmerk ons allemaal te bieden gaat hebben. Ik ga ze dan ook in de gaten houden. Wat vind jij van de collectie? Is het iets voor jouw kind?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Nais, het nieuwe kinderkleding merk. BMelloW.nl

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply