Raad plaatjes. Raad wat de ander op het plaatje heeft staan, zonder de woorden te noemen die er op je kaartje staat. Een simpel spel dat zeker voor veel hilarische momenten zal zorgen. En gratis te downloaden. Nu Halloween editie.

Een aantal weken geleden had ik raad plaatjes gemaakt. Een super leuk spel om met het hele gezin te doen. Nu Halloween voor de deur staat heb ik een nieuwe variant gemaakt. Raad plaatjes Halloween editie.

Hoe kan ik aan de raad plaatjes  Halloween editie komen?

Heb je het andere deel van het spel nog niet gedownload. Ga dan snel naar Raad plaatjes en download de rest. Voeg deze raad plaatjes Halloween er aan toe om het spel nog leuker te maken.

Download de twee kaarten uit. Knip de plaatjes uit. Gebruik hiervoor een stevig papier. Als je printer dit niet aan kan. Plak er na het uitprinten dan een stuk karton onder. En knip dan de plaatjes uit. Dit doe je om te voorkomen dat een ander kan zien wat er op je plaatje staat. Hieronder heb ik de link naar de verschillende te downloaden Raad plaatjes. ↓

Halloween editie

Voor het verdere verloop van het spel en hoe je het moet spelen verwijs ik je ook weer terug naar het originele spel. Raad plaatjes.  En naar Winter, Kerst en Sinterklaas editie

Net als met dit deel zal ik zo nu en dan nieuwe edities aan het spel toe gaan voegen. Hierbij moet je denken aan feestdagen, seizoenen enz. Heb jij nog leuke ideeen laat het me dan weten. En wie weet maak ik van jouw idee een leuke raad plaatjes editie.

Raad plaatjes Halloween editie. Een hilarisch spel voor het hele gezin.

Ik hoop dat je heel veel plezier hier mee zal beleven. Op en aanmerkingen laat het mij weten in de opmerkingen onder aan deze blog. 

Veel speel plezier,

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This