Het is tijd voor weer een nieuwe Crea- cross uitdaging van Ilse (Kreanimo.) Deze week is het thema; ontspanning. Ik kan zo veel dingen bedenken die mijn helpen te ontspannen. Maar op de een of andere manier had ik dit keer heel veel moeite met de opdracht.

Al dagen zat ik mijn hersens te kraken. Wat mij ontspant tja dat weet ik wel. Dat is niet zo moeilijk. Alles wat creatief is helpt mij om te ontspannen. Het ontspant mij, maar ja niet per se jou.

Wat verstaat de gemiddelde persoon onder ontspanning? Een goed boek? Lekker lang in bad? Een bos of strand wandeling? Mij helpt dit allemaal. En waarschijnlijk jou ook. Een bos of strand maken ter ontspanning leek mij niet echt geschikt. Een lees hoekje creëren. Ja dat kan ik wel. En staat nog om mijn to do lijst onder het kopje home improvement. Iets maken voor in bad. Dat lukt me vast ook wel.

Is het niet dat ik deze ingevingen pas gisteren om 17.00 kreeg. Niet echt te realiseren in de tijd bestek dat ik nog over heb. Uiteindelijk ben ik gaan spelen met het woord relax. En zo ontstond weer eens een strijkkralen ontwerp.

Strijkkralen zal niet iedereen als relax ervaren. Maar als je je niet te druk maakt dan komt het vast goed. Gewoon Relax zijn.

Relax met strijkkralen

Moeilijkheidsgraad:

★ ☆ ☆ ☆

Tijdsduur: < 30 minuten

Benodigdheden:

  • strijkkralen bord
  • gekleurde strijkkralen
  • witte strijkkralen
  • strijkpapier
  • strijkijzer

Relax met strijkkralen

Werkbeschrijving:

  • Heel veel uitleg heeft deze DIY relax met strijkkralen niet nodig. Het spreekt denk ik wel voor zich.
  • De letters zijn van friendsship bracelets.net. De letters zijn eigenlijk bedoeld voor andere doeleinden. Maar lenen zich prima voor strijkralen patronen. Als je andere teksten met deze letters wilt maken dan verwijs je naar deze site.
  • Na het strijken kan je met een stuk touw het relax strijkralen bordje op hangen.

Lees ook eens 10 leukste strijkkralen patronen.

Relax met strijkkralen

Het was dit keer een kort en simpele DIY. Maar niet minder leuk. Al zeg ik het zelf. Met het einden van het schooljaar in het vooruitzicht is dit ook een heel leuk cadeautje om aan de leraar te geven. Samen met nog een paar leuke relax cadeautjes zoals een masker, tijdschrift is dit een leuk eind van het jaar cadeautje.

Veel knutsel plezier.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter & Google+

Deze crea- cross is bedacht door Ilse van Kreanimo vergeet dan ook niet om bij haar te kijken wat zij heeft gemaakt met het thema. Vandaag is er ook een mede co host, neem je ook een kijkje bij mijn mama momenten. Natasha heeft weer iets heel erg leuks gemaakt. 

Denk je dit lijkt mij wel wat die crea- cross, je kan altijd mee doen. Drop eventueel een link van de opdracht in de onderstaande link.

Link droppen en voorwaarde:

[inlinkz_linkup id=785272 mode=1]

Pin It on Pinterest

Share This