Ockyz zwemkleding en Sweakers winactie. Ik heb weer eens een winactie en wat voor een. De zomer staan toch echt voor de deur.  Je vakantie waarschijnlijk al geboekt begint nu het voorbereiden op de zomer. Hoe leuk is het dan als je de Ockyz zwemkleding en Sweakers kan winnen.

Zwemkleding heeft weinig introductie nodig. Maar de Sweakers misschien wel. Ken jij ze al, de Sweakers?

Sweakers zijn zwemsokken. Dan zal je nu vast denken ja en…. Het zijn geen gewone sokken. Het zijn antislipsokken.

Ockyz

Ockyz wil dat kidz lekker en veilig kunnen spelen bij zwembaden. Seakers geeft meer veiligheid op een gladde zwembad ondergrond. Ze voorkomen ongelukken door uitglijden en maken het zwemuitje daardoor zoveel leuker.

De Sweakers zwemsokken zijn beter dan zwemschoenen. Ze zitten comfortabel en de open tenen zorgen voor optimaal gevoel en balans.

Ik kan me voorstellen dat bij jou de wenkbrauwen doet fronsen. De sceptische blik met: ja het zal wel. Het ziet en klinkt misschien een beetje vreemd. I get it. Dat had ik namelijk ook. Had….

Wist je dat meer dan 200.000 ongelukken jaarlijks gebeuren rondom zwembaden in Europa? Meer dan de helft van de ongevallen wordt veroorzaakt door uitglijden, vooral bij kinderen jonger dan 15 jaar.

Toen ik dit las dacht ik er al anders over. Iedereen is in het zwembad wel eens uitgegleden. Ook ik. Tot nu toe liep dat bij mij en mijn gezin altijd goed af. Maar heb regelmatig minder goeie aflopen gezien. Van tanden eruit, sneeën maar ook botbreuken. Dat wil je toch niet voor je gezin!!!

Ockyz zwemkleding en Sweakers Winactie

Sweakers voor eenieder wat wils

Ze hebben open tenen, zijn licht van gewicht en antibacterieel.  Sweakers zijn er in  te gekke designs, Voor de kleine prinsesjes tot stoere meiden en jongens. Er is aan iedereen gedacht. In maat 19 tot en met 46. Dus ook voor ons als volwassene. Leuk twinnen met je zoon of dochter. LOL

Al overtuigd?

Ben je al overtuigd van Sweakers? Er is nog een voordeel van de antislipsokken die ik nog niet had genoemd. Als je in het zwembad loopt heb je met Sweakers nooit meer last van de hete tegels. Opgewarmd door de zon. Zo heet dat je er een eitje op kan bakken. Als wij als volwassen er al last van hebben, ondanks onze eelt laag….. Hoe vervelend moet het dan wel niet voor kinderen zijn. Zeker als ze nog zo jong zijn.

Ik ben overtuigd. Je kind is misschien in het begin bewust van het dragen. Vinden kinderen mij niet gek. Maar al snel zal je kind de show stelen ( in positieve zin)

Ockyz zwemkleding en Sweakers Winactie
Review

Ik liet mijn dochterkiezen. Tot mijn grote verbazing koos ze voor de zoete roze tinten. (meestal kies ze voor zwart en blauw)

Mijn dochter koos voor:

De bikini

De bikini bestelde ik in maat 104. Iets wat echt een gok was. Ze heeft nu maat 110 maar is vooral lang. Veel ondergoed in maat 110 is haar te groot. De bikini in maat 104 past ze net. Het topje is eerder iets aan de grote kant. Maar het broekje eerder aan de kleine kant. Zeker met een luierkont erin. (zucht…. nog steeds niet zindelijk)

Bij de bikini zit een een koord met hieraan schijven om mee te bouwen. Deze schijven kan je ook loskopen in een pakket. De bikini zelf is van een zeer mooie kwaliteit. De sluiting van het topje zit aan de voorkant onder de bloem.

De Sweakers

De Sweakers zitten in een mooie verpakking met een duidelijke beschrijving hoe je deze aan moet trekken. Maar deze had ik niet eens nodig. Het spreekt voor zich. Wel kreeg ik ze wat lastig aan. Mijn dochter heeft de Sweakers in maat 23/ 26. Zelf heeft ze schoenmaat 25. Ik kan me voorstellen dat ze bij schoenmaat 23 makkelijker aan te trekken zijn. Mijn dochter vond ze in het begin wel raar aanvoelen. Aangezien je grote teen apart zit van je andere tenen. Moet ik er wel bij zeggen dat mijn dochter geen fan is van teenslippers. Die krijg ik bij haar echt niet aan.

Conclusie:

Ik heb de Sweakers nog niet in het zwembad kunnen testen. Maar ik kan zo al zien dat ze hun werk zullen doen. De antislip zool werkt in huis op onze gladde vloer ook erg goed. Zodra ik het getest heb zal ik hier een aanvulling over schrijven.

Als ik niet overtuigd zou zijn van Sweakers had ik ze ook niet aangeprezen of in een winactie aangeboden. 

Overige informatie

De Sweakers en de Ockyz badkleding is onder anderen te koop bij Ockyz.com.

De Sweakers zijn te krijgen in maat 19 tot en met 46. Vanaf €14,95 Als je denkt dat is best prijzig, dat snap ik. Maar ik moet er even bij vertellen dat ze per 4 vier maten met je mee groeien. Het valt dus best mee.

Ockyz zwemkleding en Sweakers Winactie

Maar dan nu de winactie….

Wat kan je winnen

  • Zwemkleding naar keuzen
  • Sweakers naar keuzen

Een mooi pakket ter waarde van € 24,95

De winnaar zal bekend gemaakt worden op zaterdag 16 juni.

Wat moet je doen:

  • Like me op facebook, instagram of twitter. Allemaal mag ook en vergroot je kansen.
  • Delen is lief
  • Geef aan in een opmerking onder deze blog, of onder een van de sociale media dat je mee doet.

Meer hoef je niet te doen. Simpel toch!!

De winnaar is bekend en is hier inmiddels van op de hoogte gebracht. Bedankt voor het mee doen.

Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This