37 In Shoppen

Roundies beach towels

Roundies beach towels van Scarfsz.nl review

Ken je de trend van deze zomer al? Ronde badlakens ook wel roundies genaamd. Zo kwam het, dat ik bij toeval stuiten op een hele leuke site Scarfz.nl. Veel leuke dingen kan je hier vinden. Zo zag ik ook de roundies beach towels. De trend van deze zomer.

Roundies beach towels, ofwel roundies, zijn de musthave van deze zomer! Een absolute hit die is overgewaaid vanuit het zonige Australie, en I love it! De ronde strandlakens zijn perfect voor een dagje strand. Zie jij jezelf al heerlijk in het zonnetje zitten op het strand? Ja toch?! Niet alleen is deze Ibiza style ronde handdoek heel fijn om op te liggen op het strand of bij het zwembad. Ook is de roundie super leuk voor een gezellige picknick in het park of het bos, of voor wanneer je met de auto onderweg bent naar het zonnige zuiden en even wilt rusten tijdens de lange reis.

Roundies beach towels.

Bij het bekijken van de site van Scarfz.nl kwam ik dus uit bij hele mooie roundies. Ik was zo enthousiast na het bekijken van deze site dat ik contact zocht met de vrouw achter deze site. Toen zij mij vertelde dat ik er eentje mocht uitzoeken was ik dolblij. De roundies zijn allemaal erg mooi. Maar ik was op slag verliefd geworden op een roundie met hibiscus print.

Binnen een paar dagen had ik de roundie beach towel al binnen. Een snelle levering. Al kreeg ik nog een bericht dat er een dag vertraging op zat. Heel netjes, maar al met al had ik het binnen een dag of 5 binnen. (In de 5 dagen zat ook nog een weekend.) Mij hoor je dus niet klagen.

Bij het uitpakken viel me meteen op dat het om een hele mooie kwaliteit gaat. (Na de modevakschool kan ik wel zeggen dat ik verstand hebt van stoffen.) De kleuren van de print zijn net zoals op de site. Helder en mooi van kleur. Bij het neerleggen op de grond viel mij meteen op hoe groot het toch nog is. Ik zie de afmetingen op de site maar in werkelijkheid krijg je pas een goed beeld. De roundie is gemaakt van badstof, waardoor hij ook echt als handdoek gebruikt kan worden. Hoe handig is dat.

Roundies beach towels.

Deze mooie roundies zijn verkrijgbaar in verschillende prints, De uiteinde bestaan uit mooie franjes De roundies zijn gemaakt van zachte badstof. Dit strandlaken is dus niet alleen heel hip, maar neemt ook gewoon goed vocht op, fijn en praktisch dus.

 • Afmeting 1.50 m (exclusief franjes)
 • Gemaakt van badstof
 • Gewicht: 450 gram
 • Wasvoorschrift: voor het behoud van de kleuren, graag koud wassen.
 • De roundie kan wat verkleuren/bleken door het wassen.

Hoe gebruik je de roundie?

Met een gewone strandlaken moet je elke keer mee draaien met de zon. Elke keer weer je strandlaken verschuiven. Met een roundie heb je dat probleem niet meer. Dat is al een enorme voor deel van de roundie. Maar de roundie is meer dan een strandlaken. De roundie kan je voor nog veel meer doeleinden gebruiken namelijk:

 • Picknick kleed.
 • Omslagdoek.
 • Plaid.
 • Meditatie plek.
 • Vloerkleed.
 • Wandkleed.
 • Tafelkleed.
 • schaduw plek mee te creëren.
 • En voor je kids om tenten mee te bouwen.
scarfz-hoe-gebruik-ik-een-roundie2

Foto afkomstig van Scarfz.nl

Al met al ben ik tot nu toe erg tevreden met de roundie. Ik kan dan ook niet wachten om de roundie uit te testen. Maar deze mooie roundie beach towel ga ik niet alleen testen.

Dit was een winactie. Maar deze leuke roundies zijn een jaar later nog steeds te koop bij Scarfsz.nl Wel in nieuw printjes maar nog steeds net zo mooi. 

Wat vind je van de roundies? Heb jij al van deze trend gehoord? Of heb jij als echte trend watcher al eentje in huis?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Roundies beach towels review van Scarfsz.nl

You Might Also Like

37 Comments

 • Reply
  mieke | mieksmind
  20/06/2017 at 07:42

  leuk zijn ze allemaal! ik wil er ook een hihi ideaal ook om ergens te picknicken of op het strand te zitten met zijn 2’en bijv

  • Reply
   BMelloW
   27/06/2017 at 07:37

   Je kan ze voor zo veel leuke activiteiten gebruiken.

