1 In Feestdagen/ Sinterklaas

Sinterklaas aftelkalender.

Sinterklaas aftelkalender. 2017 BMelloW.nl

Nog een week en Sinterklaas is weer in het land. Dan kan het aftellen pas echt beginnen. Hoe leuk en vooral makkelijk is een aftelkalender dan wel niet.

Mijn jongens geloven al een aantal jaar niet meer. En mijn dochter snapt er nog niks van. We hebben dan ook besloten om het dit jaar over te slaan. In goed overleg met mijn twee jongens trouwens. Ik vroeg wat zij wilde en gaven aan liever Kerst te vieren. Kerst vinden ze beide leuker. Wel gaan we naar de intocht en mogen ze twee dagen in de week hun schoen zetten. Het laatste blijf ik naar alle waarschijnlijkheid doen tot ze het huis uit zijn.

De feestdagen en met namen Sinterklaas was altijd een drama. Mijn oudste met zijn ADHD kon de spanning maar slecht aan. Sliep bijna niet meer en puur van alle spanning beet hij elk jaar zijn lippen kapot tot bloedens toe. Zijn ADHD vierde in deze periode ook volop mee. Een grote stuiterbal. Verschrikkelijk vond ik dat om te moeten aanzien. Liever had ik hem er nooit in laten geloven. Maar ja dat weet je niet van te voren.

Een Sinterklaas aftelkalender had toen zeker wel geholpen. Dan had ik er op aan kunnen geven wanneer hij in Nederland aan kwam en weer weg ging. Plus de dagen dat hij zijn schoen mocht zetten. Dat had zeker voor rust gezorgd.

Ook al is het voor hem te laat ik kon het niet laten om er eentje te maken.  Ook hier komt ie zeker te hangen. Met de dagen dat ze hun schoen mogen zetten. En wanneer alles gaat plaatsvinden.

De Sinterklaas aftel kalender heb ik zo gemaakt dat je er een leuke sticker op het vakje van de datum kan plakken of het in te kleuren. Bij de Action hebben ze leuke Sinterklaas stickers voor echte Action prijzen. Wil je weten wat de Action nog meer aan leuke Knutsel spullen heeft voor de Sint, neem dan even een kijkje bij Wolferien.

Nog een leuke Action DIY tip maar dan voor de kerst: Zonnevangers voor de kerst van de Action

Hoe kom ik aan de Sinterklaas aftelkalender?

Download de onderstaande ↓ link. En je kan het gebruiken meteen gebruiken.

Sint-en-piet-aftel-kalender-BMelloW.nl-2.pdf (113 downloads)

 

Vier jij Sinterklaas? Zo ja alleen met je gezin of met de hele familie? 

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

;

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Astrid
    10/11/2017 at 20:14

    Yay super handig !

  • Leave a Reply