8 In Shoplog/ Shoppen

Shoplog voor mijn dochter.

Shoplog voor mijn dochter. zomer collectie 2017. BMelloW.nl.

De laatste paar weken heb ik weer de nodige kleding verzameld voor mijn dochter. In eens is ze weer een maat gegroeid. Maat 92 zo goed als overgeslagen. Ze moet nog twee worden. Mijn kleine meisje is groot. Het voordeel van een grote meid is dat ik nu overal kan winkelen voor haar bij de grotere meiden. Dit maakt winkelen zo veel leuker. Eindelijk kan ik los gaan. And i love it. Wat ik allemaal voor haar hebt gekocht.

Laats had ik al de nodige kleding voor mijn dochter gekocht. Al heb ik daar geen shoplog over geschreven. Maar nu was ik eigenlijk niet op zoek naar kleding voor haar. Ik was op zoek naar een kraamcadeau voor een lief klein neefje.

Shoplog voor mijn dochter.

Eigenlijk is de H&M een van de eerst winkels waar ik altijd naar binnen ga. En dat terwijl ik daar niet eens altijd slaag. Sterker nog voor mijn zonen slaag ik er de laatste tijd erg weinig. Mijn oudste is te dun voor hun kleding en voor mijn jongste zoon vind ik de prints vaak te kinderachtig.

Maar op de een of andere manier loop ik er automatisch naar toe. En waarom, geen idee, Het ligt ook nog eens aan de andere kant van het winkelcentrum. Ook nu liep ik er dus weer blind naar binnen.

De new born baby afdeling stelde echter niks voor.

Als ik er dan toch ben, loop ik altijd over de afdeling. Op zoek naar wat dan ook. En ook nu viel mijn oog nergens op bij de jongens afdeling. Door naar de kleine meisjes. Eindelijk kan ik daar shoppen. Geen suffe baby afdeling meer. Maar echte leuke meiden kleding. Mijn oog viel op een tshirt. En op dat shirt stond een konijnen hoofd. En ik heb een tik. De flamingo en konijnen tik. Dit shirt moest ik dan ook hebben.

Shoplog voor mijn dochter. H&M zomer collectie 2017. BMelloW.nl.

En daar hing een magisch kaartje aan.

Een kaartje waarop stond top en bottom voor €9,99. Dit kan ik dan toch niet laten liggen. Daar moet een bottom bij. Maar ja wat. Alles was leuk. Aangezien ik rokjes toch wel erg leuk vind en in deze kleur nog niks had. Ging ik voor een zalm/ oranje kleur. Past perfect bij haar nieuwe gympen die ze eerder die week had gehad. Of ik het shirtje er bij aan zou doen dat denk ik niet. Al kan het prima samen. Ik heb andere plannen met beide kledingstukken.

Na de winkel H&M uit te zijn gelopen zonder een kraamcadeau. Met een setje rijker, bedacht ik me dat de Hema misschien wel wat zal hebben. En ja hoor meteen bij de ingang hing een heel lief broekje met een bijpassend shirtje. Zo klaar was ik.

Lees ook eens: mijn favoriete kinderkleding merken.

Shoplog voor mijn dochter. hema zomer collectie 2017. BMelloW.nl.

Shoplog voor mijn dochter.

Op de een of ander manier, ik weet niet hoe. Eindigde ik op de kleine meisjes afdeling. En daar hing het, een wand vol leuke kleding. Ik kon niet kiezen. Hulp troepen ingeroepen om me te helpen.

Uiteindelijk koos ik voor een heel lief setje. Mijn dochter staat de harde en felle kleuren zo veel mooier dan pastel. Ik ben dan ook in mijn nopjes met dit setje. Groot voordeel is, ze kon het de volgende dag meteen aan. Met een legging of maillot en dadelijk als het iets warmer word ook erg leuk met een paar kniekousen. Bij dit setje heb ik ook nog een donker blauw basic vestje gekocht. Staat overal bij.

