8 In Review/ Shoppen

Review, Hands Off My Chocolate.

Review, Hands Off My Chocolate. BMelloW.nl.

Chocolade wie is er niet gek op. Over een verslaving nog maar niet te spreken. Toen ik de kans kreeg om het chocolade merk Hands Off My Chocolate uit te proberen kon ik die kans niet aan mij voorbij laten gaan. 

Chocolade uitproberen dat kan ik niet aan mij voorbij laten gaan. Chocolade wordt door iedereen in mijn huis maar wat graag gegeten. Het merk Hands Off My Chocolate kwam onder mijn aandacht. Ik geef eerlijk toe dat ik tot die dag er nog nooit van gehoord had. Hands Off My Chocolate beweert de allerlekkerste, eerlijke, Belgische chocolade te zijn. Die te lekker is om te delen. Nou dan wil ik wel uit proberen. Ook al zeggen ze dat je de chocolade voor jezelf wilt houden. Voor nu, deel ik de chocolade wel. Zodat ik van iedereen in mijn huis een mening kan krijgen. En de chocolade eerlijk kan reviewen.

Uit onderzoek is gebleken dat… 

Ken je het? Trek hebben in chocolade. Daar de hele dag naar uitkijken om bij  thuiskomen mis te grijpen. Chocolade moet er liggen als je er zin in hebt.  Van de consumenten verstopt 32% haar chocolade daarom voor anderen. Met name omdat ze bang zijn dat het door  andere chocoladedieven wordt opgegeten. Zonder dat ze er zelf van hebben kunnen genieten. Dit blijkt uit een onderzoek dat Hands Off My Chocolate heeft uitgevoerd onder 289 chocoladeliefhebbers.

Chocoladeliefhebber geniet het liefst in z’n uppie.

Het is dan ook niet gek dat het grootste deel van de consumenten (46%) haar chocolade het liefst alleen opeet. Zonder grijpgrage handen van anderen in de buurt. Hoe? Ruim 85% van de consumenten eet haar chocolade bij voorkeur graag met de benen omhoog, op de bank. Zo rond een uurtje of acht: filmpje aan, kop koffie of thee erbij, reep binnen handbereik en het ultieme genietmoment is daar.

Wist je dat?

 •  “32% van de consumenten verstopt hun chocolade, 
 • 46% van de chocoladeliefhebbers geniet het liefst helemaal alleen van haar chocolade.”

Ongezien chocolade bestellen

Wil je niet delen of mis grijpen? Dan heeft Hand Off My Chocolate de perfecte manier gevonden voor jou. De allerlekkerste chocolade van Hands Off My Chocolate heeft haar digitale deuren geopend! Vanaf nu kun je overal waar je wilt met drie klikken op de knop ongezien jouw favoriete chocoladerepen in huis halen. Als je op werkdagen voor 14:00 in de webshop besteld, heb je de chocolade de volgende dag al in huis zonder ook maar een stap te hoeven zetten.

Als je niet wilt delen zorg er dan wel even voor dat er op de dag van bezorging niemand thuis is. Zodat je je chocolade ongezien veilig kunt stellen van hongerige huisgenoten. Er is per slot van rekening niks vervelender dan je verheugen op een lekker stuk chocolade en er bij thuiskomst achter komen dat iemand anders zijn zinnen op jouw reep heeft gezet.

Waarom Hands Off My Choclate mij aansprak.

In de intro stond dat ze gebruik maken van Belgische chocolade dat is natuurlijk al een enorme plus punt. Maar dat is niet de reden. Ze stimuleren de duurzame oogst van cacaobonen. Daar wilde ik wel meer over weten.

De boeren moeten hun cacao op een duurzame manier kunnen verbouwen en hun gezinnen goed kunnen onderhouden. Hiermee stimuleren we de duurzame oogst van cacaobonen en helpen we tegelijkertijd het gezinsleven te verbeteren. Dat betekent: eerlijk leven, eerlijke prijzen, eerlijk onderwijs, eerlijke teelt, eerlijke zorg! Aldus, Hands Off My chocolate.

Toen ik dat las was dat voor mij al een reden om Hands Off My Chocolate uit te proberen en dit mogelijk tot mijn nieuwe chocolade merk te maken.

Review Hands Off My Chocolate. BMelloW.nl

Wat vind ik en mijn gezin van Hands Off My Chocolate?

