Diverse bullet journal tracker ideeën.

Boeken tips, Bullet journal | 0 Reacties

Zie jij ook de mooiste trackers voorbij komen op Pinterest en Youtube? Maar weet je niet hoe je ze moet maken. Of kan je maar niet de juiste tracker voor jou vinden.

Het boek Mijn bullet journal maak je eigen tracker geeft je heel veel tips. Stap voor stap uitleg hoe je de diverse trackers kan maken. En heel veel verschillende soorten trackers. Van moodtrackers tot gewichtverlies trackers. Maar ook mooie weekly lay-outs.

Als je mij al een tijdje volgt en mijn bullet journal avontuur volgt weet je dat ik niet zo heel veel bijhoud in een tracker.

Vele trackers vind ik prachtig om te zien. Maar zien er zo ingewikkeld uit dat ik er nooit aan wilde beginnen. Een beetje geïntimideerd voelen. Snap je dat?

Ik zie in veel Facebook groepen de zelfde overweldiging. Waardoor vele niet eens aan een bullet journal beginnen. Maar ik kan het niet vaak genoeg zeggen.

Een bullet journal is voor jou, het moet jouw dienen, niet anderen.

Bullet journal tracker

Nadat ik het boek: Mijn bullet journal, maak je eigen trackers had doorgelezen was ik blij verrast. Het boek is niet alleen voorzien van prachtige foto’s maar ook veel leuke voorbeelden.

Sommige moodtrackers zien er zo ingewikkeld uit om te maken, maar in dit boek wordt alles stap voor stap uitgelegd met duidelijke foto’s. Zo kan jij het zelf ook maken.

Maak de trackers waarvan je nooit dacht het te kunnen maken.

Niet alleen zijn er mooie trackers. Weekly’s, monthly’s, banners en handlettering komt ook aan bod.

Monthly’s en weekly’s

Monthly’s en weekly’s zijn onmisbaar als en agenda bij wilt houden met het bullet journal systeem.

In dit boek zie je niet alleen mooie voorbeelden maar ook uitleg er over. Zo wordt het dutch door systeem uitgelegd. Iets waar ik zelf ook graag mee werk.

Zie mijn bullet journal:

Diverse bullet journal trackers

Zie je de foto’s? De stap voor stap uitleg hoe je een moodtracker meot maken. En niet 1 voorbeeld maar veel meer. Achter in het boek zie je nog veel meer moodtrackers. Deze kan je overtrekken.

Minpuntje die trackers kan je niet direct vanuit het boek overzetten in je bullet journal. Of je trek het over of je kopieert het en trek het dan over in je bullet journal.

Handlettering, banners en andere leuke pagina’s

Tot slot laat ik je nog een aantal pagina’s zien. Een gewichtstracker, spaartracker, banners en handlettering pagina. En een memories pagina voorbeeld. Zelf sluit ik mijn maand ook altijd af met een memories pagina.

Niet altijd vul ik het in. Dus daar ga ik ook het nodige in veranderen. Maar het idee van een memories pagina vind ik onmisbaar. Zo zie je in een overzicht de hoogtepunten van de maand terug.

Schrijf er in op de film, muziek en series die jij hebt gezien of beluisterd. Des noods de film top 5 dat die maand is uitgekomen of muziek dat in de top 4 staat. Geef er een draai aan. Zo leuk om jaren later op terug te kunnen kijken. Het weet je nog momentje.

Conclusie

Het boek kreeg ik opgestuurd door de uitgeverij van het boek. Ondanks dat zal het mijn mening niet beinvloeden.

Het boek is prachtig vorm gegeven. Met meer dan genoeg, zeer mooie foto’s.

Of je nu vaker trackers maakt of er niet zo mee bezig bent. Dit boek zal je zeker inspireren. De stap voor stap uitleg van de meeste trackers en overige pagina’s maken het voor iedereen na te maken.

Wat ik ook een meerwaarde vind is de uitleg van diverse andere pagina’s en hoe je ze kan maken en wat de pagina’s voor jou kunnen betekenen als je ze gaat gebruiken.

Overige informatie:

  • Mijn bullet journal. Maak je eigen trackers (Te koop bij onder anderen Bol.com)
  • Uitgeverij: BBNC
  • Auteur: Michelle Tiemann
  • EAN: 9789045324296
  • blz:112
  • prijs: €12,99

In deze blog maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. De aanbevolen producten zijn producten waar ik achter sta en veelal zelf gebruik. Wil je meer weten over Affiliate marketing ga dan naar de disclaimer voor meer informatie.

Meld je dan aan voor de Email lijst. Door je aan te melden krijg jij niet alleen als eerste de nieuwste printables maar krijg je ook toegang tot mijn bibliotheek vol gratis printables. Waarvan sommige exclusief voor leden.

Wordt lid van mijn BMelloW facebook groep. De groep waar iedereen zijn creativiteit mag laten zien. Of alle creatieve vragen kan stellen.

Veel knutsel plezier,

Melanie

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Hoi mijn naam is Melanie

Hoi mijn naam is Melanie

Welkom bij BMelloW. Voor de leukste, vaak simpel te maken DIY, knutsel ideeën. Diverse knutsel werk ideetjes voor kleine en grote creatievelingen.

Veel plezier.

Let’s get social

Pin It on Pinterest

Share This