Gisteren nam ik je al mee naar een aantal leuke tips om cadeau te geven. Speelgoed van Hasbro. Als je die gelezen hebt dan weet je ook dat ik vandaag een winactie hebt. Een winactie voor het hele gezin. Het hilarische  spel Trap er niet in. 

Voordat ik je vertel hoe je deze spel kan winnen vertel ik graag iets meer over dit spel.

Trap er niet in van Hasbro het spel set

Lees ook eens: Boter kaas en eieren spelen met klei.

Trap er niet in.

Trap er niet in is een snel en hilarisch spel. Doe een blinddoek om, laat de draaiwijzer draaien en loop zoveel stappen over de spelmat. Maar pas op, trap niet in de hondenpoep (bruine klei, in de vorm van drollen.) Soms mogen de spelers drollen toevoegen, weghalen of anders neerleggen. Vermijd zoveel mogelijk de hondendrollen en je bent de winnaar.

De regels zijn eenvoudig. Trap er niet in. Loop geblinddoekt over een parkoers besmeurd met hondenpoep. De poep maak je zelf met klei. Gelukkig geen geur meegeleverd. 

Standaard leg je 5 drollen neer op de mat. Geef een draai aan het rad. De rad verteld hoeveel stappen je minimaal moet zetten om het parkoers te mogen afleggen. Maar ook of er drollen bij komen of afgaan.

Simpel spel die op je lachspieren gaat werken. Perfect voor tijdens een kinderfeestje of gewoon zomaar, omdat het kan.

Trap er niet in van Hasbro het spel .

Lees ook eens: Play Doh spelen en leren 

Wat vinden wij van het spel trap er niet in.

Het spel is simpel en prima te spelen met kinderen. Mijn dochter van 3,5 waar ik dit spel ook voor hebt aangevraagd had de grootste lol. Ik was even bang dat ze de blinddoek niet op wilde. (Ze is nu ineens bang in het donker.) Gelukkig durfde ze het wel als ik haar hand vast hield. Misschien een goeie tip voor kleine kinderen die het blinddoeken spannend vinden. Na een paar keer over de mat te hebben gelopen hoefde ze geen handje meer. 

Op de verpakking staat dat het vanaf 4 jaar is.  Om de regels allemaal te begrijpen is dit denk ik ook wel de leeftijd om aan te houden. Als je de regels niet al te serieus neemt dan zal een kind vanaf 2 al de grootste lol er aan kunnen beleven. Als ouder kan je zelf het beste inschatten of je kind het kan en niet de klei op gaat eten. 

Trap er niet in van Hasbro.

Nadelen:

  1. Ja ik heb ook nadelen gevonden. De blinddoek kan je afstellen op elk hoofd. Maar door de vorm en materiaal keuzen glijd het bij iedereen gemakkelijk af. Mijn dochter kan er onderdoor kijken doordat het glijd. Voor haar was het dan ook vooral de kunst om zoveel mogelijk in de poep te staan.  (Zolang ze maar lol heeft)
  2. De drollen moet je zelf maken in een mal. Heel makkelijk zijn ze er niet uit te halen. En had wel iets bij mogen zitten om de klei er uit te wippen. Nu moet je wroeten met je vingers in de poep mal. Waardoor de vorm een beetje verloren gaat.
  3. Je met er als volwassenen er ten allestijden bij blijven. Dit vind ik niet een nadeel, maar ik kan me zo voorstellen dat het voor sommige een nadeel is. Al denk ik dat een spel voor kleine kinderen ten allestijden onder toezicht gespeeld moeten worden. En het leuke van een gezinsspel is ook om het als gezin te spelen. 

Ondanks de nadelen hebben wij er veel lol mee. En omdat het spel te leuk is geef ik het ook graag weg.

Trap er niet in het hilarische spel van Hasbro review

Overige informatie:

  • Het spel trap er niet in is onder anderen te koop bij Bol.com voor de prijs van €18,69 
  • vanaf 4 jaar 
  • 1 tot 12 spelers.

Let op!!! de prijzen verschillen nogal per site en winkel. Zeker nu de feestdagen steeds dichter bij komen zijn bedrijven steeds meer aan het stunten met hun prijzen. Hou de aanbiedingen dan ook goed in de gaten. 

Winactie

Wat je kan winnen is wel duidelijk lijkt mij. De spel trap er niet in. (Voor als het nog niet duidelijk was)

Wat moet je doen.

Laat op Facebook of op Instagram onder het desbetreffende bericht weten wat je wilt winnen. Like mijn Facebook of Instagram. (Net waar jij je opmerking plaats.)

Uiteraard mag je ook op Instagram en op Facebook een opmerking plaatsen. Delen op Facebook of vrienden in het bericht taggen zowel op Facebook als Instagram zou ik lief vinden. Dit vergroot je win kansen. Meer weten over de winactie voorwaarden lees dan mijn disclaimer

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

In deze blog maak ik gebruik van affiliate marketing. Als je via mijn blog een product koopt dan krijg ik daar een kleine vergoeding voor. Dit heeft geen invloed op het aankoop bedrag voor jou. Wil je meer weten over affiliate marketing ga dan naar de affiliate marketing uitleg voor meer informatie. 

Pin It on Pinterest

Share This