Ik werd getagd door Marieke blogt om deze leuke tag in te vullen. Nou ja ik, eigenlijk mijn vriend. De tag vond ik zo leuk. En stiekem was ik ook erg benieuwd of mijn vriend me een beetje kent. Benieuwd naar zijn antwoorden. Hoe goed kent hij mij?

De boyfriend tag. De naam zegt het al een beetje een tag over mijn vriend. Maar eigenlijk gaat het er meer over hoe goed hij mij kent. Mijn boyfriend moet een aantal vragen over mij beantwoorden. En dan is de vraag kloppen zijn antwoorden met die van mij. Hoe goed kent mijn boyfriend mij?

Mijn vriend heet Anthony en ik heet Melanie ( voor als je dat nog niet wist.) Eerst geeft Anthony zijn antwoorden en daarna ben ik ze gaan invullen. Lees je mee om te zien hoe goed hij mij kent.

De boyfriend tag:

 • Ze zit voor de tv, waar kijkt ze naar? 

Anthony: ( Na lang denken) The Walking Dead.

Melanie: Ik kijk vrij weinig tv maar tot voor kort was het inderdaad The Walking Dead. Maar ook nog een paar anderen series kijk ik graag. Voor programma’s als Wie is de mol, Expeditie Robinson, Peking express zijn ook wel series waar ik voor ga zitten. Verder is er weinig wat mij kan boeien. Soms een goeie docu.

 • Noem iets wat ze niet lust.

Anthony: Kip.

Melanie: Kip klopt. Maar eigenlijk hou ik helemaal niet van dieren producten. Ik ben dan ook niet voor niks vegetarisch.

 • Jullie zijn uit eten, wat bestelt ze te drinken? 

Anthony: Droge witte wijn.

Melanie: Niet altijd drink ik alcohol. Maar een droge witte wijn vind ik altijd wel lekker en gezellig als ik uit eten ga.

 • Wat is haar schoenmaat? 

Anthony: 37

Melanie: 36 of 37 ligt er een beetje aan hoe de schoen valt. Ik keur je antwoord goed.

 • Als ze spullen zou verzamelen, wat zou dat dan zijn? 

Anthony: Knutsel spullen.

Melanie: Knutsel spullen klopt. Maar ook boeken.

 • Wat is haar favoriete broodje? 

Anthony: Broodje Firenze

Melanie: Broodje Firenze klopt. Bij een broodjeszaak Vers van Gijs haal ik zo nu en dan een broodje. En het broodje Firenze is wel één van mijn favoriet. Een broodje Firenze is een broodje met divers gegrilde groenten. Overheerlijke saus en nog wat lekkers er bij.

 • Noem iets wat ze elke dag zou eten als ze kon. 

Anthony: Javaanse bami

Melanie: Javaanse bami vind ik zeker heel erg lekker, maar is niet mijn favoriet. Ik ga toch voor Nasi. Dit kan ik elke dag eten. Ooit schreef ik een blog bericht over mijn favoriete eten. Bami haalde daarin net niet mijn op 5.

 • Wat is haar favoriete ontbijtje? 

Anthony: Eigenlijk ontbijt ze bijna nooit. Of pas laat in de ochtend. Ook eet je elke dag weer wat anders, net waar je zin in hebt. Ik hou het bij een broodje ei.

Melanie: Ik vind dit een lastige, zoals Anthony al beschrijft. Ontbijten daar heb ik niet echt een vaste favoriete in. Ik ontbijt vaak laat in de ochtend. Een soort van vroege lunch. En ik eet het liefst warm. Ook in de ochtend. Maar als ik dan toch voor een typisch ontbijt moet kiezen. Doe dan maar een broodje ei.

 • Wat is haar favoriete muziek?

Anthony: House

Melanie: Ik hou van zo veel verschillende muziek. Het hangt dan ook van mijn bui af. Maar in het algemeen luister ik wel veel naar House.

 • Wat is haar favoriete sportteam? 

Anthony: Feyenoord ook al houd ze niet van sport.

Melanie: Ik geef niet zo veel om sport. Maar inderdaad Feyenoord is wel een beetje mijn favoriet.

 • Welke kleur hebben haar ogen? 

Anthony: Bruin.

Melanie: Bruin, dat klopt.

 • Wat doe jij, waarvan ze zou willen dat je het niet doet?

Anthony: Anthony zei meteen scheten laten maar dat moest geschrapt worden. Al snel kwam snurken in hem op.

Melanie: Snurken is wel mijn nummer 1 ergernis.

 • Waar is ze geboren? 

Anthony: Purmerend

Melanie: Je hebt goed opgelet. Ik was bang dat je Rotterdam zou zeggen. Maar inderdaad ik ben in Purmerend geboren. Al kan ik me daar niks van herinneren.

 • Je bakt een taart voor haar verjaardag, wat is haar favoriet? 

Anthony: Cheese cake

Melanie: Cheese cake is wel een van mijn favoriete vooral de New York style. Maar een kersen vlaai vind ik ook erg lekker.

 • Wat voor sporten heeft ze allemaal gedaan?

Anthony; Zins ik je kent doe je niks meer. Maar je vertelde ooit dat je aan fitness hebt gedaan.

Melanie: Je antwoord klopt. Ook heb ik als kind wel wat aan paardrijden en dansen gedaan.

 • Wat zou ze uren kunnen doen? 

Anthony: Met haar blog bezig zijn.

Melanie: Ik kan inderdaad uren met mijn blog bezig zijn. Maar ook lezen, knutselen, kleuren en er op uit gaan met de kids. Bij slecht weer een leuk bordspel met zijn allen.

 • Wat is een uniek talent dat ze heeft? 

Anthony: creatief

Melanie: Bedankt dat je het als een uniek talent ziet. Ik ben inderdaad creatief. Of het een talent is. Geen idee. Jij zegt het.

 • Hoelang zijn jullie al samen?

Anthony: Iets meer dan 4 jaar.

Melanie: Ik ben onder de indruk dat je dit weet. Maar met Facebook die je er een paar weken geleden er aan herinnerd is dat ook niet al te verwonderlijk.

Dit was de boyfriend tag. Ik ben onder de indruk hoe goed je het hebt gedaan. Je mag blijven. Lol. Wat vind jij van de boyfriend tag?  

Hierbij tag ik Dewi, en Kirsten om deze tag in te vullen. Voel je niks verplicht dames. Ik ben alleen nieuwsgierig naar jullie ‘Boyfriends”.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This