 • Reply
  Cassandra
  19/06/2017 at 08:00

  Oh wat een leukerds! Wat zonde dat ik dese heb gemist! Zeeman heeft ze trouwens ook! 10,-!

  • Reply
   BMelloW
   27/06/2017 at 07:30

   Ik geloof dat die roundies nu overal wel te krijgen zijn. Ik heb hier geen |Zeeman in de buurt. Ik kom er dan ook helaas bijna niet. Maar of het kwaliteit het zelfde is. Deze zijn wel van een hele mooie kwaliteit.

 • Reply
  Larissa
  06/06/2017 at 08:56

  Super leuk dat jullie hebben meegedaan met de winactie! En Gea: gefeliciteerd! Je roundie komt er z.s.m. aan.

 • Reply
  Linda Meester
  02/06/2017 at 19:15

  Wat handig voor mijn lange lijf en drie kontjes van dochtertjes in een rondje

  https://www.scarfz.nl/Roundie-beach-towel-Hibiscus

 • Reply
  Sabrina
  01/06/2017 at 13:45

  Oeeh ik doe mee! De paradise ziet er echt heel gaaf uit, dus ik ga voor die!

 • Reply
  Moniek
  01/06/2017 at 09:31

  Ik doe mee voor “Retro zwart wit”
  Nee, ik heb er nog geen, maar ik ben al wel zo ver dat ik geen gewone handdoeken meer meeneem, maar een hamam-doek: veel groter en niet zo superdik als de standaard strandhanddoek.

 • Reply
  Lina
  31/05/2017 at 19:35

  Heel mooi! Dream catcher Black and white past perfect bij mijn dalmatiër bikini 🙂

 • Reply
  Iris
  31/05/2017 at 11:09

  Gaaaaafff!! Ik ben verliefd op alles wat zwart wit is 🙂 Ik zou zeker gaan voor de retro zwart witte, wat een leukerd zeg!!!
  Bijna op vakantie naar ibiza, dan kan ik deze mooi meenemen en lekker shinen op het strand!

 • Reply
  Marian B
  30/05/2017 at 21:52

  Ik ben ook erg nieuwsgierig naar o’n roundie! Ik ga voor de “Happy” want vakantie, zomer en die kleuren daar word je toch gewoon blij van 😉

 • Reply
  Tamara TS
  30/05/2017 at 18:49

  Mooi zijn ze, hè! Ik doe heel graag mee voor een Retro zwart wit roundie. Heb ik straks op het strand een lekker stylish plekje!

 • Reply
  Lieke van Veen
  30/05/2017 at 17:45

  Wauw ik vind die roundies echt super mooi.
  Ik ga voor deze https://www.scarfz.nl/Roundie-beach-towel-Hibiscus omdat ik er helaas nog geen heb.
  Ik volg jou en scarfz.nl op facebook (lieke van veen)

 • Reply
  lisanne bons
  30/05/2017 at 17:32

  Toen ik met de kinderen keek naar de keuzes werd het kiezen me heel makkelijk gemaakt. De Roundie beach towel Paradise was iedereens favoriet hier in huis. Dus deze willen we graag winnen.

 • Reply
  m chen
  30/05/2017 at 15:16

  Leuke actie en ook nog zo veelzijdig in gebruik, persoonlijk vind ik de Roundie beach towel lotus mandala het mooist maar uit de te winnen Roundie beach towels zal ik kiezen voor de “Hibiscus” ook een hele mooie, heb de sites geliket!

 • Reply
  gea
  30/05/2017 at 13:56

  g e w e l d i g!
  zo mooi & zo welkom voor mijn 3 kinderen & mezelf:)))
  vrolijk & blij gevoel
  graag

 • Reply
  Bianca Fenna
  30/05/2017 at 13:56

  Wow geweldige actie. Ik zou graag een retro zwart wit winnen. Zo’n leuke kleuren combinatie. Ik ga duimen

 • Reply
  melissa
  30/05/2017 at 10:35

  Wat een supergave winactie en zo welkom met dit weer ook. ik volg uiteraard beide fb paginas en ik waag graag een kansje voor: paradise

 • Reply
  Sharon de Ridder
  30/05/2017 at 10:34

  Ik maak graag kans op Roundie Happy!

 • Reply
  Lonneke
  30/05/2017 at 08:38

  Ik waag graag een gokje. Ik volg jouw en Scarfz.nl op FB. Ik zou voor de Paradise variant gaan. Voor ons zit er geen zomervakantie is en zo krijgen we toch ook het tropische gevoel hier in Nederland!

 • Reply
  Patricia de crom
  30/05/2017 at 06:48

  Paradise zou gaaf zijn dit jaar niet op vakantie maar zo heb je toch het idee dat je op vakantie bent.

