4 In Shoppen

Shoplog voor mijn mini me.

Shoplog voor mijn mini me. zomer collectie 2017. BMelloW.nl.

In de volgende twee winkels kom ik eigenlijk niet zo vaak. Meer omdat het niet bij mij in de buurt zitten. De Zeeman en de Primark. Maar omdat ik er nu lang liep moest ik wel even binnen kijken. Ik was voor de derde keer in mijn leven in de Primark. Dit keer in de nieuw gebouwde mega grote store in Amsterdam. Wat ik van de winkel vind en wat ik hier gevonden hebt…..

Ongeveer een maand geleden kwam er in het nieuws dat de grootste Primark van Nederland is geopend. Onmiddellijk had ik zo iets van, daar moet ik een keer naar toe. Zelf was ik nog maar 2 keer eerder in de winkelketen geweest. Het zat niet bepaald bij mij om de hoek. En toen wist ik niet hoe snel ik de winkel uit moest rennen.

Ga nooit naar de Primark als de kinderbijslag net binnen is. Drama!!!!!

De Mega grote Primark in Amsterdam is ook echt MEGA. Het doet zijn naam eer aan. Een maal binnen was ik al overrompeld door de grote. En het was druk, MEGA druk. Doordat er meteen bij binnenkomst duidelijk aangegeven werd wat waar te vinden is, kon ik de weg naar de lift vrij snel vinden. Het is in ieder geval kinderwagen proef. Nadat ik me de weg had gevonden naar de kinderafdeling was het wel even zoeken waar ik voor mijn oudste zoon moest wezen. Het is niet dat het niet goed aangegeven staat. Het is meer dat de verdieping zo groot is dat je even goed rond moet kijken om alles te vinden.

Shoplog voor mijn mini me:

Wat heb ik er gekocht:

Mijn oudste zoon weet elke week wel een gat in zijn broek te vallen. En omdat ik het zo zat ben. Weggegooid geld. Dacht ik laat ik maar eens een spijkerbroek voor mijn zoon kopen bij de Primark. De prijs is in ieder geval top. Voor nog net geen €10,- had ik al een broek. Of het wat is, ik ben nog niet overtuigd. Voor een jongen met lange benen maar een smalle taille zit het model niet optimaal. Hopelijk zit het na het wassen wat beter. Wordt vervolgd.

Ik kan het niet laten om ook even voor mijn dochter te kijken. Helaas valt ze bij de Primark tussen twee groepen in. De baby en kindermeisjes. Ze is nu 19 maanden en draagt toch zeker maat 92. Op de baby afdeling kon ik niks leuks vinden voor haar. Wel een geweldig jurkje voor de zomer, maar het ging niet verder dan maat 92. Voor de zomer wil ik toch zeker maat 98.

Op de meisjes afdeling was net als de baby afdeling vrijwel alles roze. En ik heb het nogal gehad met roze. Vooral oud roze. Ik hou meer van felle kleuren  en zwart, wit en grijs. Met hier en daar iets zoets en liefs. Maar uiteindelijk zag ik iets hangen wat ik wel mee moest nemen. Een spijker overhemdjurkje voor €11,-. Perfect voor nu met een dikke maillot en gympen of een laarzen. Maar als het straks wat warmer wordt ook perfect met kniekousen te dragen. Kortom iets wat ze voorlopig wel aan kan. Ik ben nogal praktisch ingesteld. Dus dit was perfect. Ook hadden ze vele leggings in diverse kleuren en prints. Per 2 stuks te koop voor maar €5,-. Aangezien ik al een tijdje op zoek was naar zwart heb ik die maar meegenomen. Kan ze er weer even tegen aan.

Shoplog voor mijn mini me.

De overhemdjurk is wel smal en lang qua model. Je kan de mouwen omslaan en vastzetten. Maar omdat de mouwen smal zijn, zitten de omgeslagen mouwen niet zo lekker. Tenminste bij mijn dochter. Het model is aan de achterkant langer dan aan de voorkant wat een leuk detail is.

De legging die ze er onder aan heeft zit tot mijn verbazing redelijk goed. Een goeie broek of legging voor haar vinden is een drama. Vandaar dat ik  hier al blij mee ben. Doordat ze al weer een jaar loopt is er weinig van de baby vetjes over. Waardoor kleding maar vooral broeken te wijd zitten bij haar. Met de Legging van de Primark valt dit enorm mee. Het zit zelfs goed in de taille. Volgende keer een broek van ze uitproberen.

Wat vind ik van de Primark?

