Super leuke ideeën voor een Trolls feestje. Vanaf nu zal ik zo nu en dan een aantal leuke ideeën voor je op een rijtje zetten. Tips en ideeën rond een thema voor een verjaardag.  Leuke DIY projecten. Dit keer heb ik voor jou de leukste tips en ideeën rond het thema Trolls voor je bij elkaar gezocht.

Binnenkort zijn zowel mijn dochter als mijn oudste zoon jarig. Ik ben dan ook al aan het kijken hoe ik het dit jaar weer ga aanpakken. Welke thema ik dit keer voorbij laat komen. Mijn dochter vind de Trolls erg leuk. Schaterlachen als ze deze wezens voorbij ziet komen. Vandaar dat ik begin met het verzamelen van leuke tips en ideeën voor een super leuke Trolls feestje.

Uitnodiging:

Zoals elk feestje begint het bij de uitnodiging. Zonder gezellige feestgangers is er immers weinig feest te vieren. En na een beetje zoeken vond ik deze leuke uitnodiging. Ik vind het een erg leuke uitnodiging. Deze uitnodiging is van Great kids birthday parties. ( zie onderstaande foto ↓ ) Ga naar de site en print de uitnodiging gratis uit.

Traktatie.

Een traktatie op school mag natuurlijk niet ontbreken. Ik kwam er zo veel leuke tegen dat ik er maar een paar met je gaat delen. Te leuk om niet met je te delen.

De eerste komt van The keeper of the cheerios. ( zie onderstaande foto ↓) Een erg simpele maar o zo leuk traktatie. Lolly’s omgetoverd tot Trollen. En het is zo ongelooflijk simpel om te maken. Het is in het Engels maar wordt stap voor stap met foto’s uitgelegd. Dat moet dus wel goed komen,

Tip:

The keeper of the cheerios maakt het met tulle. Dit kan je natuurlijk ook met crêpe papier maken. Is net zo leuk maar een heel stuk goedkoper.

De traktatie van Craft create cook vind ik toch wel echt eentje waarvan ik zeker weet dat je daar veel indruk mee zal maken, ( zie onderstaande foto ↓ ) Ook deze traktatie is niet heel erg moeilijk om te maken. Hoogstens een beetje plakkerig.

Aan ongezonde traktaties kon ik er nog heel veel meer vinden die echt te leuk waren. Maar steeds meer scholen willen geen ongezonde traktaties meer. Een gezonde traktatie is dan in dit thema niet zo makkelijk. Maar aangezien de Trolls leven in een regenboog aan kleuren, vond ik de onderstaande traktatie van 100 Layer cake een goed alternatief. Om het toch nog een beetje verder aan te kleden in het trolls thema kan je deze leuke cupcake toppers van Musings of an average mom  gebruiken. ( zie onderstaande foto rechts ↓  ) Deze toppers kan je ook aan de stokjes vast maken. Maak een gaatje door de gratis geprinte cupcake topper en maak het met een leuke gezellige kleur lint vast aan het stokje. Ik vind het een gezond alternatief wat toch feestelijk is. Wat vind jij?

Taart.

Op een verjaardag mag een taart toch echt niet ontbreken. Als je Trolls taart op Google gaat zoeken vind je er ontelbaar veel. Maar vrijwel geen eentje met uitleg hoe je het zelf moet maken. En dan al helemaal niet voor een niet zo geweldige bakster als ik. Na lang zoeken vond ik een taart van Mum turned mom die je zelf moet maken. ( zie onderstaande foto ↓ ) Met stap voor stap uitleg. En deze taart heeft iets heel bijzonders. Ik denk dat het een regelrechte hit gaat zijn bij kinderen. Ga naar de site om te zien wat deze taart zo bijzonder maakt.

Snoep en zoet.

Op een kinderfeestje kan je nooit genoeg snoep en zoet hebben. Hoe meer de kinderen zich stuiterend door je huis begeven, des te leuker hebben ze het. Ik heb dan ook nog twee leuke ideeën voor je gevonden om te maken. Deze twee zijn niet moeilijk om te maken en vragen niet al te veel van je tijd.

De Southern family fun heeft een gezellig uitziende chocolade reep gemaakt. Ik heb zelf dit soort repen al meerdere keren gemaakt. Het is zo simpel. En staat feestelijk op tafel. De beschrijving is in het Engels. Ook heeft zij het over kant en klare gekleurde chocolade repen. Zover ik weet hebben wij dat niet in Nederland. Wel heb ik opgezocht hoe je dat dan zelf kan maken. Smelt een reep witte chocolade en voeg daar dan een beetje kleurstof aan toe. Nee het is geen verantwoorde snoepgoed. Het is dan ook niet elke dag feest denk ik dan maar.

 

De volgende kan je ook uitdelen op school als traktatie. Maar toch is het meer iets wat ik persoonlijk voor thuis zal maken. Ook dit is weer in het Engels. Maar als ik het zo allemaal lees is alles te krijgen in Nederland.

Practical mommy maakte cake pops van glitter. ( Zie onderstaande foto ↓ ) Dit kleed de tafel toch aan. Ik vind ze erg gezellig en daarom mogen ze niet ontbreken op een Trolls feestje.

Slingers.

Nog zo iets wat niet op een feestje mag ontbreken. En ook voor een Trolls feestje heb ik er een gevonden die je gratis kan downloaden.  Ook deze komt weer van Great kids birthday parties. ( zie onderstaande foto ↓ )  Het is even naar beneden scrollen op de site maar dan heb je ook wat. Kijk maar wat ze nog meer aan leuks hebben.

Photo booth props.

Great kids birthday parties heeft ook voor deze gelegenheid weer iets leuks. ( zie onderstaande foto ↓ ) En het mooiste is ook dit is gratis te downloaden. Super leuke props voor leuke en gekke foto’s. Scrol weer door hun site maar al snel zal je ook deze leuke printable vinden.

Of wat dacht je van deze super gave haarbanden gemaakt door DIY inspiratie. Kinderen zullen dit echt geweldig vinden. En het mooiste is, het is zo gemaakt. Leuk voor het foto momentje maar ook als je bijvoorbeeld een goodybag wilt maken is dit een te gek cadeau.

Overige te leuke dingen voor een Trolls feestje.

Best toys voor kids heeft gratis te downloaden bingo kaarten. Zo hou je de kinderen wel even bezig. En geloof mij maar. Kinderen vinden dit echt geweldig om te spelen. ( zie onderstaande foto ↓ )

Nog een laatste dan. Een dertiende feest idee voor een Trolls feestje. Op de site van Kids n fun hebben ze 26 kleurplaten om in te kleuren. Klaar om gratis uitgeprint te worden. Leuk om aan de kinderen mee te geven of om ze tijdens het feest de kans te geven om te kleuren.

Of laat de kinderen tijdens een feestje hun eigen maskers maken in Trolls style dat dan weer wel. Met een het rare haar en veel glitter en bloemen.

En dat was het dan super leuke ideeën voor een Trolls feestje. Ik hoop dat je het leuk vind en geïnspireerd bent. Wat vind je van de Trolls thema? Ziet er iets bij dat jij wilt maken? Of is er een thema voor een kinderverjaardag waar je graag een overzicht van wilt zien?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pinnen op Pinterest? Gebruik dan AUB de onderstaande ↓ afbeelding:

Super leuke ideeën voor een Trolls feestje.

Pin It on Pinterest

Share This