Waar gaat de blog BMellow over?

BMelloW.nl kan ik het beste omschrijven als een DIY/ knutsel blog voor groot en klein met een vleugje lifestyle.

Op BMelloW kom je leuke vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeen voor groot en klein. Leuke knutselwerkjes tot ideetjes voor een verjaardag en feestje. Kortom van alles om jezelf en kinderen creatief bezig te houden.

Naast leuke DIY projecten ben ik ook veel bezig met bullet journaling. Ook maak ik regelmatig gratis printables die je zelf kan uitprinten.

Naast je dosis creatieve uitspattingen deel ik zo nu en dan een persoonlijk verhaal over onder anderen het ouderschap. Of een lekker recept, dagje uit een shop tip van kleding tot speelgoed.

Voor vragen en opmerkingen of om samen te werken kan je altijd contact met mij op nemen via email bmellowblog@gmail.com of neem een kijkje in mijn media kit, die elke eerste dag van de maand wordt geupdate.

Wie ben ik?

Hoi, wat leuk dat je een kijkje op mijn blog komt nemen.

Mijn naam is Melanie.

Het gezin:

Het huis bestaat uit 3 kinderen. Twee zoons (10 en 13 jaar) en een dochter (3 jaar). Verder heb ik een hele lieve vriend. Die de beste bonus vader is (die ik me maar kan wensen) voor mijn jongens. 

Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik op de Mode vakschool gezeten. Hier kon ik al mijn creativiteit kwijt. Met mijn studie doe ik al een tijdje niks meer. Maar mijn creatieve geest bleef maar over uren maken.

Ik besloot om een blog te beginnen waar ik veel creativiteit in kwijt kan. Maar waar ik vooral mijn DIY-projecten en leuke knutsel projecten kan delen met mijn lezers. En dit zorgt ervoor dat ik al mijn creativiteit kwijt kan. Mijn hoofd leeg kan maken.

Vandaar deze blog omdat ik creatief bent en vol ideeën zit. Ideeën die ik via deze weg met jullie deel. 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, & Instagram,