Ligt het aan mij of is een cadeau shoppen voor een man een lastig iets. Een drama, ramp en regelrechte reden tot stress. Oke misschien niet zo erg, maar makkelijk is anders.  Vandaag geef ik je een shop tips voor een man. En laat ik zien wat ik cadeau ga geven.

Elk jaar is het weer de vraag wat geef ik de man des huizes. Vorig jaar gaf ik uiteindelijk een gepersonaliseerde ketting, Kerst sokken en een kerst trui. Leuk maar in de praktijk draagt hij het nooit. Kerst kleding kan je uiteraard niet het hele jaar door dragen. Dus dat is te begrijpen. 

Stropdas, sokken, manchet knopen of een overhemd. Niks mis mee maar daar bevind zich hier al genoeg van in iemand zijn kast. 

Totdat ik van Hemd voor hem weer iets moois opgestuurd kreeg. Eerder kreeg ik van Hemd voor hem als eens een polo en een overhemd opgestuurd. Toen ik een doos binnen kreeg wist ik dat het vast iets moois moest zijn. De overhemd en polo worden regelmatig gedragen. De kwaliteit is goed de online winkel voor mannen had tot nu toe nog niet teleurgesteld. 

Michaelis heren sjaal

Bij het openen van het pakketje zat er een sjaal in. Ik was op slag verliefd. Niet alleen zijn de kleuren perfect voor bij zijn net nieuw gekochten handschoenen. Maar ook voelt de sjaal zo ongelooflijk zacht aan. Het is jammer dat er geen voel functie zit op mijn blog. Want….. O.M.G. wat is deze sjaal zacht. Stiekem wil ik de sjaal voor mezelf houden. 

De Michaelis sjaal is gemaakt van donker blauw met grijs. Een kleuren combinatie waar je bij de meeste mannen niet fout mee kan gaan. De sjaal past dan ook bij een groot deel van de kleding en jas. De sjaal is zowel op een sportieve jas als een nette jas te dragen. Door de kleur en materiaal keuze geeft de sjaal een mooie luxe uitstraling. Een perfect cadeau om te geven en om te krijgen. 

De Michaelis sjaal is bij Hemd voor hem kost €29,95 maar nu in de aanbieding met 20% korting te koop voor nog geen €24,-

Met nog geen flauw idee wat ik mijn wederhelft moet geven komt deze sjaal van Hemd voor hem als de perfecte cadeau. En hoe toevallig is het dat hij net nieuwe handschoenen heeft gekocht in deze kleur. En nee ik heb niks afgesproken met de winkel over de kleur of product. Van te voren had ik echt geen idee wat ik zou krijgen, net als de vorige keren. 

Dus ga naar Hemd voor hem en neem eens een kijkje bij hun mooie heren sjaals en vergeet dan ook niet te kijken bij de mooie collectie heren kleding.

Een cadeau binnen, nu nog iets er bij verzinnen…..
Wat vind jij van deze sjaal? Weet jij nog een leuk shop tip voor een man? Wat ga jij geven? Tips zijn welkom. 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl
Shop tip voor een man Michaelis heren sjaal

Pin It on Pinterest

Share This