Ik zie voor de wat grotere kinderen echt wel leuke kleren. Maar voor een baby en dreumes vind ik het over het algemeen het net niet. Vorig jaar zag ik heel veel leuke kleding. Maar ik vond het nu echt tegen vallen.

De winkel is zo groot en het was zo druk dat ik niet de hele winkel hebt gezien. Ik ben letterlijk in 20 minuten door de kinderafdeling gerend om zo snel mogelijk weer buiten te staan. Ondanks dat de winkel kinderwagen proef is kon ik me nauwelijks door de winkel begeven.  Nee, geen aanrader om op zaterdag middag even op je “gemakje” te gaan winkelen met drie kinderen en een man. Beter shoppen zonder man en kinderen. Ik voel een vriendinnen middagje aankomen.

Shoplog voor mijn mini me. BMelloW.nl

Shoplog voor mijn mini me.

Bij toeval liepen we langs een Zeeman. En ik wilde daar wel even binnen kijken. De Zeeman vind ik zo een winkel waar je echt geluk moet hebben. Ik haal er zo nu en dan echt hele leuke dingen vandaan. Het geluk was met mij. Ik vond er twee rokjes voor nog geen €4,- per stuk. Ze zijn wel een maatje te groot, maar ondanks dat staat het leuk. En een lekkere knuffelbare zwarte vest €6,-. Dit vestje kan erg fout zijn maar zolang je het maar stoer kleed zal het geen ordinair ding worden. Ik hou zelf wel van kleding dat op het randje is met ordinair.

Ook ik heb me schuldig gemaakt aan het kopen van een hoog zomer kledingstuk. Een fluorescerend shirtje met een tropische print Nog geen €3,-. Ik hou er van. Het maakt mij spontaan vrolijk. Waar blijft de zomer?

Het zwarte rokje heeft een onder rok in het zilver. Dit zie je niet zo goed op de foto. De zilveren kleur zie je er doorheen komen en geeft een leuk effect.

Zo zie je maar ik heb voor nog geen €50,- een aantal erg leuke kledingstukken gekocht.

Wat vind jij het leukste? Heb jij er zelf onlangs nog leuke kleding gevonden? Of kom jij nooit in deze winkels.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

 

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Karin
  01/02/2017 at 11:07

  Ik shop heel graag bij Zeeman en Primark. Het is bij Primark wel goed zoeken naar de maat, want soms valt het wat kleiner en soms wat groter uit. In Enschede hebben we een Primark en daar is het op maandag en dinsdag overdag altijd redelijk rustig. Ik ga dus altijd op die dagen, dan kan ik lekker rustig rondkijken zonder onder de voeten te worden gelopen 😉 Leuke items heb je gekocht!

  • Reply
   BMelloW
   01/02/2017 at 12:39

   DAnk je wel Karin. Ik geloof ook niet dat ik er ooit nog in het weekend naar toe ga. Als ik wil winkelen ga ik ook het liefst op een dinsdag. Maandag zijn de winkels pas open als mijn kinderen al weer zo een beetje uit school komen. Zeeman vind vooral mijn moeder leuke spullen voor de kinderen. Maar de laatste tijd zie ik er ook steeds vaker leuke dingen. Vooral voor jonge kinderen.

 • Reply
  MamaIssues
  01/02/2017 at 10:44

  Leuke kleertjes heb je gekocht!
  Ik wil ook heel graag een keer naar Primark in Amsterdam, maar dan denk ik heel vroeg in de ochtend als die net open is misschien is het dan nog niet zo druk?
  Wij hebben hier in Almere ook een Primark en ik kom er graag.
  Ook voor mijzelf koop ik er best vaak dingen, bijvoorbeeld basic shirtjes vind ik er erg fijn en voor de winter ook een aantal leuke vesten gekocht.

  Voor mijn dochter slaag ik er ook altijd en voor mijn middelste zoon koop ik er broeken omdat die niet afzakken.
  Voor de jongste ga ik liever naar H&M, dreumes kleertjes ontbreken een beetje zoals jij ook al zegt. 🙂

  • Reply
   BMelloW
   01/02/2017 at 12:36

   In de Primark Almere ben ik ook een keer geweest. Toen was het nog niet zo lang open. Was toen een dagje winkelen in Almere en geen idee nog wat de Primark was. Ik raad het je zeker aan om vroeg in de ochtend te gaan als je naar Amsterdam wilt. Of het nu voor de Primark is of andere winkels in Amsterdam. Nu er eentje wat meer in de buurt zit zal ik er wel vaker komen. Voor mezelf heb nog niet de kans gehad om te kijken. Werkt gewoon iet met 3 kinderen met of zonder een vent om ze bezig te houden.

  Leave a Reply