Toen de doos van Hands Off My Chocolate binnen kwam zag het er al meteen veel belovend uit. ( zie bovenstaande foto. ↑) En na het openen van de doos was ik aangenaam verrast. De verpakking ziet er al veel belovend uit. Uniek.  Zo anders dan alle andere chocolade merken, of welke merk dan ook. Het nodigt uit om de verpakking open te scheuren en je tanden er in te zetten. ( zie onderstaande foto. ↓) Ondanks dat mijn kinderen dat niets liever wilde kon ik mij beheersen. Nee, dit zou bewaard blijven voor een ander moment.

Ik kreeg de smaken

 • Crispy Cookie Caramel & Sea Salt: jouw nieuwe favoriete karamel zeezout.
 • Caramel Machiatto: een chocoladetrio met drie lagen, net zoals de koffie.

Maar er zijn nog meer smaken:

 • Milk meets White (30% cacao): een romig mengsel van melk en witte chocolade.
 • Milk meets Dark (40% cacao): de lekkerste melkchocolade met meer cacao en minder suiker.
 • Double Dark (70% cacao): vol en rijk van smaak.
 • Seriously Dark (85% cacao): lekker krachtig, maar toch niet bitter.

Review Hands Off My Chocolade. BMelloW.nl

Wat vind ik en mijn gezin van Hands Off My Chocolate?

Crispy cookie Caramel & Sea Salt is volgens Hands Off My Chocolate het populairst. En eerlijk is eerlijk. Bij het zien van de smaken die ik had ontvangen had deze meteen mijn voorkeur. Na het proeven van deze smaak voel en proef je de zeezoet in je mond. Niet te veel maar precies genoeg. Alle smaken waren goed in balans.

Caramel Machiatto bestaat uit drie lagen. En op de achtergrond proef je de koffie. Niks te overheersend. Ook bij deze smaak zijn alle smaken perfect in balans.

Persoonlijk vond ik de Caramel machiatto net iets lekkerder. Mijn kinderen de Crispy cookie Caramel & Sea Salt. Het is maar net waar je smaak voorkeur naar toe gaat. Ik ben niet zo van het zoete. En daardoor heb ik een lichte voorkeur voor Caramel machiatto.

Ik zou zeggen probeer het zelf uit om te weten welke jij het lekkerste vind. De andere smaken ga ik ook zeker uitproberen. Op hun site hebben ze ook een aantal recepten staan. En bij het zoeken op het internet kwam ik nog meer verrassende recepten tegen. Ik ga hier dan ook zeker wat mee doen. Wordt vervolgd.

Waar is Hands Off My Chocolate te koop?

Naast de webshop is de chocolade van Hands Off My Chocolate verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, Marqt, Deen, Spar, Jan Linders, op Schiphol en binnenkort ook bij Plus, Dirk, DekaMarkt en Vomar.

Dit product is getest en na alle eerlijkheid over geschreven. Dat ik er een vergoeding voor krijg om deze chocolade te reviewen heeft geen invloed op wat ik er van vind. Ook niet wat mijn gezin er van vindt. 

Lees ook eens: Hands off My Cocolate bonbons.

Ken jij Hands Off My Chocolate al? Welke vind jij het lekkers? Als je het nog niet kent, ben je na deze review zodanig nieuwsgierig geworden dat jij het ook gaat proberen? Enne,  verstop jij je chocolade wel eens?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  MamaPlaneet
  23/04/2017 at 21:31

  Doe mij maar Double dark en Seriously dark. Ik ken Hands off my chocolate ook sinds kort. Als chocolate-junkie moet ik dit merk nu wel in huis halen. Mega benieuwd, mede dankzij je review.

  • Reply
   BMelloW
   27/04/2017 at 14:49

   Die wil ik ook beide heel graag uitproberen. Zijn ook meer mijn smaken.

 • Reply
  Iep
  23/04/2017 at 09:59

  Oooh, ik ben dol op chocolade en dit ziet er héérlijk uit!
  Liefs Iep xo

 • Reply
  Sylvia
  23/04/2017 at 09:15

  Wij verslinden chocolade haha. Helaas is deze volgens mij nog niet in het buitenland te koop dus moeten even wachten totdat we weer in nl zijn en dan gaan we natuurlijk alle nieuwe chocolade uitproberen

  • Reply
   BMelloW
   23/04/2017 at 09:19

   Je kan deze via hun website kopen. Wordt het keurig naar je opgestuurd. Misschien dat ze het ook naar jou willen opsturen. Anders weer een extra reden om naar Nl te komen

 • Reply
  Shirley
  23/04/2017 at 06:55

  Hier ook veel choco liefhebbers! Ik neem het zelf maar zelden ivm darmen.
  Maar de rest van de fam is er zot op

  • Reply
   BMelloW
   23/04/2017 at 09:19

   Is er geen chocolade wat je wel mag en kan hebben?

  Leave a Reply