De Pasen woordzoekers is niet alleen leuk maar ook voor het vergroten van de woordenschat en verbeteren van de spelling  van je kind. En omdat het bijna Pasen is heb ik de woorden passend bij de Pasen in de woordzoeker verwerkt. Het is gratis te downloaden. Lees snel verder als jij de Pasen woordzoeker wilt downloaden.

Vandaag is het weer crea cross tijd. En de uitdaging van deze week is Pasen. Niet al te moeilijk. Mijn blog staat er vol mee. Maar ik wilde eens iets nieuws. En zo kwam ik uit bij het Pasen woordzoekers spel.

Het spel is denk ik geschikt vanaf een jaar of 7/8. Kijk als ouder of als leerkracht naar de woorden om een inschatting te maken. Zelf weet je het beste wat een kind aan kan.

Voordeel is wel dat de woorden al voorgeschreven staan. En daarmee naar mijn eigen inschatting wel te doen is van af groep 4.

Hoe werkt het spel?

Ik denk dat iedereen wel weet hoe het woordzoeker in zijn werking gaat. Maar voor als je het toch nog uitgelegd wilt krijgen….

Onder in de bladzijde heb ik woorden opgeschreven. Zoek de woorden. De woorden kunnen horizontaal, verticaal, diagonaal en van boven naar beneden en van rechts naar links geschreven staan.

  Wil je het spel downloaden? Dat kan. Met de onderstaande link krijg jij het gratis bezorgd.

  Wordt lid van mijn BMelloW facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

  veel knutsel plezier,

  Melanie

  Crea cross

  Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

  De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

  Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

  Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

  Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

  Co-host

  Vandaag doet Suzan van Kids fun zone mee met de crea cross uitdaging van deze week. Zij maakte onder andere te schattige konijntjes. IEts wat ik ook al heel lang wil maken, maar er nooit van komt. Nieuwschierig wat dat is. Neem dan snel een kijkje

  Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit eierwarmers.

  Link Party

  Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

   

  You are invited to the Inlinkz link party!

  Click here to enter

  Hoi mijn naam is Melanie

  Hoi mijn naam is Melanie

  Welkom bij BMelloW. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutsel werk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen.

  Veel plezier.

  Let’s get social  

  Vragen, opmerkingen of samenwerken?

  3 + 13 =

  Email:

  bmellowblog@gmail.com

  Lets get social

  Pin It on Pinterest

  Share This