 • Reply
  Bianca
  30/05/2017 at 06:26

  Heb dit al paar keer voorbij zien komen en vind het er heel gaaf uit zien! De win actie sla ik even over maar wens iedereen wel veel succes x

 • Reply
  Fleur
  29/05/2017 at 23:56

  Ze zijn zo leuk! Ik doe graag mee voor de Happy Roundie! Ik zie mezelf al helemaal zitten op het strand dit jaar

 • Reply
  Amanda
  29/05/2017 at 19:08

  Ik vind ze echt heel leuk, heerlijk zomers! Vorig jaar heb ik er eentje aangeschaft en je gaat ze steeds meer zien. Word er vrolijk van!

 • Reply
  Nathalie - Volgmama
  29/05/2017 at 14:00

  Supergaaf! Ik doe graag mee voor de “Happy”. We hebben net een strandvakantie geboekt voor begin juli. Zo zin in. Zou leuk zijn om hem dan mee te nemen naar het strand.

 • Reply
  cindel
  29/05/2017 at 13:52

  Ik was helemaal nog niet bekend met de Roundie beach strand lakens! Heb er echt nog nooit van gehoord. Maar ja ik ben ook niet echt een trend volger…. hahahaha. Ik Heb ze allemaal bekeken en eigenlijk zijn ze allemaal heel erg leuk 😀 Ik heb de Facebook pagina’s geliked en doe bij deze dus ook mee aan je win actie! Als ik win zou ik graag de Roundie beach strand laken dream catcher willen! Elke dag op een mooi strand liggen is wel een droom van mij ;P

 • Reply
  Serafina
  29/05/2017 at 11:23

  Ik doe heel graag mee.. Graag de Retro one… Love it… ☓

 • Reply
  Dewi
  29/05/2017 at 07:44

  Superleuk!! Een echte musthave deze zomer! Ik doe graag mee voor de zwart witte

 • Reply
  Leonie
  29/05/2017 at 07:21

  Een roundie staat voor deze zomer echt op mijn verlanglijstje! Naast dat hij super handig is voor op vakantie/aan het strand/tijdens het picknicken, vind ik hem ook erg leuk als speelkleed in de tipitent voor mijn zoontje! De retro zwart-witte vind ik helemaal te gek!

 • Reply
  Marloes
  29/05/2017 at 07:01

  Wat een leukerds!! Ik doe heel graag mee, heb ze een paar keer voorbij zien komen maar nog niet in huis. Ik zou m in de tuin gebruiken als speelkleed op het gras voor mijn kleine babytje en dan vind ik Hibiscus ook de allermooiste!

 • Reply
  Liselotte
  28/05/2017 at 20:38

  Heel mooi!! Ik doe graag mee! Zie m’n meiden er al helemaal op zitten ❤❤❤❤ Die hibiscus is ook mijn favoriet

 • Reply
  Liesbeth
  28/05/2017 at 19:56

  Gaaafffff! Ik doe graag mee! Kan ik strakjes met ons kleintje lekker op het grasveldje bij de plas gaan zitten! Ik vind de retro zwart witte erg leuk!

 • Reply
  Linda Post
  28/05/2017 at 19:32

  Wat onwijs leuk!! Ik maak graag kans. En met het oog op de warmere dagen zou ik kiezen voor ‘happy’, want daar word je toch ook blij van! Heerlijke dagen op het strand, bbqen, naar het park. Hij kan overal mee naartoe!

 • Reply
  jonna@burgertrutjes
  28/05/2017 at 13:24

  Deze roundies zijn GE-WEL-DIG! Onmisbaar tijdens een mooie zomerdag in het park, op het strand of gewoon in de tuin. De roundie Paradise is mijn favoriet. Maar eigenlijk zijn ze allemaal heel tof! Met deze roundie ga ik absoluut de show stelen tijdens onze roadtrip door Texas over een paar maanden. En het is daar dan heel mooi weer dus dit wordt mijn beste vriend 🙂

 • Reply
  Marieke
  28/05/2017 at 10:48

  Wat supergaaf! Ik doe graag mee! En ik zou dan voor de paradise gaan.

 • Reply
  Christa
  28/05/2017 at 07:50

  Super tof! Ik doe mee, want ik kan zo’n roundie wel gebruiken voor onze vakantie naar Italië!
  Ik ga voor de dreamcatcher zwart wit!
  En uiteraard heb ik beide FB pagina’s al geliked!

 • Reply
  Kirsten
  28/05/2017 at 06:30

  Wow superleuke winactie! Ik doe mee! Ik zou dan voor de Hibiscus gaan, die vind ik het allermooiste!

 • Leave a Reply