Paasei kleurplaten.

Paasei knutsel en kleurplaten. Kleur de diverse kleurplaten in of daag je kind uit. Kleuren was nog nooit zo leuk geweest. Door de diverse methodes creëer je de leukste paaseieren. Bovendien gratis uit te printen. Benieuwd naar de verschillende methodes? Lees dan snel verder.

Een kleur plaat kan je natuurlijk inkleuren zoals het bedoels is. Maar er zijn ook andere manieren op een kleurplaat in te kleuren.

De kleurplaten heb ik zodanig gemaakt dat je het op verschillende manieren kan inkleuren.

Klik op de onderstaande link. Meld je aan en ontvang de kleurplaat gratis in je inbox.

Paasei inkleuren

Zoals ik al zei je kan de verschillende paaseieren inkleuren zoals ze bedoeld zijn. Diverse grote eieren zijn uitermaten geschikt om in te kleuren met verf of met wascokrijt. Door de grote vlakken is het voor de allerkleinste al in te kleuren.

Voor de wat grotere kinderen met meer geduld heb ik een kleurplaat met meerdere eieren bij elkaar.

De grote eieren komen met een ingekleurde versie zodat je kind de ei moet nakleuren. Dit is niet alleen goed om kleuren te leren kennen maar ook om vormen te leren kennen.

Paasei inkleuren met crepe papier

Kies diverse kleuren crepe papier uit. Maak kleine propjes van de crepe papier. Plak de propjes op het ei. Vul de vakken in volgens de tekening.

Wil je het nog een stapje moeilijker maken dan kan je net als bij de tekening gebruik maken van de gekleurde voorbeeld eieren. Deze moeten  nagekleurt worden met de crepe papier propjes.

 

Lees ook eens: Paas bingo, gratis uit te printen voor een extra leuke Pasen.

 

Paasei inkleuren met Play- doh.

Kleur de eieren in met Play-doh. Dit kan je doen door ze naar eigen inzicht de vormen in de ei op te vullen met Play-doh.

Ook hier kan je weer de gekleurde voorbeeld eieren gebruiken om deze na te maken. Maar dan met klei.

Paasei inkleuren met confetti.

Confetti kan je net als propjes crepe papier heel goed gebruiken om de eieren in te kleuren. Wil is het in dit geval moeilijker om op kleur te werken. Aangezien confetti vaak in meerdere kleuren door elkaar zitten in een pakket.

↓Pin afbeeldingen. Klaar om door jou een plekje op Pinterest te krijgen.↓

 

 

Wordt lid van mijn BMelloW facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of allerlei creatieve vragen kan stellen.

Veel knutsel plezier,

Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Welkom bij BMelloW. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutsel werk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen.

Veel plezier.

Let’s get social  

Vragen, opmerkingen of samenwerken?

6 + 6 =

Email:

bmellowblog@gmail.com

Lets get social

Pin It on Pinterest

Share This