Het rokje € 10,- tshirt € 8,-

Shoplog voor mijn dochter. cars zomer collectie 2017. BMelloW.nl.

Shoplog voor mijn dochter.

Eerder die week liep ik lang een winkel waar ik regelmatig toch even naar binnen loop. Het zit op de route van mijn oudste  zijn school. Een winkel vol leuke kinderkleding. Twinkel 4 kids. Een walhalla voor elke shopaholic. Zo ging ik daar naar binnen voor schoenen. Maar ik ging naar buiten met een nieuw zwembroekje en een jas. De jas is stoer maar toch zomers en die kleuren staan haar zo mooi. Er was ook een zacht roze variant. Maar die stond haar veel minder mooier.

Jas € 49,-

Shoplog voor mijn dochter. zomer collectie 2017. BMelloW.nl.

Shoplog voor mijn dochter.

Tot slot nog twee shirts die ik jou nog wil laten zien. De zacht roze met vogeltjes komt ook bij de H&M vandaan. Die kocht ik eerder die maand. Ik vind het zo een lief shirtje. De moest ik hebben. En bij thuis komt zag ik dat dit shirtje perfect pas op haar mintgroene rok die ik tijdens mijn eerdere shoplog hebt gekocht.

De prijs er van weet ik niet meer. Ik denk rond de €8,- Op de site staat het inmiddels niet meer. Maar in de winkel bij mij was dit shirt nog te krijgen.

Verder kreeg ik ( van de week) een tshirt van een vriendin van mij. Ik heb dan ook geen idee wat het heeft gekost. Maar ik was er meteen helemaal weg van. Dit is zo mijn ding. She knows me well. Ondanks dat ik het niet gekocht heb wil ik het toch met je delen. Ik had het zeker gekocht als ik het had zien liggen. Het komt bij de Primark vandaan. Dus wie weet hebben ze het daar nog.

Dit was het weer voor nu. Mijn shoplog voor mijn dochter. Wat vinden jullie er van. Super leuk toch, Zeker voor die prijs kon ik het allemaal niet laten liggen.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Esther
  03/04/2017 at 10:43

  Hier de vriendin van Mel die het shirtje met de ster gekocht heeft..:)

  Ik heb het bij de Primark gekocht voor 1.50…geen geld natuurlijk!!

  • Reply
   BMelloW
   03/04/2017 at 17:39

   Zo goedkoop. Voor zo een leuk shirt.

 • Reply
  Gerdi
  03/04/2017 at 09:30

  Super leuke spulletjes, ik heb gelukkig een dochter die niet zo hard is gegroeid en nog veel past van vorig jaar. Voor de jongste heb ik wat kleertjes gehad en hopelijk redden we het daarmee deze zomer..

  • Reply
   BMelloW
   03/04/2017 at 17:39

   Vorige zomer droeg mijn dochter nog maat 62/68 dat gaat echt niet meer lukken. Mijn zoons zijn helaas ook uit een groot deel gegroeid. Best jammer.

 • Reply
  Gerdi
  03/04/2017 at 09:30

  Super leuke spulletjes, ik heb gelukkig een dochter die niet zo hard is gegroeid en nog veel past van vorig jaar. Voor de jongste heb ik wat kleertjes gehad en hopelijk redden we het daarmee deze zomer..

 • Reply
  Sylvia
  03/04/2017 at 08:32

  Oh wat een leuke rok en dat shirtje met de vogel! Zo leuk!!

  • Reply
   BMelloW
   03/04/2017 at 17:37

   Leuk hè. De HEMA had zo veel leuks van dit thema.

 • Reply
  Dewi
  03/04/2017 at 06:18

  Superleuk! Goed geslaagd! Ik vind het tule rokje heel leuk en die jas!! Ik heb die actie bij H&M ook gezien..

 • Leave a Reply