Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018 plus set- up. Na veel zoeken heb ik aardig een idee hoe ik mijn bullet journal wil indelen. En wat ik er allemaal ik kwijt wil. Maar nog steeds ben ik zoekende naar de perfecte indeling. Ook deze maand zijn er weer veranderingen. En ik begin eindelijk in mijn nieuwe bullet journal. Dit keer neem ik je dan ook mee naar mijn nieuwe set- up en daarna plan with mee september 2018

Deze maand is mijn indeling voor een groot deel het zelfde als de vorige maanden. Ondanks dat ben ik met bepaalde dingen nog zoekende. En als iets niet optimaal voor mij werkt, dan ga ik kijken hoe ik het wel zo kan maken dat het werkt. En wie weet breng ik jou tijdens mijn zoektocht ook nog op ideeën. Maar voordat ik begin aan mijn maand september. Neem ik je eerst mee in mijn set up. Mijn nieuwe notebook van Scribbles that matter. Omdat ik zo veel zin had om in de nieuwe te beginnen heb ik eigenlijk mijn oude deze maand niet veel meer aangeraakt. Herkenbaar?

Set up.

Ik ga er net heel erg uitgebreid op in. Ook laat ik niet alles zien. Voorin mijn bujo staan mijn persoonlijke secties. Achterin de dingen die met mijn blog en sociale media te maken hebben. Hier heb ik al eens een eerdere blog over geschreven. Wil je hier meer over weten…

Lees dan ook eens: Bullet journal voor bloggers.

Dit keer vond ik het niet nodig om het hier over te hebben. Veel veranderingen heb ik er niet in gemaakt.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. Plus set up. future log

Future log

Omdat mijn handen nog altijd niet in orde zijn. Had ik er echt geen zin in om alle kalenders met de hand te gaan schrijven. op internet heb ik via Google kalenders gevonden en uitgeprint. Opplakken en klaar. Al vind ik het geschreven mooier, dit is de oplossing als je er geen zin in hebt of wellicht vind jij dit mooier. In mijn vorige bullet journal had ik een horizontale lay-out gemaakt. Zag er erg mooi uit maar functioneel was het niet. Ik weet niet hoe het met jou zit, maar ik vind functioneel belangrijker dan mooi.

Verder heb ik het in delen opgedeeld. Had ik in mijn vorige bullet journal verjaardagen en feestdagen op aparte bladzijden. Dit keer wilde ik alles bij elkaar in een overzicht.

Braindump

Een braindump pagina is echt mijn favoriete bladzijde. Elke maand plaats ik er eentje bij de maand zelf. Maar ook aan het begin van het jaar. Hier kan ik lange termijn dingen dumpen. Die van mijn vorige bujo stond helemaal vol geschreven. Zelfs sticky notes moesten er aan te pas komen.

Het plaatje brain wave vond ik in een tijdschrift. Ergens vind ik de benaming brain wave leuker dan braindump. Al heb ik uit gewoonte er toch weer een brain wave van gemaakt in september. Dus zoek jij een vriendelijkere naam voor braindump dan is brain wave wellicht wat voor jou.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. Plus set up. braindump en 19 things to do in 2019

19 things to do in 2019

In 2018 maakte ik een overzicht van wat ik wil doen in 2018. Helaas gooide het ziek worden roet in het eten. Dus een aantal zal ik mee nemen naar 2019.

De overzicht is een leuke mix van persoonlijke doelen als werk doelen. Maar ook gewoon dagjes uit. Niet al te zwaar en te ingewikkelde doelen.

Minimalisme

Het is iets waar ik nooit over schrijf en nog altijd twijfel of ik daar over wil gaan schrijven. Maar wel iets dat een steeds belangrijkere rol in mijn leven is gaan spelen. Een overzicht van waar ik naar toe wil en wat ik al gedaan hebt helpt mijn als een reminder.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018.mindfulniss en minimalisme

Cleaning schedule

Een overzicht van mijn schoonmaak bezigheden in een overzicht. Zo kan ik alles bijhouden.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018.cleaning en home improvement

Home improvement

Een overzicht met alle projecten die ik in ons huis wil gaan doen. Een aantal ben ik al gaan doen. Mijn doel is om de lijst voor 2019 te hebben gehalveerd.

Books to read

Op de eerste bladzijde heb ik een overzicht van de nog niet gelezen boeken die ik in huis hebt liggen. En dus nodig gelezen dienen te worden. Op de andere bladzijdes heb ik boeken series en boeken van schrijvers opgesomd. Van deze series of schrijvers wil ik de boeken compleet maken. Als ik ooit een boek in de aanbieding tegen komt of de boeken in de wachtrij uit hebt gelezen dan mag ik de collecties uit breiden. Zo koop ik niks overbodigs. Deze boeken wil ik compleet hebben om niet meer weg te doen.

Met het minimaliseren ben ik veel kritischer gaan kijken naar wat ik in huis wil hebben en wat niet. De helft van mijn boeken heb ik al weg gedaan. En merendeel van de nog te lezen boeken zullen ook het veld ruimen zodra ze uit zijn.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018.books to read

HTML  & CSS

Ik wil hier een toelichting over doen. Ik wil heel graag dit eigen maken. Het eerste deel had ik al gelezen. Wonder boven wonder begrijp ik het ook nog. Maar omdat ik een cursus ben begonnen te volgen heb ik dit even gestopt. Zodra ik klaar ben met mijn cursus ga ik hier weer mee verder. Vind het zo leuk om te leren.

Movies en series to watch

Het spreekt voor zich eigenlijk. Denk niet dat het veel toelichting nodig heeft. Had ik in mijn vorige bullet journal nog heel uitgebreid de series op geschreven. Dat wilde ik dit keer niet. Vorige keer nam het 6 bladzijdes in beslag, dat vond ik te veel.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018.movies en series to watch

Dit was het dan een overzicht van mijn set- up. Omdat het meer foto’s en tekst werd dan ik had verwacht ga ik op een andere pagina verder met de September plan with me. Dit om lange laad tijd te voorkomen en het overzichtelijk te houden. Hopelijk zie ik je daar.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. Plus set- up.

Dit was de set-up tot zo bij de September plan with me. Wat heb jij allemaal in je set-up staan?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This