Serie tracker voor in je bullet journal. De perfecte manier om  een overzicht te hebben van wat ik nog moet zien maar vooral welke echt de moeite waard zijn om te volgen.

Het ideale van een bullet journal is toch wel de mogelijkheid om dingen te kunnen volgen (tracken) Dit geeft je inzicht in belangrijke zaken als bijvoorbeeld je geld, hobby en sport. Maar een serie tracker is net zo leuk en handig om te maken. Niet alles in je bujo moet serieus zijn. Alhoewel ik deze tracker bloed serieus neem.

De serie tracker kan je op vele manieren maken. Sommige besteden veel tijd aan de logo van de serie zo realistisch mogelijk na te tekenen. Anderen schrijven alleen het seizoen op.

Lees ook een: Trackers voor bloggers

Er is geen goed of fout. Dat is het mooie van een bullet journal. Je kan het maken zoals jij het wilt. Ik ben niet zo goed in handlettering. Heel mooi schrijven in mijn bujo laat ik voor nu achterwegen. Mijn serie tracker is dan ook vooral simpel en overzichtelijk. Geen poespas.

Wat staat er in mij serie tracker?

 • De naam van de serie
 • de seizoenen
 • de afleverigen

Meer staat er niet geschreven in mijn tracker. Door elk seizoen de afleveringen af te strepen met een vrolijk kleurtje creëer ik toch een beetje gezelligheid in de tracker. Hier en daar vul ik een lege plek op met een sticker.

Per gekeken aflevering kan ik de serie afstrepen. Maar gerust ook een paar afleveringen vergeten. Dit maakt deze tracker voor mij leuk en makkelijk. Een dagelijkse tracker werkt bij mij namelijk niet ben ik achter gekomen. Het moeten zorgt er bij mij voor dat mijn bujo een dagelijkse moeten wordt. Dit neemt bij mij het plezier weg in mijn bujo. Bovendien vergeet ik die trackers dagelijks in te vullen. Niet handig dus voor mij.

Welke series volg ik:

 • Blacklist
 • Black list redemption
 • Blind spot
 • Leathal weapon
 • Shooter
 • Penoza
 • Prison break
 • Sherlock
 • Sons of Anargy
 • The handsmaids tale
 • 13 reasons why
 • Game of thrones
 • The 100
 • Vampire daiaries
 • The origials
 • Van Helsing
 • The walking dead
 • Fear the walkig dead
 • Super Natural
 • Lucifer
 • Punisher
 • Arrow
 • The gifted
 • Runaway’s

Zoals je kan zie ben ik gek op Marvel series. (De films overigens ook ) Alles met vampieren. En bepaalde politie series.

Met de serie tracker heb ik u alles in een overzicht verzameld. Dit maakt het vooral makkelijk om te zien welke series ik nodig moet afkijken. Al ben ik met de meeste bij.

Lees ook eens: mijn favoriete series

Gebruik jij een serie tracker in je bullet journal? Wat is jouw favoriete serie?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: PinterestFacebookInstagramTwitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding

TV Serie tracker Bullet journal

 

 

Pin It on Pinterest

Share This