1 In Blog/ over mij

Over mij.

over mij BMelloW.nl

Wie ben ik?

Hoi, wat leuk dat je een kijkje op mijn blog komt nemen.

Mijn naam is Melanie.

Het gezin:

Het huis bestaat uit 3 kinderen. Twee zoons (10 en 13 jaar) en een dochter (3 jaar). Verder heb ik een hele lieve vriend. Die de beste bonus vader is (die ik me maar kan wensen) voor mijn jongens. 

Tijdens mijn middelbareschooltijd heb ik op de Mode vakschool gezeten. Hier kon ik al mijn creativiteit kwijt. Met mijn studie doe ik al een tijdje niks meer. Maar mijn creatieve geest bleef maar over uren maken.

Ik besloot om een blog te beginnen waar ik veel creativiteit in kwijt kan. Maar waar ik vooral mijn DIY-projecten en leuke knutsel projecten kan delen met mijn lezers. En dit zorgt ervoor dat ik al mijn creativiteit kwijt kan. Mijn hoofd leeg kan maken.

Vandaar deze blog omdat ik creatief bent en vol ideeën zit. Ideeën die ik via deze weg met jullie deel. 

Waar gaat de blog BMellow over?

Op mijn blog vind je alles waar je als ouder mee te maken krijgt. Waar ik tegen aan loop als ouder. Mijn persoonlijke verhalen waar veel ouders zich zeker in zal herkennen.

Diverse tips over onder anderen opvoeden, boeken, speelgoed, shoppen, recepten en dagjes uit. Leuke DIY-projecten voor zowel volwassenen maar vooral veel voor kinderen. Leuke knutselwerkjes tot ideetjes voor een verjaardag en feestje. Kortom van alles om jezelf en kinderen creatief bezig te houden.

Voor vragen en opmerkingen of om samen te werken kan je altijd contact met mij op nemen via email bmellowblog@gmail.com

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Contact opnemen met de persoon achter BMelloW.
    20/01/2017 at 13:33

    […] Over mij […]

  • Leave a Reply