0 In Persoonlijk/ Tags

Random Questions Generator Tag

Random Questions Generator Tag Over veel uiteenlopende onderwerpen vraag en antwoord. BMelloW.nl.

Vandaag vul ik de Random Questions Generator Tag voor je in. Ik kreeg de tag doorgespeeld door Huismama  Oorspronkelijk is het de bedoeling dat er 25 vragen beantwoord worden die je willekeurig worden gesteld door de generator. Maar Lotus Writings die Huismama er op wees vond zelf 10 vragen genoeg. Hoeveel ik er ga beantwoorden.  Dat is de vraag.

Ik weet niet of het de bedoeling is of ik de generator gebruik voor de vragen of de vragen over neem van mijn voorgangers. Persoonlijk vind ik het leuker om de vragen via de generator te gebruiken. Zo ontstaan er een heleboel verschillende vragen en antwoorden. Maakt het denk ik leuker. Wat vind jij?

1     Heb je huisdieren?

Ja ik heb nu nog maar 1 vis. Ik had altijd konijnen maar de laatste is helaas van de zomer dood gegaan aan ouderdom. Zins dien hebben we alleen nog maar de vis van mijn oudste zoon. Als dat beestje dood is even helemaal geen dieren meer. Ook al mis ik het wel.

2     Wat is het beste advies wat je ooit hebt gekregen?

Dit vind ik een lastige vraag. Ik heb zoveel adviezen gehad. Maar of ik er naar luisterde is het tweede. Advies waar ik wel wat mee heb gedaan en achteraf het beste advies was is stoppen met de vader van mijn zoon. Gaf meteen veel rust en ik en mijn zoons waren beter af zonder hem. Wat is het beste advies wat jij ooit hebt meegekregen?

3     Wat zal jou motiveren om een marathon te lopen?

Een heel groot geld bedrag. De studie van mijn kinderen bekostigd krijgen als ze gaan studeren. Alleen dan. En anders zelfs met geen 10 paarden.

4     Zit je liever in de gevangenis voor een jaar of ben je liever dakloos voor een jaar?

Lastig Als ik in de gevangenis zit heb ik voor altijd een kruisje achter mijn naam. Dakloos is denk ik nog wel zwaarder dan in de gevangenis zitten voor een jaar. Zeker als je in een Nederlandse gevangenis zit. Ik denk niet dat ik het buiten in de kou en regen zal volhouden. Dus ga ik voor gevangenis. Wat zou jij doen?

5     Wat is de grootste fysieke uitdaging dat je ooit hebt moeten ondergaan?

Twijfel. De soms best wel pittige tochten door de jungle van Indonesië en Borneo. Uren lopen in de hitte. Ik met een slechte conditie. Of toch mijn eerste zwangerschap. Dan denk ik toch het laatste. Ik had al vrij vroeg inmijn zwangerschap bekken instabiliteit waardoor ik de laatste 6 weken vrijwel niet meer kon lopen. Vooral veel liggen dat was best zwaar. Bovendien was er die zomer een hittegolf.

Lees ook eens: Mijn niet horror bevalingsverhaal

6     Kijk jij naar reviews van films voordat je het gaat kijken?

Eigenlijk niet. Als het verhaal lijn mij aanspreekt dan kijk ik het toch wel. Ik beoordeel het graag zelf.

7     Wat was de laatste foto wat je nam op je telefoon?

Zie onderstaande foto ↓Random Questions Generator Tag Laaste foto op mijn telefoon. BMelloW

Mijn dochter wilde haar schoonmaak karretje mee naar buiten nemen. Dat terwijl ik boodschappen moest halen en haal broers uit school. Gaat niet werken. Het lachen verging haar dan ook snel.

De Random Questions Generator Tag:

Ben je benieuwd naar de volgende vragen blijf dan nog even hangen. Lees je verder met mij mee?

8     Hou je van dansen en zingen?

Zingen doe ik niemand aan. Wel bler ik graag mee op de muziek als ik aan het schoonmaken of koken bent. Dansen ben ik niet zo goed in, maar vind ik heerlijk om te doen. Lekker uitleven.

9     Ben je liever doof of blind?

Doof, zeker weten. Ik zal muziek erg gaan missen. Maar blind dan zie ik al het moois in de wereld niet meer. Mijn kinderen maar ook de wereld om me heen is zo mooi. Nee dat wil ik echt niet missen. Doof zijn met drie kinderen kan soms ook wel handig zijn, lekker rustig.

10     Heb je liever een rustig avondje thuis of een groot feest?

Voor kinderen had ik 100% voor een groot feest gekozen. Maar met de slapeloze nachten die ik nog steeds hebt kies ik denk ik toch voor een avondje thuis. Al mis ik het feesten ook wel. Vooral nu het festival seizoen gaat beginnen.

11     Na wat voor een muziek luister je graag?

Dat verschild nog al. Ik hou van zoveel verschillende muziek. R&B, soul, Jazz, Hardcore, hardstlyle, club, latin enz. Maar meestal luister ik naar R&B. Als ik echt actief bezig ben dan vind ik vooral hardcore en Hardstyle heerlijk om naar te luisteren.

Lees ook eens: Favoriete liedjes

12     Beschrijf je ideale man?

Hmm dat is lastig. Ik ben tevreden met de man die ik nu hebt. Maar als ik toch een beschrijving moet maken.

Het uiterlijk van Johnny Depp. Maar toch eigenlijk ook weer blond haar en blauwen ogen. Maar met donker haar en ogen maakt hem wel leuker. Dilemma, dilemma. De stem van Vin Diesel. Het lichaam van Channing Tatum hoofd mag ook. De humor van Jandino.  Ik ben niet veeleisend. Of toch wel.

13     Wat is het ergste wat iemand tegen je kan zeggen tijdens een eerste date?

Ik woon nog bij mijn ouders. Ik wil je nu voorstellen aan mijn familie. Of deze ik heb 10 kinderen bij verschillende vrouwen. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

14      Wat is je favoriete merk?

Zwitsal. Dit is in vele soorten vertegenwoordigd in mijn huis. Met drie kinderen, waarvan twee een hele gevoelige huid hebben. Zelf kan ik ook nergens tegen en gebruik het ook. Nee zonde Zwitsal kan ik echt niet.

15     Als je maar 1 soort voedsel kan eten voor de rest van je leven. Wat zou dat zijn?

Makkie deze vraag, Nasi.

Lees ook eens: Favoriete eten.

Dit was het dan weer de Random Questions Generator Tag. Wat vond je van de vragen en antwoorden? Wat zou jij zelf antwoorden bij de vragen. Ik ben benieuwd naar jou antwoorden.

Hierbij nomineer ik Mamaissues en eentheelepelgeluk.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply