De trots op mij tag is bedacht door Linda van volmaakt onvolmaakt. Een tag die je doet nadenken. Een terug blik op het afgelopen jaar. Maar waar ben ik trots op. Dat is nog best lastig. Als moeder neig ik toch te zeggen op mijn kinderen. Maar ja het gaat nu over mij en mij alleen.

Gisteren ben ik getagd door Marieke van Marieke blogt en eerder al door Linda zelf in deze tag. En aangezien ik nog niks had geschreven (eerlijk gezegd wist ik niet of ik met de kerst een bericht zou posten.) Een tag is voor mij de perfecte post voor als ik het even niet meer weet. Maar deze tag past perfect bij het moment van het jaar. En daarom ben ik overstag gegaan. Maar ja waar ben ik trots op?

Spelregels van de trots op mij tag.

  1. Je bent natuurlijk hartstikke trots op je kinderen of de mensen om je heen, maar bewaar dat voor een ander verhaal. Deze tag gaat alleen over jou!
  2. Kijk alleen naar 2017. Waar ben je enorm trots op wat je het afgelopen jaar gedaan hebt? Onthoudt: het hoeft niet groots te zijn. Ook op kleine dingen kan je enorm trots zijn.
  3. Probeer er echt vijf op te noemen. Je hebt een heel jaar om uit te spitten. En als je ze opgeschreven hebt, voel je je instant beter. Beloofd!
  4. Tag jij ook een paar medebloggers? Linda heeft er geen aantal aan verbonden, dit mag je helemaal zelf weten.
  5. Linda zou het heel erg leuk vinden als je de tag overneemt en je nog even terug linkt naar haar blog, zodat iedereen de hier bovengenoemde spelregels kan lezen

Waar ben ik trots op. Ik vind het best een lastige vraag. Wat ik al zei ik neig meteen mijn kinderen te noemen. Maar het gaat om mij. En zelfreflectie is niet mijn sterkste kant. Zeker niet als het om dit soort dingen gaat. Maar vooruit ik zal een poging wagen…

Trots op mij tag:

Afvallen:

Tot nu toe geen woord over gerept. Maar ik was mijn gewicht zat. De zwangerschapskilo’s moesten er na dik twee jaar maar eens van af. Ook al moet ik nog een paar kilo. Het eind is in zicht. Hoeveel kilo ik kwijt ben en hoeveel er nog af moet? Geen idee!!! Ik sta nooit op de weegschaal. Ik weet alleen dat ik al naar 2 broekmaten kleiner ben gegaan en dat ik er nog 1 heb te gaan.

Geld verdienen:

Het klinkt misschien gek maar ik ben blij dat ik een beetje centen verdiend. Het is niet mijn droom baan. Maar toch ben ik blij dat ik een bijdragen kan leveren. Ook al is het zoals ik zeg boodschappen geld. Er is echt niks mis met thuis blijf moeder of vader. Maar ik voelde me nutteloos. Ik wilde thuis zijn bij mijn kinderen maar toch centjes verdienen. Nu heb ik het kunnen realiseren door op zondag te werken terwijl mijn wederhelft thuis bij de kinderen is. Ondertussen werk ik hard om van mijn droom baan mijn werk te kunnen gaan maken in de toekomst.

Mijn tong er af bijten:

Ik ben een flap uit. Ik zeg en dan denk ik. Daardoor ben ik altijd eerlijk. Maar niet iedereen kan dit zo waarderen. Mijn woorden zijn niet altijd genuanceerd. Zeker als ik boos ben. Maar ik doe heel erg hard mijn best om niet meer zo vaak te zeggen wat ik denk of nog erger iets te zeggen zonder na te denken. En ik kan met trots zeggen dat ik mijn tong er dit jaar al heel erg vaak af heb gebeten.

Gelukkig zijn:

Gelukkig zijn is niet zo vanzelfsprekend. Ik heb jaren gekend dat ik diep ongelukkig was. Vluchten zo veel mogelijk als het maar kon. Maar ik kan op recht zeggen dat ik gelukkig ben. Natuurlijk heb ik ook wel eens mijn momenten dat ik denk wat een kut dag. Maar over het algemeen kan ik zeggen: ik ben gelukkig. Dat is toch ook wel iets om trots op te mogen zijn.

BMelloW.nl:

Ik ben super trots op mijn 4de kindje en hier over mag ik in deze tag wel opscheppen. Van te voren had ik nooit kunnen bedenken wat mijn blog me zou brengen. Ik heb hele leuke bloggers mogen ontmoeten dit jaar. ( Dewi, Marieke, Cynthia, Rory, Marguerita, Mathilde en Kirsten) Naar evenementen geweest.( Hema kerst event, C&A presenteert nieuwe Nijntje collectie, Premiere verschrikkelijke ikke, premiere Jumanji)  En mijn comfort zone zo nu en dan moeten verlaten. Dit allemaal vanwege mijn blog. Mijn blog nu iets meer dan een jaar oud heeft mij veel geleerd en zal me nog een hoop gaan leren. Het is zo’n bijzondere mooie ervaring een leerschool ongekend. Iedere blogger zal begrijpen wat ik bedoel. Dat ik dit jaar mag afsluiten met een bezoekers aantal van ver boven de 10.000 had ik van te voren nooit kunnen en durven dromen. Nogmaals bedankt lieve lezers. 

Dit was het dan de trots op mij tag. Nee de tag gerust over. Vergeet niet om Linda als bedenker te noemen, wel zo lief. 

Ik kijk terug op een geslaagd jaar en verheug me al op 2018. Waarin weer leuke dingen op het programma staan. Ik ga de 40 aan tikken. OMG!!! Een groep leuke meiden bloggers ontmoeten. Waarvan sommige voor het eerst. En hopelijk nog een aantal leuke evenementen. Leuke ontmoetingen. Een jaar waarin ik hopelijk een aantal blog als persoonlijke doelen ga behalen.

Waar ben jij het meest trots op?

Hele fijne dagen.

Melanie mijn naam. BMelloW.nl

Volg jij mij al op: Pinterest,Facebook,Instagram,Twitter  & Google+

 

 

 

 

Pin It on Pinterest

Share This