Deze maand is het simpel. Met slechts een paar lijnen en stickers had ik in een paar minuten mijn maand af. Best een verademing kan ik jou vertellen. Deze maand is voor iedereen makkelijk na te maken. Je hoeft geen tekenwonder te zijn.

Het is al weer bijna maart. Wat is de tijd omgevlogen deze maand. Deze maand ga ik het anders doen dan andere maanden. Terug naar de basis. Simpel zonder al te veel toeters en bellen. Had ik in februari veel moeite gedaan. Uren zitten tekenen, uiteindelijk is het bijna ongebruikt gebleven.

Ik merk dat ik door de overvloed aan versieringen het overzicht kwijt raak. Hierdoor zie ik belangrijke dingen over het hoofd. Bovendien wilde ik mijn mega voorraad aan stickers en papier verkleinen.

Omslag

De omslag is het enigste waar ik een beetje moeite in hebt gestoken. Al is deze voor mijn doen heel basic.

Een groot deel komt uit de Flow voor papier lief hebbers deel 5 en deel 6. De mandala komt uit een tekenboek. En de maand kalender is een stempel dat ik ooit op Amazone gekocht. (Onder in de blog vind je een overzicht met alle gebruikte producten en waar te koop).

Plan with me Bullet journal maart 2019 monthly

Monthly

Aan mijn monthly is tot nu toe weinig tot niets veranderd. Vorige maand maakte ik voor het eerst een vak naast de kalender om mijn content voor die maand op te kunnen schrijven. Alles in een overzicht. Waardoor er in de kalender ruimte over was voor afspraken, verjaardagen en feestdagen.
Omdat het vorige maand zo fijn voor me werkte ga ik door met deze indeling.

De letters boven de maand heb ik gemaakt met een stencil. De stencil zat in een pakket van 20 stencils afkomstig van Wish. Al is de letter stencil de enigste die ik gebruik. De letters heb ik niet ingekleurd maar met de 0,05 pen kleine ruit motief in gemaakt.

De stickers heb ik vorig jaar bij de Action gekocht. (Zoals ik al zei, ik wil mijn voorraad verkleinen).

Plan with me Bullet journal maart 2019 Braindump pagina en weekly

Brain dump en weekly

Links heb ik een lijst getekend met wat groen rest papier uit de Flow en stickers van de Action. Simpel met veel ruimte om te schrijven. Aangezien dit mijn meest gebruikte pagina is.

Maak je geen gebruik van een brain dump pagina dan kan je er uiteraard van maken wat jij wilt.

Omdat de maand halve wegen begint heb ik de maand naast mijn brain dump pagina gemaakt. De lijnen getekend met mijn Tombow. De dagen van de week zijn stempels ooit gekocht bij Action.

Plan with me Bullet journal maart 2019 weekly

Weekly

Deze weekly heeft weinig tot geen uitleg nodig. Een paar lijnen, stickers en de dagen van de week. Veel meer is het niet. Simpel en door iedereen na te maken.

Dit was het al weer. Plan with me. Bullet journal indeling maart 2019. Voor de verandering heel anders dan dat ik normaal maak.

Verandering

Het maakt namelijk niet uit of je een vaste thema hebt of dat alles elke keer het zelfde is. Het maakt niet uit als je zoekende bent, maak fouten, probeer! Uiteindelijk vind je wat voor jou werkt.

Lees ook eens: Fouten maken in je bujo en hoe los je ze op.

Ik ben nu 1,5 jaar geleden begonnen met Bullet journaling, maar nog altijd ben ik zoekende. Nog steeds heb ik niet de ideale indeling gevonden. Steeds als ik denk er een gevonden te hebben veranderd er iets in mijn leven waardoor de eerdere indeling niet meer werkt.

Lees ook eens: Mijn eerste bullet journal

Wel merk ik dat een druk volle indeling niet voor mij werkt. Ze zien er leuk uit. Maar in mijn hoofd is het al zo druk. Een drukke indeling leid te veel af. Daardoor heb ik besloten dat mijn cover page (omslag) de plek wordt waar ik me uitleef. De rest zal meer basic worden.

Uiteindelijk gaat het niet er om hoe mooi je bullet journal er uit ziet. Maar om de functionaliteit. Wil je hier meer over weten het boek van Ryder Carrol (de bedenker van het bullet journal systeem) zal je zeker helpen.

Ben je een beginner of twijfel je aan je bullet journal, niet doen. Het is jouw bujo. Voor jou moet het werken. Niet voor anderen. Laat je niet ontmoedigen.

Plan with me. Bullet jorunal indeling maart 2019

Materiaal

Wil je weten welke materiaal ik allemaal hebt gebruikt? De stickers, stempels en washi tape komen allemaal bij de Action vandaan.

Ben jij al begonnen aan maart? Zo ja wat is jouw thema, of gebruik je geen thema? Ik lees het graag terug in een opmerking onder de blog.

Melanie

In deze blog maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de affiliate marketing uitleg voor meer informatie. 

Pin It on Pinterest

Share This