Raad plaatjes Lent/ Pasen editie

DIY, Knutselen, Knutselen met kinderen, Printables | 0 Reacties

Vandaag heb ik weer een leuk vervolg op het raad spel. Wie of wat ben ik? De persoon met de meeste goeie antwoorden wint. Een simpel spel dat zeker voor veel hilarische momenten zal zorgen. En gratis te downloaden.

Bij het thema spelen denk ik meteen aan printables. Omdat het al weer even geleden is dat ik raad plaatjes hebt gemaakt. Leek het mij het een perfecte moment.

Vandaag is het weer crea cross tijd. En dit keer is het thema spelen. Met de raadplaatjes lente/ Paas editie kan je heel veel speel plezier beleven.

Al meerdere thema’s zijn de revue gepasseerd. En nu eentje met een lente / Paas thema.

Ik weet niet wat ik moet spelen. Ik verveel me. Komt het je bekend voor? Regelmatig hoor ik deze woorden voorbij komen. Vooral als ze weer eens willen nestelen op de bank achter de tv en spelcomputers. Als dat dan niet mag is niks leuk. Maar hoe kan je er dan toch voor zorgen dat kinderen zich kunnen vermaken.

Of lees: 75 manieren om je kinderen bezig te houden 

Hoe kan ik aan de raad plaatjes winter/ feestdagen editie komen?

Heb je het andere deel van het spel nog niet gedownload. Ga dan snel naar Raad plaatjes en download de rest. Voeg deze raad plaatjes lente/ Pasen er aan toe om het spel nog leuker te maken.

De volgende delen raad plaatjes zijn al verschenen:

Download de kaarten uit. Knip de plaatjes uit. Gebruik hiervoor een stevig papier. Als je printer dit niet aan kan. Plak er na het uitprinten dan een stuk karton onder. En knip dan de plaatjes uit. Dit doe je om te voorkomen dat een ander kan zien wat er op je plaatje staat.  

Voor het verdere verloop van het spel en hoe je het moet spelen verwijs ik je ook weer terug naar het originele spel. Raad plaatjes. 

Net als met dit deel zal ik zo nu en dan nieuwe edities aan het spel toe gaan voegen. Hierbij moet je denken aan feestdagen, seizoenen enz. Heb jij nog leuke ideeen laat het me dan weten. En wie weet maak ik van jouw idee een leuke raad plaatjes editie.

Wil je het complete spel downloaden? Dat kan. Met de onderstaande link krijg jij het gratis bezorgd. Heb je al een deel en wil je alleen dit deel dan kan je alleen dit deel uitprinten.

Ik hoop dat je heel veel plezier hier mee zal beleven. Op en aanmerkingen laat het mij weten in de opmerkingen onder aan deze blog.  

Wil je zien wat anderen creatievelingen hebben gemaakt met het crea cross uitdaging van deze week? Lees dan nog even verder.

Veel speel plezier,

Melanie

Crea cross

Misschien deed je al mee aan de crea cross of weet je niet zo goed hoe je het moet aanpakken. Zowel voor de bloggers onder ons als de niet bloggers

De linkparty staat namelijk open voor alle nieuwe creatieve projecten die je hebt gemaakt te komen linken. Dat kan een video zijn of een instagram foto, een facebookpost of een blogartikel. Aldus Ilse van Kreanimo

Voor de niet bloggers kan je dus ook mee doen. Graag zelfs. Als je wilt krijg ook jij een vermelding op Sociale media en is ook jouw werk even te bewonderen voor iedereen die het maar wilt zien.

Denk je dat wil ik ook wel eens Co-host zijn, dat kan. Stuur een email naar Ilse: Ilse@kreanimo.be of neem even contact op met mij of Natasha voor meer info.

Op de site van Kreanimo kan je ook meer informatie vinden over de linkparty van deze week.

Co-host

Vergeet ook niet om een kijkje te nemen bij Natasha van mama duizendpoot (de andere Co-host). Natascha maakte dit keer kleding voor Barbies.  Benieuwd hoe dat er uit ziet. Neem dan snel een kijkje bij haar.

Link Party

Link jouw creatieve uitspatting met ons via de link party. Zo kan iedereen jouw werk bekijken

 

You are invited to the Inlinkz link party!

Click here to enter

Hoi mijn naam is Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Welkom bij BMelloW. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutsel werk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen.

Veel plezier.

Let’s get social  

Vragen, opmerkingen of samenwerken?

2 + 2 =

Email:

bmellowblog@gmail.com

Lets get social

Pin It on Pinterest

Share This