Gebaseerd op de bioscoopfilm brengt Hasbro een hele nieuwe serie actiefiguren uit: En ik of beter gezegd mijn zoons mochten de Knight armor turbo changer figuren testen. En nog veel leuker ik mag er een weg geven.

Transformers: The last knight is de nieuwste bioscoop film van de Transformers. Mensen en Transformers zijn in oorlog, Optimus Prime is verdwenen. Die is namelijk alle uithoeken van het universum aan het afzoeken naar zijn schepper Unicron. De enige manier om onze toekomst te redden ligt verstopt in de verborgen geschiedenis van de Transformers op aarde.

Gebaseerd op de bioscoopfilm brengt Hasbro een hele nieuwe serie actiefiguren uit: de stoere Knight Armor Turbo Changer figuren, met onder andere:

 • Bumblebee,
 • Optimus Prime
 • Megatron
 • Grimlock

Alle figuren verander je in 1 tot 3 snelle stappen om van vorm. Hoe cool is dat.

Wat vind het test panel van de actie figuren?

Ik of beter gezegd mijn zoons mochten de nieuwste actiefiguren van Hasbro testen.

Bij het uitpakken van de verpakking bleek dat we Megatron hadden gekregen. De baas van de slechteriken de Decepticons. Eenmaal uit de verpakking is de Knight armor turbo changer figuur klaar om getest te worden.

Ooit hadden de jongens al eens actiefiguren gehad van de Transformers Maar daar zat een heel boekwerk bij hoe je de robot in een auto moest toveren. Niet zo gek dan ik dan ook best wel sceptisch was toen ik las dat het heel simpel in drie stappen te veranderen is van vorm.

Mijn oudste (12jaar ) pakte de robot op en zonder op de verpakking te kijken hoe je het moet veranderen had hij het binnen een paar seconde veranderd. In 3 simpele stappen. Het is dus echt waar wat Hasbro verteld. In slechts drie stappen en een paar seconden is de actie figuur veranderd van vorm.

De Transformers Knight armor turbo changer figuur de Megatron ziet er mooi uit en volgens de jongens vet cool. Toe geven het ziet er ook echt heel stoer uit. De figuren zullen goed zijn voor uren speelplezier.

Transformers The Last Knight Turbo Changers figuren. Review

 

De winactie (gesloten):

Is jouw kind fan van de transformers. Dan is dit je kans. Doe mee en maak kans op een van deze super stoere speelgoed figuren.

Wat kan je winnen:

Een van deze stoere Knight Armor Turbo Changer figuren:

 • Bumblebee,
 • Optimus Prime
 • Megatron
 • Grimlock

Wat moetje doen:

 • Laat in een opmerking weten dat je mee doet.
 • Like mijn facebook pagina
 • Delen is leuk maar niet noodzakelijk.

En de winaar is:

Gefeliciteerd Elisabeth jij mag je kleinzoon heel erg blij gaan maken. Veel plezier er mee!!!

Wil je meer weten over de winactie en de voorwaarden lees dan mijn disclaimer. 

Welke zou je willen winnen? Ken jij de Transformer films en speelgoed?

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest, Facebook, Instagram, Twitter  & Google+

Pin It on Pinterest

Share This