Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018 plus set- up. Na veel zoeken heb ik aardig een idee hoe ik mijn bullet journal wil indelen. En wat ik er allemaal ik kwijt wil. Maar nog steeds ben ik zoekende naar de perfecte indeling. Ook deze maand zijn er weer veranderingen. En ik begin eindelijk in mijn nieuwe bullet journal. Dit keer neem ik je dan ook mee naar mijn nieuwe set- up dan pan with me september

Als het goed is dan ben je via mijn set- up hier terecht gekomen. Omdat het blog bericht te lang werd en er anders te veel foto’s ik kwamen heb ik het opgedeeld. Dus ben je benieuwd naar mijn set- up lees het dan even terug.

Een nieuwe notebook vraagt om een nieuwe aanpak. Omdat ik nog steeds niet de perfecte indeling hebt gevonden ga ik gewoon verder op zoek naar mijn ideale indeling. Al vraag ik me af of die bestaat. Heb jij de perfecte indeling al gevonden?

Mijn set- up was iets wat minimalistisch. Maar mijn maand september is dat zeker niet. Na zomerse vrolijke kleuren gaat de herfst snel van start. Ook al is de zomer mijn nummer 1 seizoen. Ik kan niet ontkennen dat ik de herfst ook zeker zijn charmes vind hebben. Min de regen en harde wint. Maar de pracht aan kleuren in de natuur, daar kan ik zo van genieten. Mijn thema van september is dan ook de herfst.

Het maken van de maand september zat me nogal tegen. Ik heb (vind ik) de mooiste maand ooit in mijn bullet journal gemaakt. Maar toen viel er water over heen en mijn dochter kwam langs met een pen. Ik baal hier enorm van. Ondanks dat wil ik je het toch laten zien. Met dit gegeven in je achterhoofd kan je er hopelijk doorheen kijken. Omdat ik het zo’n mooie maand vond wilde ik het toch met je delen. Zo zie jij dat je gewoon door moet gaan, ondanks foutjes of ongelukjes.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. Plus set up. cover

Omslag

Dit keer ben ik voor een omslag gegaan met meerder plaatjes uitgeprint van Pinterest. De plaatsjes kan je terug vinden op mijn Pinterest bord hieronder. De stickers, stempels en washi tapes komen van de Action. De tekst September heb ik in word gemaakt. Weet niet meer welke lettertype ik er voor hebt gebruikt.

O ja de fall stickers heb ik al jaren. De goudkleurige letters kreeg ik ooit ergens bij. Nooit gebruikt. Maar hier komt het goed van pas.

Zoals je kan zein is niet alles volgens plan gegaan. Dit bedoel ik,  met mijn dochter had een pen…. 

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. Plus set up. monthly

Monthly

Mijn monthly van deze maand ging ook helemaal fout. Uiteindelijk heb ik op Pinterest een foto twee keer uitgeprint en op de bladzijdes geplakt. De witte papier met stippen heb ik op Internet gevonden. Alles opgeplakt met een sticker uit de nieuwste collectie van de Action. Ik hou van konijntjes. Het geeft net wat extra’s vind ik.

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. Plus set up. braindump

Braindump

Als je crea chick volgt dan heb je waarschijnlijk wel mijn brain dump pagina herkend. In maart geloof ik heeft zij een brain dump pagina gemaakt met een ruit patroon. Ik vond dat zo leuk dat ik dit altijd hebt onthouden. In mijn nieuwe bullet journal lopen alle stippen gelijk waardoor ik het eindelijk kon gaan maken. Doordat ik de bladzijde leeg en minimalistische houd is het voor mij nog overzichtelijk als het straks vol wordt geschreven.

Als je onderaan ziet kan je zien dat er waterschade is. Zelfs dit konden mijn watervaste pennen aan. Gelukkig heb ik de rest van mijn Bullet journal wel kunnen redden. Was even bang dat het niet meer goed zou komen. 

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. weekly

Weekly

Als je mij al een tijdje volgt dan weet je dan ik van een strak weekly indeling bent gegaan naar een meer ongestructureerde indeling. Ondanks dat ik dit er erg leuk uit vind zien. Werkt het voor mij niet. Ik besloot dan ook een mix te gaan maken. Of het gaat werken geen idee. De tijd zal het leren.

Ik begin met een gestructureerde week indeling. En op de volgende bladzijde maak ik een indeling waarbij ik elke dag eens stukje kan schrijven. Normaal deed ik mijn memorie page achter in de maand. Dit doe ik nu na elke week. Of dit gaat werken, Geen idee. Er is maar een manier om het uit te proberen.

Dit was het dan mijn Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018.En set-up. Ik hoop dat ik je weer hebt geïnspireerd.  Alle plaatjes die ik heb gebruikt komen van Pinterest. Ik heb een Pinterest bord aangemaakt speciaal voor deze plaatjes.  Opzoek naar nog meer inspiratie mijn algemene bullet journal bord staat vol inspirerende foto’s. 

Plan with me. Bullet journal indeling voor september 2018. Plus set- up.

Materiaal

Wil je weten welke materiaal ik allemaal hebt gebruikt. De stickers, stempels en washi tape komen allemaal bij de Action vandaan.

Welk thema heb jij voor de maand september? Of werk jij niet met een thema.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

In deze blog maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de affiliate marketing uitleg voor meer informatie. 

Pin It on Pinterest

Share This