Januari komt langzaam ten einde en dat betekend dat ik mijn bullet journal voor de maand februari “moet” gaan maken. Deze maand wilde ik flink uitpakken. En dat heb ik gedaan. Flink wat kleur en veel, heel veel van alles.
Dit keer is mijn thema de jaren 80. Een heerlijke thema  om je op uit te leven.

Het is al weer bijna februari de maand van de liefde en de maand waarin ik jarig bent. Ik wilde dit jaar geen valentijn thema dat had ik vorig jaar al gedaan. Ik wilde ook geen verjaardag thema. Maar wat dan wel… Opgegroeid in de jaren 80 en nog altijd een liefde voor de jaren 80 leek deze thema perfect.

Net als mijn blog is het thema kleurrijk. Met voornamelijk de kleuren geel, paars, mint, blauw en roze.

Dit keer doe ik het iets anders dan je van mij gewend bent. Ik ga niet al mijn weekly spreads laten zien. Deze zal ik elke week onthullen op Instagram. Ik kan je verklappen dat er een weekly aan komt waar ik echt uren mee bezig bent geweest.

Waarom ik het niet meer hier op mijn blog laat zien, simpel. De blogs over bullet journal werden erg zwaar beladen met foto’s. Op deze manier zal dat wat minder worden. Dit zorgt er voor dat mijn blog sneller laad. Iets wat voor jou ook fijn is. Maar bij deze, Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019

Omslag.

De omslag heb ik uit de lossen hand getekend. Ik heb een cassette bandje getekend omdat ik dit heel erg typerend voor mijn jeugd vind. Als mega muziek liefhebber was ik altijd in de weer met platen en cassette bandjes. Naar de radio luisteren en dan snel indrukken op record als ik mijn favo liedje hoorde. Herkenbaar voor vele denk ik. De vormen er omheen zijn typisch jaren 80 en 90. De grote zwarte vlak achter de cassette bandje heb ik gemaakt om alles er uit te laten springen.

Voor deze omslag heb ik gebruik gemaakt van Crayola super tips in de kleuren, mint, roze, geel, paars. Het beetje oranje is ingekleurd met Stabilo pen 68 kleur 26.

Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019 monthly

Montly

De indeling van de maand is niet veranderd. Het enigste wat ik anders hebt gedaan is de zijkant. Vorige maand had ik daar mijn brain dump van gemaakt. Binnen 5 minuten zat dat vol en moest ik als nog met notitie blaadjes in de weer.

Dat pak ik nu anders aan. De ruimte gebruik ik nu om mijn content uit te werken. Zo zie je hier dat ik elke donderdag in mijn maand overzicht de crea cross uitdaging heb opgeschreven. In de zijvak kan ik dan mijn idee uitwerken. Normaal prop ik dat er bij in de kalender. Waardoor het onoverzichtelijk word. Ik hoop dat dit werkt.

Lees ook een: bullet journal voor een blogger

Mijn montly is geïnspireerd op platen. Ik zie toch dat ik een mega muziek fan ben. Met boven de platen een paar muziek helden uit de jaren 80. Ik heb dit ingekleurd met mijn Crayola super tips. Met een zwarte kleurpotlood ben ik niet al te netjes de platen gaan inkleuren zodat je de groeven er nog in ziet zitten. Voor de kalender heb ik washi tape van de Action gebruikt voor de dagen die niet bij februari horen.

Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019 brain dump page Nintendo gameboy

Brain dump

Vorige maand had ik te weinig ruimte. Al denk ik niet dat ik met deze brain dump pagina zo veel meer ruimte hebt. Maar ik vond het idee te leuk. Wie is er niet groot geworden met een Nintendo Game boy. Zelda, super Mario en Tetris Zijn zo een paar spelletjes die ik me kan herinneren. Het ziet er nu nog leeg uit. Het leek mij beter om de rest niet in te kleuren. De brain dump pagina is mijn must go in mijn bullet journal. De grote ruimte is dan opgevuld met ‘scribbles”. Door het rustig te houden is het straks nog overzichtelijk.

Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019 BMelloW.nl  weekly

Weekly

Alleen de eerste week van mijn weekly laat ik zien. Het ziet er nu nog simpel uit. Met enkel een blok aan kleuren achter de dagen. Als ik er nog zin in heb zal er nog wel iets bij komen. Maar ik vind het zo wel prima. De overige weken zijn zo bewerkelijk dat ik dit een moment van rust vind.

Voor deze pagina heb ik gebruik gemaakt van stempels voor de dagen. De Crayola supertips voor de achtergrond.

Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019  80's love

Thing’s I love frome the 80’s

Ik heb een pagina gemaakt waarin ik al mijn favo dingen uit de jaren 80 hebt opgeschreven. Het is helaas niet duidelijk te lezen voor jou. Ook ben ik nog niet zeker of ik deze pagina echt wel wat vind. Het mist iets. Als jij het weet laat het mij dan weten in een opmerking onder deze blog.

Voor deze pagina heb ik gebruik gemaakt van Crayola super tips en de Stabilo fineliners uit de pastel serie. De platen heb ik ingekleurd met een zwarte kleurpotlood. Ik ben benieuwd of iemand herkend waar ik de inspiratie voor de platen hoes vandaan hebt? Of er nog een “fan” is, die dit herkend.

Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019 memorie pa

Memories

Niet altijd benut ik deze pagina voor wat het is. Maar ik wil het hebben. Nu is het nog leeg. Maar aan het einde van de maand is het een gezellige bedoeling van hoogte punten met foto’s. Meestal als de maand over is ga ik er een avondje voor zitten om alles wat belangrijk is te verwerken. Met een kleine aankleding onder in de hoek om de jaren 80 duidelijk te maken. Zal dit dadelijk 1 worden met de pagina.

Plan with me. Bullet journal indeling voor februari 2019  jaren 80 thema

Materiaal

Ik heb zins januari een nieuwe bullet journal. Was ik met mijn oude erg tevreden… nu twijfel ik heel erg. Zoals je kan zien in de tekeningen zien de tekeningen er niet al te mooi ingekleurd uit. Op de een of andere manier lukt het mij niet om de kleuren mooi over te brengen op dit papier.

Wil je weten welke materiaal ik allemaal hebt gebruikt? De stickers, stempels en washi tape komen allemaal bij de Action vandaan.

De plaatjes die van Pinterest komen kan je terugvinden op mijn Pinterest bord. En ook mijn creaties ↓ Per maand staat alles in secties verwerkt en dus makkelijk terug te vinden. 

Dit wat mijn plan with me Bullet journal indeling voor februari 2019. Welk thema heb jij voor de maand februari?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

In deze blog maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de affiliate marketing uitleg voor meer informatie. 

Pin It on Pinterest

Share This