Ken je de trend van deze zomer al? Ronde badlakens ook wel roundies genaamd. Zo kwam het, dat ik bij toeval stuiten op een hele leuke site Scarfz.nl. Veel leuke dingen kan je hier vinden. Zo zag ik ook de roundies beach towels. De trend van deze zomer.

Roundies beach towels, ofwel roundies, zijn de musthave van deze zomer! Een absolute hit die is overgewaaid vanuit het zonige Australie, en I love it! De ronde strandlakens zijn perfect voor een dagje strand. Zie jij jezelf al heerlijk in het zonnetje zitten op het strand? Ja toch?! Niet alleen is deze Ibiza style ronde handdoek heel fijn om op te liggen op het strand of bij het zwembad. Ook is de roundie super leuk voor een gezellige picknick in het park of het bos, of voor wanneer je met de auto onderweg bent naar het zonnige zuiden en even wilt rusten tijdens de lange reis.

Roundies beach towels.

Bij het bekijken van de site van Scarfz.nl kwam ik dus uit bij hele mooie roundies. Ik was zo enthousiast na het bekijken van deze site dat ik contact zocht met de vrouw achter deze site. Toen zij mij vertelde dat ik er eentje mocht uitzoeken was ik dolblij. De roundies zijn allemaal erg mooi. Maar ik was op slag verliefd geworden op een roundie met hibiscus print.

Binnen een paar dagen had ik de roundie beach towel al binnen. Een snelle levering. Al kreeg ik nog een bericht dat er een dag vertraging op zat. Heel netjes, maar al met al had ik het binnen een dag of 5 binnen. (In de 5 dagen zat ook nog een weekend.) Mij hoor je dus niet klagen.

Bij het uitpakken viel me meteen op dat het om een hele mooie kwaliteit gaat. (Na de modevakschool kan ik wel zeggen dat ik verstand hebt van stoffen.) De kleuren van de print zijn net zoals op de site. Helder en mooi van kleur. Bij het neerleggen op de grond viel mij meteen op hoe groot het toch nog is. Ik zie de afmetingen op de site maar in werkelijkheid krijg je pas een goed beeld. De roundie is gemaakt van badstof, waardoor hij ook echt als handdoek gebruikt kan worden. Hoe handig is dat.

Roundies beach towels.

Deze mooie roundies zijn verkrijgbaar in verschillende prints, De uiteinde bestaan uit mooie franjes De roundies zijn gemaakt van zachte badstof. Dit strandlaken is dus niet alleen heel hip, maar neemt ook gewoon goed vocht op, fijn en praktisch dus.

 • Afmeting 1.50 m (exclusief franjes)
 • Gemaakt van badstof
 • Gewicht: 450 gram
 • Wasvoorschrift: voor het behoud van de kleuren, graag koud wassen.
 • De roundie kan wat verkleuren/bleken door het wassen.

Hoe gebruik je de roundie?

Met een gewone strandlaken moet je elke keer mee draaien met de zon. Elke keer weer je strandlaken verschuiven. Met een roundie heb je dat probleem niet meer. Dat is al een enorme voor deel van de roundie. Maar de roundie is meer dan een strandlaken. De roundie kan je voor nog veel meer doeleinden gebruiken namelijk:

 • Picknick kleed.
 • Omslagdoek.
 • Plaid.
 • Meditatie plek.
 • Vloerkleed.
 • Wandkleed.
 • Tafelkleed.
 • schaduw plek mee te creëren.
 • En voor je kids om tenten mee te bouwen.
scarfz-hoe-gebruik-ik-een-roundie2

Foto afkomstig van Scarfz.nl

Al met al ben ik tot nu toe erg tevreden met de roundie. Ik kan dan ook niet wachten om de roundie uit te testen. Maar deze mooie roundie beach towel ga ik niet alleen testen.

Dit was een winactie. Maar deze leuke roundies zijn een jaar later nog steeds te koop bij Scarfsz.nl Wel in nieuw printjes maar nog steeds net zo mooi. 

Wat vind je van de roundies? Heb jij al van deze trend gehoord? Of heb jij als echte trend watcher al eentje in huis?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Roundies beach towels review van Scarfsz.nl

Pin It on Pinterest

Share This