Ik ben niet iemand die graag iets online koopt. Maar schoenen zijn voor mij een drama om te kopen. Schoenen in mijn maat, mijn idee dat is altijd weer een uitdaging. Maar nu heb ik een online winkel gevonden waarbij ik eindelijk kon geslagen.

Koop jij graag online? Ik vind het altijd een dingetje. Kleding kopen doe ik echt in een winkel. Ik moet het zien, voelen. Schoenen dito. Maar als je maat 36 hebt is dit niet altijd even makkelijk. Vaak zijn er in deze kleine maat niet veel schoenen ingekocht. En uitverkocht is uitverkocht. Online kan ik tenminste in een oogopslag zien wat een winkel in mijn maat überhaupt nog heeft. En terugsturen gaat ook steeds makkelijker.

Met mijn nieuw bakken ziekte, Reuma is schoenen dragen helemaal een uitdaging geworden. Sneakers was het enigste wat ik aan kon. Maar met een hete zomer zoals deze was ik daar al snel klaar mee. Ik wilde slippers aan en een elegant schoentje wat bij al mijn kleding staat. Iets basic waarvan uit ik weer verder kan bouwen.

Schoenen Fashion

Ik kwam terecht bij Schoenen FashionEen schoenenwinkel met een focussen op de kwaliteit. Dat trok al meteen mijn aandacht. Na een grondige zoekbeurt kwam ik uit bij twee schoenen.

Slippers is zins ik reuma hebt echt iets waar ik niet meer op kan lopen. Liep ik er vroeger de marathon op, nu kan ik er geen 5 meter op lopen. Diverse merken slippers deden niet veel goeds meer voor mijn voeten.  Maar een zomer zonder slippers kan ik toch echt niet. Nadat ik deze slippers van FitFlop zag wist ik dat dit wel eens de slipper voor mij kon zijn.

De sandaal met sleehak wil ik al jaren. Maar de prijs hield mij enigszins tegen. Maar ja wat moet je dan aan als je niks meer aan kan. Ik gunde mijzelf een paar. De schoenen van Panama Jack hebben mij in het verleden nooit teleurgesteld. En hoopte dat deze dat ook zeker niet zouden doen.

Schoenen online kopen voor een kleine dames maat.

Review

De slippers van FitFlop zaten de eerste week niet heel erg lekker. Iets aan het bandje irriteerde mijn voet. Maar het voetbed zat zo fijn. Lijkt alsof je op kussentjes loopt. Ik zette daarom door. En nu….. Nu lopen ze heerlijk. Ik heb expres voor een basiskleur zwart gekozen. Volgend jaar ga ik er zeker nog een paar van kopen. Kan ik er nog een heel jaar over na denken welke kleur ik wil.

Sandaal Panama Jack Vera Basics is een sandaal die erg zacht zit. Het voetbed is heerlijk zacht. Al een hele lange tijd heb ik niet meer op een hak kunnen lopen. Maar op deze loop ik de marathon als het moet. De sandaal is simpel en past daardoor overal bij. Met mijn tatoeages op mijn voeten vind ik een open schoen al snel te druk. Maar deze niet. Al zeg ik het zelf. De bandjes snijden niet in mijn voet, iets wat ik in het verleden nog wel eens had met sleehakken.

Ik ben erg blij met de schoenen. De hoge kwaliteit maakt deze winkel echt waar. Ik had hier zo veel keus dat het moeilijk was voor mij om te kiezen. Nu de winter er aan komt ben ik al aan het rond kijken op de site van Schoenen Fashion. Ik denk dat ik weer voor een paar schoenen van Panama Jack ga. Dit keer enkel laarsjes die lekker warm en gevoerd zijn. Schoenen waar een koukleum als ik de winter mee door kan.

Schoenen online kopen voor een kleine dames maat.

Voor mij geen schoenenwinkel ik denk dat ik het voortaan maar online ga doen. Het mag in de krant. Melanie is bekeert. Maar het scheelt mij zo veel gedoe. Een winkel zal ik zeker niet verbannen. Maar schoenen kopen in een schoenenwinkel vind ik veel makkelijker om online te doen voor mijzelf. Tot die conclusie ben ik nu wel gekomen. 

Koop jij wel veel online? Zo ja wat. En heb jij wel eens van de online schoenenwinkel Schoenen Fashion gehoord? Wat vind je van mijn uitgekozen schoenen?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Pin It on Pinterest

Share This